SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"En Büyük Garantörünüz Biz Olacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Çarşı inşaat çalışmalarını yerinde İnceleyen AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 1 yıl içinde çarşının tamamlanacağını ve ticaretin canlanacağını söyledi.

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ve AKP İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Akpınar ile Emeksiz arasında yapımı süren çarşı projesinde çalışmaları yerinde incelediler. Burada şantiye yetkililerinden bilgiler alan Er ve beraberindekiler zemin sağlamlaştırmasının tamamlanması ile inşaatların hızla yükselmeye başladığını söylediler.

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim sürecinde gittikleri her yerde dile getirdikleri söylemlerini hatırlatarak, “Biz dedik ki, en son vatandaşımız kalıcı konutuna erişinceye kadar, en son esnafımız kalıcı iş yerine erişene kadar bize durmak da yasak yorulmak da yasak. Sadece bana değil ekibime de yasak. Bunun hassasiyetle bunun üzerinde durduk” dedi.

TOKİ ve Emlak Konut’ta çalışmış biri olarak Malatya'nın sorunlarını bildiğini de ifade eden Er, “Ama halkın arasında dolaştıkça bu sorunların, bu sorumluluğun üzerime yüklediği yükün ağırlığını daha da hissetmeye başladım. Allah'ın izniyle biz kesinlikle bu yükün altından kalkacağız ve Malatya’mızı en hızlı şekilde hak ettiği noktaya taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

Temel hedeflerinin çalışmaları daha da hızlandırmak olduğunu ifade eden Sami Er, “Şu ana kadar yaklaşık 8 bin konutun teslimatı yapıldı. Bu bir buçuk aylık bir süreç içerisinde teslim ettik.  Aslında bu 8 bin değil de 18 bin- 20 bin de olabilirdi. Çünkü TOKİ’nin hızını ve gücünü çok iyi biliyorum. Çamurlu da olsun, İkizce de olsun yapmaya kalksak inanın şuana kadar 30 bin konutta teslim etmiş olurduk Ama Malatya'nın dokusunu ve mahalle dokusunu bozmamak için, insanlarımızın kendi mahallelerinde, sokaklarında konutlarını yapmaları, evlerine sahip olmaları için rezerv alanlarını hayata geçirdik. Rezerv alanı biraz daha ağır ve zor işleyen bir süreç. Bunun sebebi de şu. Malatya halkımız vatandaşımız bize yardımcı olursa inanın 2 yıl içerisinde bu konutların tamamını yaparız. Bu tamamen halkın tutumuna bağlı. Bunu niye söylüyorum. İşte gördüğünüz gibi karşıda birkaç tane bina var, bazısı çok yıpranmış binalar olmasına rağmen mahkemelik konuları var. Bunlar uzayınca işlerimiz de uzuyor, ister istemez. Şimdi vatandaşa onun için özellikle sesleniyorum. Bize yardımcı olsunlar diye. Bize yardımcı oldukları takdirde inanın 2 yıl içerisinde Malatya'nın bütün konut sorunları çözülmüş olacak. Şu anda sayın vekilimin belirttiği gibi 43 tane rezerv alanı tespit edilmiş. 43 tane rezerv alanının 25 tanesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından onaylanmış. Diğerleri de inceleme aşamasında. Onlar da onaylanacak” diye konuştu.

“Şu anda burada her bir tuğlanın konması, döşenmesi Malatya için bir umut”
Bakırcılar çarşısı olarak bilinen bölgede zeminin kötü olması nedeniyle sürecin biraz zorlu geçtiğini de hatırlatan Sami Er, “Gerçekten zeminden dolayı şok zor işleyen bir süreç vardı burada. Burası 2 aşamalı ihale edildi. İlk olarak zemin iyileştirme yapıldı. Zemin gerçekten çok bozuktu. Zemin iyileştirme tamamlanınca gördüğünüz gibi bundan sonrası çok hızlı ilerleyecek Allah’ın izniyle. Burada 12 binin üzerinde fore kazığı çakıldı. Şu anda burada her bir tuğlanın konması buraya, döşenmesi Malatya için bir umut. Biz ne diyoruz, inşaatlarımız, konutlarımız, iş yerlerimiz yükselmeye başladıkça gitme eğiliminde olan kardeşlerimiz var burada kalacak Göç eden 70 bin kardeşlerimizin de Malatya'ya gelme eğilimleri olacak” ifadelerine yer verdi.

