SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Güçlü Cevabı Malatya'dan Veriyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Salgınla birlikte halihazırda zaten yara almış bir ekonomik düzende, Rusya-Ukrayna savaşının körüklediği böyle bir belirsizlik ortamında, her şeye rağmen Türkiye dengesinde gitmek her yiğidin harcı değil." dedi.

Oktay, AKP'nin "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında ziyaret ettiği Malatya'da, geçmiş dönemden bugüne kentteki AKP teşkilatında görev alanlarla "Vefa Buluşması"nda bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'ndaki buluşmada konuşan Oktay, rekor oy oranlarıyla AK davaya en güçlü desteği veren Malatya'da, partinin tüm emektarlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Oktay, her yaştan neferiyle, bu yola gönlünü koyan milyonlarla adalet ve kalkınma hareketinin bir mensubu olmaktan bahtiyarlık duyduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere ve sizlerin vasıtasıyla tüm Malatya'ya en kalbi selamlarını, sevgilerini iletiyorum." dedi.

Bir ay içinde Balıkesir ve Sakarya'da toplu açılışlar yaptıklarını, Ankara Etlik Şehir Hastanesi, İstanbul Pendik-Sabiha Gökçen Metro hattı ve 105 yeni yurt binası gibi mega hizmetleri milletle buluşturduklarını anlatan Oktay, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini başlattıklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'nin uluslararası arenadaki lider rolünü, BM Genel Kurulundan Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'nden Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'na ilkeli ve öncü duruşuyla perçinlediğini belirten Oktay, "İnşallah önümüzdeki hafta Malatya'ya gelerek eser odaklı siyasetimizde yeni sayfalar açacak. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Cumhurbaşkanımızı, Genel Başkanımızı bağrınıza basmaya hazır mısınız?" ifadelerini kullandı.

- "Kendi çözüm mekanizmamızı harekete geçirmiş durumdayız"

Oktay, Cumhuriyetin 100. yılına her alanda güçlü şekilde girme yönünde 7 gün 24 saat çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin ilerleyişine takoz olmak isteyenlere en güçlü cevabı Malatya'dan, Malatyalılarla veriyoruz. İşte Malatya'nın dört bir yanında AK Parti döneminde yapılmış yollar, hastaneler, millet bahçesi, TOKİ konutları, Malatya Stadyumu ve KYK yurtlarını görüyoruz. Bereketin şehri Malatya'da sadece geçen yıl çiftçilerimize verilen tarımsal destekler 221 milyon lira, tarım ürünlerinin ihracatı 37,8 milyon dolar. Malatya ve Elazığ'da meydana gelen depremden sonra insanımızın yaralarını sarmak için hemen çalışmalarımızı başlatmıştık, şahit misiniz? Bu, afet yönetiminde ne kadar seri ve etkili çalışma yapabildiğimizi gösteriyor. Ardından 4 bin 618 konutu depremden etkilenen Malatyalı kardeşlerimize sağladık. Rabb'im bir daha bu güzel şehre afet yaşatmasın. Malatyalılar varken bizim yolumuzu kim kesebilir?"

Yollarını kesmeye çalışanlara inat her gün yeni bir projenin açılış sevincini yaşadıklarını dile getiren Oktay, en gelişmiş ekonomilerin dahi açıkça yükselen enflasyon ve resesyon sinyalleri verdiğini söyledi.

Avrupa başta olmak üzere tüm dünyanın enerji arz güvenliği noktasında sert geçecek kış ayları öncesi karalar bağlamış durumda olduğunu anlatan Oktay, "Biz ise Türkiye olarak hem ekonomik badirelere karşı geliştirdiğimiz mekanizmalar hem de yerli kaynaklarımız yoluyla kendi çözüm mekanizmamızı harekete geçirmiş durumdayız. Avrupa ülkeleri vatandaşına 'Duş almayın, battaniyeyle oturun.' diye uyarılarda bulunurken, biz önlemlerimizi çoktan aldık. 100 liralık bir doğal gaz faturasının 80 lirasını devlet olarak biz karşılıyoruz." dedi.

- "Önümüzdeki hafta inşallah bütçemiz bağlanacak"

Enflasyonla mücadeleyi sürdürürken, hayat pahalılığının yol açtığı zorlukları telafi edecek adımları da birer birer attıklarını belirten Oktay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İstihdamda tarihimizin en yüksek seviyesi olan 31 milyona ulaştık. İhracatta her ay rekor kırıyoruz. 2023 bütçe kanun taslağımızı, vatandaşımızı küresel belirsizliklerden ve risklerden koruyacak, her kesimden insanımızı kollayacak şekilde adil, sosyal ve müşfik bir anlayışla hazırlamış durumdayız. Önümüzdeki hafta inşallah bütçemiz bağlanacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızca Türkiye Büyük Millet Meclisine sunulacak."

