SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisin 3 Ayrı Operasyonunda 131 Kilo Eroin

Polisin 3 Ayrı Operasyonunda 131 Kilo Eroin
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet ekipleri uyuşturucu tacirlerine karşı başarılı operasyonlarına devam ediyor. Emniyet güçleri farklı tarihlerde yaptığı 3 operasyon ile toplamda 131 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirdi, 8 şüpheli gözaltına alındı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince; Malatya merkezli İstanbul ve Van’da yapılan eş zamanlı operasyonlarda toplamda 131 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirildi. 

Operasyonlarda toplam 8 şahıs yakalandı. Şahıslardan 4’ü sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. 4 şahsın emniyetteki işlemlerinin halen devam ettiği bildirildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    2020,2021,,2022 yillarinda turkuye genelinde tonlarca uyusturucu yakanandi kimelere ait olduguna dayir TV basinda aciklama olmadi yakinda arka kapida cikarlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Polisimize askerimize Allah zeval vermesin ... Topla topla bitmiyor zıkkım , çoluk çocuğu zehirleyip ocaklara ateş düşürecekler..Gel idam gel ,gel vicdan gel...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Çoğu iki aya serbest kalır kesin, nasıl bir adalet sistemi varsa artık akıl almıyor
    %100
    %0
    Yanıtla