“En büyük garantörünüz de biz olacağız”
Bazı muhalefet adaylarının ve kesimlerin rezerv alanları ile ilgili gerçek olmayan bilgileri yaydığını da dile getiren Er, “Bazı belediyeciliği bilmeyen arkadaşlar, dönüşüm nedir haberi olmayan arkadaşlar, rezerv alanlarını halkın gözünde küçük düşürmek, istismar etmek için olmadık akıllara ziyan açıklamalarda bulunuyor. Diyorlar ki ‘Devlet buraya bu rantı yapacak, buraya çökecek’ Vatandaşımız şunu iyi bilsin. Malatya halkı bize güvensin. Biz bunun garantörüyüz. Devlet hiçbir zaman vatandaşın malına çökmez. Devlet vatandaşın malının garantörü. Bu da yasalarla sağlanmıştır. En büyük garantörünüz de biz olacağız. Allah izin verirse vatandaşlarımız bizi Belediye Başkanı olarak seçerse, biz buranın şehremini olacağız” diye konuştu

“Sami Er liderliğinde bu çarşı merkezi tam olarak ayağa kalkacak”
Daha sonra konuşan AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan’da uzun uğraşlar sonucunda deprem bölgelerinde çarşı inşaatına başlanılan ilk ilin Malatya olduğunu söyledi.

Malatya’da Çarşının ayağa kalkması ile ticaret canlanacağını, dükkânların ışıklarının yanması ile evlerin de ışıklarının yanacağını ifade eden Babacan, “Dolayısıyla şehrin, ekonomik, ticaret ve sosyal olarak, fiziki ve psikolojik olarak ayağa kalkması noktasında biz şu an tam işin merkezindeyiz.  Malatyalı burada ne olduğunu öndeki barikatlardan dolayı görememiş olabilir ama bundan sonra bunu daha da göreceğiz. İnşaatlar Çevreyolundan Bakırcılar Çarşısı diye adlandırdığımız bölgeden itibaren şimdiden yükselmeye başlamış durumda. Yani çok kısa zaman içinde bu yükselmeler olduğuna göre, Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin de belirttiği gibi biz Allah’ın izniyle en geç 1 yıl içinde buralar tamamlanmış olacak. Ondan sonrada biz Malatya’nın gerçekten ayağa kalktığını, her şeyin çok daha güzel olacağını, üstelik planlamaları da projenin kendisini de, görsellerini videolarını, animasyonlarını inşallah görecek. Çok güzel, yekpare bir mimari tasarımla buralar Allah’ın izniyle ayağa kalmış olacak.  Malatyalılar teveccüh gösterirlerse 1 Nisan’dan itibaren Sami Er liderliğinde bu çarşı merkezi tam olarak ayağa kalkacak. Ak Parti'nin, Cumhurbaşkanımızın geçmiş tecrübeleri, pratiklerini bütün Malatyalı iyi bilir. Biz bir söz verdiysek kısa zaman içerisinde bunların hepsi yapılıyor inşa ediliyor” dedi.

Milletvekili Babacan, çarşı alanında toplamda 5 bin 265 bağımsız birimin inşa edileceğini belirterek bunun 560’ı konut geri kalan 4 bin 703’ünün ise işyeri olacağını söyledi.