İstihdam odaklı ekonomi programıyla insanların işini, aşını ve geleceğini güvence altına aldıklarını vurgulayan Oktay, "Salgınla birlikte halihazırda zaten yara almış bir ekonomik düzende, Rusya-Ukrayna savaşının körüklediği böyle bir belirsizlik ortamında, her şeye rağmen Türkiye dengesinde gitmek her yiğidin harcı değil. Bugüne kadar aştığımız badireler, katettiğimiz mesafe ve taviz vermeden geldiğimiz noktaya da kolay gelmedik. Yine zorlukları geride bırakacak, milletimizi feraha çıkaracak olan bizleriz, daha iyisi sadece AK Parti'yle, Cumhur İttifakı'yla mümkündür." diye konuştu.

- "Fikir birliğine varmaları zaten uzak ihtimal"

AKP'nin, kalkınma hamlesinde yakalanan kalite ve vizyonu, siyasette aynı şekilde uyguladığını anlatan Oktay, Cumhur İttifakı'nın yerli, milli ve vatandaş odaklı siyasetin merkezi konumunda bulunduğunu ifade etti.

Oktay, muhalefetin riyadan, çarpıtmadan ve karalamadan beslendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Altın günü yapar gibi bir masa etrafında buluşup anlaşamadan, bir sonuca varamadan, daha adaylarını bile belirleyemeden kalkıyorlar. Bu suni masada oturanlar daha önce aynı kaldırımda dahi yürümemiş, ayrı ayrı fraksiyonlar. Fikir birliğine varmaları zaten uzak ihtimal, ülkenin geleceği için söyleyecek sözleri olmasını ise hiç beklemiyoruz. Bunları birleştiren HDP/PKK yandaşlıkları mı? Yoksa dışardan emir almaya açık tutumları mı? Önce bunu bir açıklasınlar insanımıza. İşte Kılıçdaroğlu, ABD'de turistik gezi yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun hiç ABD'nin, Yunanistan'ı Ege'de kışkırtan tavrını sorduğunu, sorguladığını gördünüz mü? Bir kez olsun dönüp ABD'li ağabeylerine, 'Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne silah ambargosunu niye kaldırdınız' diye sorabilmiş mi? Bir ara da oturup büyükelçilerine mektup yazıyordu, cevap gelmeyince kalkıp gideyim demiş herhalde. Sen bu milletin milli çizgisini savunamayacaksan ne geziyorsun ABD'de? 6 artı 1'lik o masanın bütün meramı, Türkiye'yi sağda solda şikayet etmek mi? Milletimizin iradesini böyle boş bir zihniyet temsil edebilir mi? Bir diğeri çıkıyor 'Hani nerede Karadeniz gazı, yok öyle bir şey.' diyor. FETÖ'nün, PKK'nın gözlüğüyle bakan bu 6 artı 1'lik masa görmese de milletimiz görüyor."

- "Karadeniz gazını milletle buluşturacağız"

TPAO'nun, Filyos'ta nasıl hummalı bir çalışma yürüttüğünü Türk milletinin yakından takip ettiğini ve 16 inçlik doğal gazın taşınacağı ana boru hattının 140 kilometresinin tamamlandığını, yaklaşık 20-25 kilometrelik kısmın kaldığını anlatan Oktay, denizde 30 geminin 2 bin 500 çalışanıyla emek verdiğini, karada çalışanların sayısının 5 bin 500 civarında olduğunu, toplamda 8 bin kişinin Karadeniz gazını çıkarmak için aralıksız çalıştığını ifade etti.

"Biz bu kahraman ekibin emeklerini 6 artı1'lik masaya yedirir miyiz?" diye soran Oktay, bu emeklerin karşılık bulacağını ve Karadeniz gazını milletle buluşturacaklarını kaydetti.

Fuat Oktay, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bile Türkiye'yi doğal gaz enerji üssü haline getirmeyi konuştuğu bir ortamda, 6'lı masanın üyelerinin kısa bir sürede vatandaşlarla buluşacak gazı inkar ettiğini ve bu sırada çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi.

21. kuruluş yılında AKP'nin tüm zamanların ve tüm kuşakların partisi olduğunu, savunma, ihracat, enerji ve turizm gibi pek çok alanda Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırmanın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde kendilerine nasip olduğunu vurgulayan Oktay, bu başarıların hikayesinin, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademesiyle bir an bile durmadan tüm Malatya'ya ulaşması gerektiğini söyledi.

Oktay, eskisiyle, yenisiyle AKP teşkilatında birlik ve beraberliğin her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde sunduğunuz katma değere her türlü desteği vereceğimizin, sözünü de ben buradan bir kez daha sizlere veriyorum. Bu duygularla kuruluştan bugüne Malatya'da AK Parti'ye emek vermiş, gönül vermiş herkese şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Başkalarından vizyon alan, başkalarının kendisine diretmesine, dayatmasına dayalı mandacı bir zihniyete ayak kaldıran, dimdik duran, lideriyle birlikte duran, tek ayağını Anadolu'ya, Türkiye'ye sağlam basan, diğer ayağıyla da bütün dünyayı dolaşan bir Türk gençliği, Türkiye gençliği, TEKFONEST gençliği dedik." ifadelerini kullandı.

Oktay, Malatya Gençlik Merkezi'ndeki gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin ABC şeklinde sınıflandırıldığını, yabancı ülkelerde yapılan araştırmanın sonucuna göre gençlerin özelliklerinin belirlendiğini ve daha sonra "Bizim bunların özellikleri neyse sizin Türkiye'dekilerin özelliği de odur." denildiğini kaydetti.

Bu sınıflandırmalara her zamanki gibi meydan okuduklarını ve "Sizin bize getirdiğiniz kategorileri kabul etmiyoruz." dediklerini belirten Oktay, şöyle devam etti:

"TEKNOFEST gençliği diyor ya Cumhurbaşkanımız, yani başkalarından vizyon alan, başkalarının kendisine diretmesine, dayatmasına dayalı mandacı bir zihniyete ayak kaldıran, dimdik duran, lideriyle birlikte duran, tek ayağını Anadolu'ya, Türkiye'ye sağlam basan, diğer ayağıyla da bütün dünyayı dolaşan bir Türk gençliği, Türkiye gençliği, TEKFONEST gençliği dedik. Oradaki neydi TEKNOFES'ten kastımız? Aslında gençlerimizin de kendi kendimizi bağladığımız neredeyse 100 yıla yakın, öncesi de var biraz, 'Yapamayız, edemeyiz, bizden olmaz.' diye direktifleri dayattıkları o zihniyetlerin, vesayetlerin tamamını elinin tersiyle itip, yırtıp atan ve 'Ben varım.' diyen, 'İnovasyona da varım, teknolojiye de varım, geleceğe de varım, bölgenin de lideriyim, dünyanın da liderliğine oynarım.' diyen işte bir gençlik çıktı. Biz ona TEKNOFEST gençliği diyoruz."

Oktay, insan unsurunun gerekmediği tüm işlerden insan unsurunu çıkarıp sistemi otomatikleştirmek ve hızlandırmak istediklerini anlatarak, insan unsurunun bu sisteme çok daha kaliteli bir şekilde katılması gerektiğini vurguladı.

Vatandaşların devletten de ihtiyacı olan tüm kamu hizmetlerinden de çok hızlı ve kaliteli hizmet alması için yapay zeka uygulamalarını başlattıklarını aktaran Oktay, şunları kaydetti:

"Bir de 30 trilyon dolarlık bir ekonomi var burada gençler. 30 trilyon dolar 2030 itibarıyla... Bu nereden gelecek? Bu büyük veri diyoruz ya veri tabanında topladığımız veriler. Bu verilerin işlenmesiyle çok büyük bir ekonomi var. Türkiye bu ekonomiden pay almak zorunda. Yapay zeka uygulamaları, bunlardan sadece birisi. İşte artırılmış gerçeklikler de simülasyonlar da alınan verilerin işlenmesiyle ilgili kısmı söylüyorum ki gençler ne demek istediğimi benden çok daha ileri seviyede anlayabilecek konumdalar. Sizin buralara odaklanmanızı istiyoruz. Yani o 2053'e kalmadan, çok kısa bir dönemde, 2020'li yıllarda biz bu pastadan ciddi bir pay almak zorundayız. Veri tabanımızı sizin hizmetinize sunuyoruz. Birçok alanlarda da ciddi gençlerden oluşan firmalarımız boy göstermeye başladı. Unicornları biliyorsunuz her biri 1 milyar değerinde olan start-uplar bunlar. Bunları sizin gibi gençler kuruyor. 2-3 genç bir araya geliyor, kuruyor. Üretim çok kıymetli bir olay ama 100 yılda gelemediği o değere dijital ortamdaki kurduğunuz şirketlerle siz birkaç yılda 1 milyar dolar seviyesini yakalayabiliyorsunuz. Türkiye olarak bunlara ihtiyacımız var. Ve bu start-upları da çıkarıyoruz."