"Elhamdülillah burada 12 binin üzerinde fore çalışması yapıldı"
AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören’de çarşıdaki inşaatların yükselmesinin umutları yeşerttiğini ifade ederek, “Burası çarşı merkezi olması hasebiyle de bizim için ciddi manada önemli. Hem şehrin psikolojisi anlamında önemli hem şehrin bir an önce ayağa kalkması anlamında önemli.  Elhamdülillah tabii burada 12 binin üzerinde fore çalışması yapıldı. Zemin iyileştirmesi kapsamında haliyle yapılan faaliyetler süreci biraz uzattı. En nihayetinde zeminden kaynaklanan bu durumda giderildikten sonra inşaatların yükselmeye başladığını gördük. Çarşı merkezimizin ayağa kalkmasıyla birlikte bütün Malatyalılar da bir moral motivasyon olacak. Dolayısıyla da Allah'ın izniyle deprem psikolojisinden bir an önce kurtulacak. Malatyalılar müsterih olsunlar, özellikle deprem ile meydana gelen hasarların giderileceği noktasında kesinlikle müsterihi olsunlar. Hemşerilerimiz zaten kime güveneceklerini çok iyi biliyorlar. Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar, yaparsa AK Parti yapar. Allah'ın izniyle kimse bundan yana kuşku duymasın. En ufak bir kuşkusu olan ise gitsin Doğanyol’a baksın, Kale’ye baksın, Van'a baksın, Elazığ'a baksın, Kastamonu Bozkurt'a baksın, İzmir'e baksın, sahil şeritlerinde yangınlar neticesinde tahrip olan yerleşim yerlerine baksın. En nihayetinde AK Parti'nin bugüne kadar bu konuda gösterdiği gayreti performansı, vatandaşını bir an önce kalıcı konutların ulaştırmak, bir an önce özlemini duyduğu eski yaşamına ulaştırmak noktasındaki gayretini tavrını bütün milletimiz biliyor” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • şeref (1 ay önce)
    Hey maşallah herkes allame-i cihan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 ay önce)
    Yüzde 1 bile oyunuz yok sırf seçim çalışması yapmak iktidar a yaranmak için çalışıyorsunuz halk in gözünde yok hükmündesiniz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • BATTALGAZİNİN TORUNU (1 ay önce)
    ŞAHNAHAN'a KAPALI SULAMA ne zaman gelecek...!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Yani diyorsunuzki Malatya da bugüne yaptıklarımız yanlış imar, yüksek katlı binalar, çarpık kentleşme gelecekte yapacaklarımızın güzel işlere örnektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çillibom (1 ay önce)
    Bu on iki bin kazığı hayrına çakmıyor oradaki esnafa hak sahibine artı masiraf kanaatimce
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Argalı (1 ay önce)
    Ülkeyi 25 yılda getirdiğiniz durum malatya içinde farklı değil ve olacağınıda sanmıyorum. Ne vaadediyorsanız tersini yapıyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (1 ay önce)
    Sayı Başkan adayı Bir dön 13 ay bitti AKP Malatya Biz Şunu yaptık Bunu yaptık Depremzadelere Halen Çadır Konteyırda Yaşıyormu Çocuğu Konteyerde okula gidiyormu Esnaf tedirgi ne yaptınız bırakın yapamazsınız emekliye üç kuruş vermiyen memlekete bir şey yapamazsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan (1 ay önce)
    Bakın Kardeşim tane tane anlatacağım. Şimdi elazığ depreminde hasar alan binalara sağlam raporu vermediniz mi siz? Hasar tesbiti doğru düzgün yapamadınız. Bostanbaşını imara açan ve zemin etüdünü doğru düzgün yaptırmadan yüksek ruhsatları veren siz değilmisiniz. Önce başımıza yıktınız şimdide bunu bir ödül gibi anlatmayın hepsinin suçlusu sizsiniz. Başka ülkede olsa insan içine çıkamazdı bunlar ama bizim ülkemizdekilerde karakter yok., bu nedenle ağızınızla kuş tutsanız dahi size oy yok. Yıllardır yapamadığınız kuzey çevre yolu, hızlı tren, tramvay, vs. yapmadığınız için size oy yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vargas (1 ay önce)
    Sadece çarşı mı? 1-Tandoğan Mah. Sancaktar Mah. Gibi mahallelerin rezerv alan çalışmaları ne zaman başlayacak ne zaman bitecek? 2-Depremin üzerinden 14 ay geçmesine rağmen rezerv alan yerleri ve projeleri neden hala açık olarak sunulmadı? Rezerv alanda bulunan binaların yıkımı ne zaman başlayacak? 3-Bostanbaşı gibi mahallelerimizin neden hala imarı yok? Vatandaş yerindr dönüşümü imar olmadan nasıl yapacak? Malatya halkı artık somut tarihler bekliyor. 1 yılsa 1 yıl 2 yılsa 2 yıl ama mahalle mahalle hangi tarihte ne olacağı artık açıklanmalı. Bu kadar bilinmezlik içinde seçime girmeniz biraz riskli. Vatandaş sandıkta tepkisini gösterecektir. Bari seçime 3 gün kala her şeyi net olarak vatandaşlara anlatsanız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • halil (1 ay önce)
    yıllardır bakırcılar çarşısını kaldırmak için uğraşanlar şimdi ne hikmetse bize çokkkkkk lazım olan bakırcılar pazarını dillerine doladılar. diğer taraftanda fore kazığı öğrendik. zemindeki suyu bertaraf etmeden kazık yapmak ilerde ne sonuçlar ortaya çıkaracak bunu düşünen yok. vaatler maalesef gerçekçi değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cebrail (1 ay önce)
    projeler neden hala açıklanmıyor.rezerv alanlardaki konutların neden metrekaresi küçültülüyor.fazladan daire çıkartılıp rantmı elde ediliyor acaba.ben göç etmek zorunda kaldım.bir an önce çarşıdaki konutlara başlansın istiyorum. Lütfen artık icraat istiyoruz.yeter artık oturduğumuz yerlerde ev kira sözleşme yenilemesi geldi yüksek fiyat istyolar.Kira yardımı devam etsin ev çıkmayanlara.yoksa binlerce kişi perişan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (1 ay önce)
    Sami er bir partinin adayı. henüz seçilmiş değil ve seçim çalışması yapıyor. çevre şehircilik il müdürünün seçim çalışmasında ne işi var? toki ve emlak konut çevre şehirciliğe bağlı diyebilirsiniz ama emin olun tamamen il müdürlüklerinden ayrı bu toki ve emlak konut.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baba (1 ay önce)
    Yalanınız batsın başa gelince o koltuğa yapışıyorsunuz dahada kalkmıyorsunuz .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çarşılı (1 ay önce)
    Siz kazanırsanız. Sağlam evlerimizi yıkacaksınız. Öyle söyleniyor. İlk defa size oy vermeyeceğiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 ay önce)
    Size kim garantör olacak acaba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Ben bu yıkımlardan sonra özellikle kuralsız yıkımlardan sonra bütün havayı asbeste boğarak yapilan yıkımdan sonra ki bana göre KATLİAM dan sonra altın döşemeli ev yapıp bedava verseniz yine size oy vermem veremem.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (1 ay önce)
    Bundan 1 yıl önce de yine sizin adamlarınız aynu şeyi söyledi. Aradan 13 ay geçti gelinen noktaya baktığımızda verilen vaatlerin hiçbiri tutulmadı. Artık insanların aklıyla alay etmekten vazgeçin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Bence sen otobüsle gezmeye alıştın umarım pazartesi sabah otobüsüne biner gidersin ALLAHIM yardım et kandırılan biz insanlara
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz (1 ay önce)