“İlk oyum AK Parti'ye, ilk oyum Erdoğan'a” etkinliğinde partili gençlerle buluşan   Oktay, daha sonra havalimanına geçti ve uçakla Malatya'dan ayrıldı.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 yıl önce)
    malatya da %60 altı türkiye genelinde %40 altı demektir.görünen malatya %50 gibi erdoğan da %55 gibi türkiye ortalaması erdoğan %45 olmaz.akp %35 civarı.bitikler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • burimi (1 yıl önce)
    kendinizde bittiniz. ülkeyide bitirdiniz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Siyasi i Milliye (1 yıl önce)
    Düşenin dostu olmaz sayın cumhur yard... şimdi etrafınızda fıldır fıldır dönenler, yağlama yapanlar, parti kaybedince ilk darbeyi onlardan alırsınız... siyasi i milliye topluluğu bu...menfeat nerde orada...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Bu memlekette bir akıllı siz değilsiniz. Çevremde bir tane ak partiye oy verecek insan yoktur ki benim çevremde ak partiden başka yere oy verecek insan yoktu. Bittiniz artık inanın bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum eğer kaybederseniz gelen kişiler sizi doğduğunuza pişman eder , bu memlekette barınamazsınız . Her tarafınız yalan olmuş , öyle bir yalan söylüyorsunuz ki yüzünüz bile kızarmıyor hatta kendiniz bile inanıyorsunuz. Halk ekmeğe muhtaç duruma geldi ancak düşünemeyen adamlar size oy verir . Benim annem 3800 emekli maaşı alıyor 2700 lira kira veriyor cebine 1100 kalıyor . Eğer onurlu insansanız gelin 1100 tl ile geçinin göreyim . Her tarafa( belediye , tcdd , beklçilik ) vs kurumlara hep kendi adamlarınızı yerleştirdiniz ak parti gençlik kollarından adam yerleştirdiniz kul köle ettiniz adamları onlar da yiyip susuyorlar hak hukuk cuma mesajları paylaşıyorlar whatsapp tan . Haram yiyenin ( torpil ile işe girenin akıbeti ebedi cehennemdir her kuruşu haramdır ) . Daha o kadar konuşacak şey var ki anlatamam. Biz RTE hatrına size oy verdik ama daha bitti . Siz RTE nin çevresine adeta bir duvar ördünüz. Eğer akp kazanırsa bunu samimiyetim ile söylüyorum kuru ekmeğe muhtaç olur bu millet memuru esnafı hepsi
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Nazif (1 yıl önce)
    Cenab ı Hak bize haram lokma nasip etmesin, fukaranın ekmeğini çalanları da etkisiz hale getirsin, iki yakalarını bir araya getirmesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tekin (1 yıl önce)
    Ekonomi’de devleti zor duruma düşüren hükümetler her zaman gereken cevabı almıştır. Allahın izniyle Malatya en güçlü cevabı verecektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    enson meteoroloji bölge müdürlüğü malatyadan alındığında tepki verecek malatyalı güçlü oy verdi gerçek bu Allahınıza gurban malatyalılar Malatyamızı emekliler şehiri yaptılar inanmıysanız dörtbir yanda açılan emekliler parklarını gezin eyle ya emmen güçlü cevap
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Akp rahat olsun malatyada sıkıntı yok.bizim millet gene oy verir.daha durun bu milet sayın öznur hanımı belediye başkanı yapacak...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • mahir (1 yıl önce)
    Hele bir kapıları çalıp oy isteyin, bakalım nelerler karşılaşacaksınız, ne laflar duyacaksınız... Bittiniz artık, etrafınızdaki mutlu azınlığıda bir telaş sarmış, çocuklara sorulan anneni mi seviyorsun yoksa babanı mı sorusu karşısında suskun duran çocuklar gibiler.... yani panik havasındalar...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Bittiniz haberiniz yok gerçi beraberinde ülkemizde bitirdiniz
    %96
    %4
    Yanıtla
  • MALATYALI (1 yıl önce)
    kendiniz şatafat içinde yaşıyorsunuz millet marketin yanından bile geçemiyor artık fiyatlar her geçen gün yükseliyor şahsen ben bu saatten sonra ekonmime ve cebime giren paraya bakarım isterse ateist olsun. dürüst olsun yeter