    Er meydanında Sn. Sami Er ile bu sıkıntılı zor günleri atlatacağız inşallah . 1 Nisan günü bazı troller üzülecek ama bahar gelecek malatyamıza
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Eğer çıkarsız yaziyorsan adına çok üzüldüm, eğer bir çıkarın var ve bu yüzden yazdiysan da sen hariç herkes adına üzüldüm. Trolluk maaşları sürekli artıyor galiba enflasyondan dolayı en büyük muhalif olurdunuz yoksa.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • "Stockholm Sendromu" diye bir rahatsızlık var bilir misin? İşte sende de o var. Yani rahatsızsın...!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 1 Nisandan önce çeyrek asırdır muhalefet yönetiyordu değil mi şehri. Bahar gelecek demişsin birde. Memleketin anasını ağlattınız bu kafayla yazık güzel şehrime
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Nur (1 ay önce)
    Şimdiden kendilerini Başkan ilan etmişler
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Yorumları okuyorum. Muhalif trol ordusu kurulmuş gibi. Dilleride benzer. Yazan 3 5 kişi olduğu anlaşılıyor. Farklı isimlerle. Eleştirilerin coğu sami başkana değil öncekilere. Benim gördüğüm kadarıyla merkezi hükumetin olmadan malatya toparlamak. Akp de 22 yıllık geçmişinde ilk defa belediyeciliği çok iyi bilen nitelikli ve durüstluğunden kimsenin şüphe etmediği birini aday göstermiş. Ben malatya için sami başkanı destekleyeceğim. Herkes kararında özgür. Vereceği oyun malatya ya katkısını düsunsun
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Doğruları söyleyince hemen troll ordusu diye yafta vurmaktan vazgeçin, gözlerinizi açın da 22 senedir memleketi ne hale getirdiklerini görün bir zahmet.. Daha da bunlardan medet umuyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aman ha, 31 Mart sabahı ilk sen oy kullan! Oy verdikten sonra, oy pusulası ile selfie çektir. Sonra tüm eş dost akraban ve Sami Er' e o selfie ni yolla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya'da rant var (1 ay önce)
    Çarşı peojesinde Ahmet amca hala iş yerini görememiş! Milletin dükkanına arazisine binasına çöküyorsunuz! Pazar günü hesaplasacagiz
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    1 yıl olmuş halen yıkımlar bitmemiş.en erken aceleymiş gibi bakırcı pazarına başlandı daha bitmemiş neyi bitireceksiniz. Vaat verinde biraz altı dolu ve gerçekçi vaat verin.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • New Malatya (1 ay önce)
    Başkan olarak kim seçilirse seçilsin ilk projelerinden birisi şehrimizden göç etmek zorunda kalan halkımızın tekrar geri dönmesi için mücadele etmek olmalıdır. Bu; evlerin biran önce bitirilmesi olur, ticaret alanlarının acil yapılması olur ve ticaretin yeniden canlanması için devletin yapacağı memur atamalarının çoğunluğunun depremde yara alan 4 şehire yapılmasıyla bir hareketlilik olması ile bir nebze mümkün olabilir. Seçilecek başkanın acil yapması gerekenler nacizane gördüğüm sorunlar şu şekildedir 1-Konutların hızlandırılmasını sağlamak 2-çarşının ve tüm ticaret alanlarının biran önce bitirilip teslim edilmesini sağlamak 3-İl dışına çıkan halk ve esnafın biran önce dönmesini sağlamak 4-Üniversite-İkizce arası ışıklarda durmayacak şekilde tramvay hattı yapılması 5-Bozulan yolların acil olarak onarılması ve 20 şehirin geçiş noktası olan zaten tek çevreyolumuzun kaliteli asfalt ile asfaltlanıp şerit çizgilerinin düzenlenmesi (rezil durumda) 6-10 yıldır her gün kaza olan istasyon kavşağına(altın kayısı önü) büyük bir alt geçit ve katlı kavşak yapılması 7-Sanayi bölgelerinin gelişmesi, istihdamın artması için belediye tarafından gerekli imkanların sağlanması 8-Enkazdan bozulan yolların yeniden yapılması kaldırım, ışıklandırma gibi hizmetlerin hızlıca düzeltilmesi (yıkıntılardan arınmış düzgün bir çevrede yaşamakla halkın morali bir nebze düzelebilir) vs
    %89
    %11
    Yanıtla
  • demir (1 ay önce)
    gecen bir turk youtuber amerika da sokaktakilere soruyor turkiye hakkinda ne dusunuyorsunuz diye. buyuk cogunlugu sunu dedi: "neresi orasi, ilk defa duyuyorum." dusunun artik ne kadar da dunyasi dar bir ulkenin ne kadar da gercek hayattan kopuk bir sehrinde ne kadar da kucuk vizyonlu isleriyle ugrasiyoruz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Türkiye'ye Arabistan gibi bir yer zannediyorlar ki haksız da sayılmazlar artık. Ekonomi akp sonrası düzelir de bu başımıza bela ettikleri 10-15 milyon ne olduğu belli olmayan cahil sürüsü ile ne yapacağız bilmiyorum. Öz yurdumuzda garip bıraktılar bizi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bitmeyen 1 yil (1 ay önce)
    Deprem sonrası 1 yıl icerisinde çarşı ayağa kalkacak dendi depremin üzerinden 15 ay geçti yine 1 yıl sonra önümüzdeki yıl yine 1 yıl sonra bitmeyen 1 yıl tam tarih verirsin olur biter.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Şu seçim geçsin hele sonra gör çalışmayı 1 ayda bitecek inşallah
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Oysa 2 yıl önceki Hazirana kadar ekonomi de düzelecekti.Alım gücü%818 düştü resmi rakamlara göre... Malatya değil 1 yıl 15 yılda bile düzelmez bu kafayla.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz Allah rızası için bize de söyleyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tam tersi, seçimden sonra 4 sene boyunca hiçbir şey yapılmayacak. Seçim zamanı geldiğinde yine göz boyama amaçlı birkaç açılış yapacaklar. Halkımızda balık hafızalı olduğundan " Allah'ına gurban Malatya, sen ne güzelsin Malatya" sözleriyle gaza gelecek ve yine oy vermeye devam edecekler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Ülkeyi ne hale getirdiniz daha bide en büyük garantörümüz siz mi olacaksınız
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Burak (1 ay önce)
    Başkan adayı, başkan gibi devletin il müdürleriyle sahayı dolaşıp şunu bunu yapacağım diyor. Siz utanmıyorsunuz, yanınızda gezen devlet memurlarıda mı utanmıyor? Devlet bu kadar ayaklar altına alınmaz. Bu sefer oy filan yok size ayıp kelimesinin bir tek adını bıraktınız.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Kibirin vücut bulmuş halleri… Pazar günü Malatya’yı ehline teslim etmek için AĞBABA diyeceğiz…
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Crisis (1 ay önce)
    Kendinizi simdiden başkan olarak görüyorsunuz.hakkımıza hayirlı ne ise o olsun.madem bu kadar eminsiniz kendinizden ,2024 yılı için orta hasar güçlendirme kredisini ve yerinde dönüşum desteğini neden acıklamıyorsunuz?Kimsenin agzından bir kelime bile çıkmadı bu konuda..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Selami (1 ay önce)
    İnanmıyoruz. Ekonomi berbat, her yer mülteci doldu. 20 senede deprem vergileri ile ne yaptınız? Yetmedi imar affı verip depremin yarattığı etkileri buyuttunuz. Akp fiilen bitmiştir. Yönetemiyor , liyakatli kadrolara sahip değil.17 bakanın işi gücü bitmiş seçim çalışması yapıyor. Oy yok
    %80
    %20
    Yanıtla