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanı yardımcım inanın artık mobilya,beyaz eşya gibi ihtiyaçları almayı bıraktık market ,kasap ,manav vb yerlerde ki fiyatlar uçmuş gidiyor, yol ücretleri o kadar artmiski komşu iller Maraş,Sivas, Adıyaman hatta Elazığ'da ki akraba eş ve dostları ziyaret bile edemiyoruz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • malatya (1 yıl önce)
    Malatya halkı iktidar sever iktidardan düşün görürüz desteği
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Vallahi çok doğru bir çok ilde siyasi tercihler zaman zaman değişir Malatya'da ise kim iktidarda kim güçlü görünüyor anında orda yer alma ve konumlanma görüyoruz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Metin varol (1 yıl önce)
    Efendi bunlar bizim vekillerimiz değil sizin vekilleriniz bıktık hergün başka kıyafet kıyafet giyen suslulerden bıktık vatandaşı tanımayanlar dan vekillerimizmiş haha bunları istemiyoruz .
    %91
    %9
    Yanıtla
  • düşünen vatandaş (1 yıl önce)
    Akp liler bir bürokrat geldi mi etrafını Fuat oktayın etrafını sarmışlar hemen... Gençlik sporda Resmi kurumlarda ne işi var sizin ambleminizin ? Bırakın adam bir rahat rahat gezsin vatandaş ile gerçekleri bir görsün etrafına perde oluyorsunuz adamlarda sonra çıkıp her şey süper diye açıklama yapıyor. :))
    %87
    %13
    Yanıtla
  • ATABEY (1 yıl önce)
    İnanın niye geldiklerinin benim için pek önemi yok. Güzel kısmı Malatya yollarının temize çıkıyor olması. Cumhurbaşkanı ve ekibi gelmese ne yollar ne de yollardan geçenler umurlarında değil. Maalesef Anadolu'yu anayurt yapan seçkin insanlara bu yaptıklarınız yakışmıyor.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Hangi yüzle PTT liginin son sırasındaki takımın formasını veriyorlar ...utanmadan sağlı sollu 3_5 kişide poz vermiş...gerçekten şaşirdim...adil gevrek takımı bitirirken sadece izleyin siz...sonrada gelip fotoğraf çekin burda ...bu millet sizi affetmez
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Adile Bi madalya takmadıkları kaldı bırakın hesap sormayı demekki beraber Yediler akbabalar tilkiler leş i gördüler diri diri yuttular
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    hangi yüzle nalatyaspor forması takdim ediyorlar
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Değişim (1 yıl önce)
    Malatya da değişim olmazsa AKP tamamen biter. Malatya lı mevcut vekillere oy vermeyecek. Yeter nefret ettik. Biz öznur Çalık İn yüzünü daha görmek istemiyoruz yeter yav. Malatya da adam mı bitmiş 20 yıldır bunlar bize dayatılıyor. Vallahi ya değişim ya bitişş.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Battalgazili (1 yıl önce)
    Bu kadroyla beklenmedik cevaplar aşikar Hatta Net .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    Sıradan kadro ben geçen gördüm nasıl kaybettiklerinizi eskiden bir bakan vekil geldiğinde mahşer yeriydi şimdi eminim ki para ile bile adam gelmez arkanızdan o kadar bıkmış bıkkın bir milletin bıraktınız arkanızdan
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Akpolat (1 yıl önce)
    Sayın C.B. yardımcımız esnafa, vatandaşa ve en çokta yok olup giden ortadireğe sabır diyorsunuz… Tabii ki devletimiz zor durumdayken sabır ederiz; ki ediyoruz da!.. Yalnız o valiliğin önünden geçerken sayın vali beyin makam arabasını görünce vatandaşa yaptığınız sabır telkinlerini keşke sayın vali beyede yapsaydınız diyorum… İşte bu atanmışların şatafat içindeki yaşamlarını görünce diyorum ki Galiba bu ülkede sadece garibanlar sabır etmeli size göre… Ama bir ak partili olarak söylemek istiyorum… Sizi bu atadıklarınız bitirecek!…
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bir akp li olarak sikayet etme hakkinin yok arkadas… tadini cikarin. Bunlar henüz iyi günleriniz…
    %89
    %11
    Yanıtla