SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Er, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlarıyla Görüştü

Er, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlarıyla Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret deprem sonrası yapılan yatırımları ve projeleri görüştü.

İçişleri Bakanı Yerlikaya ile..
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Malatya’daki deprem sonrası yürütülen projeler, yapılan yatırımlar ve gelecek planları ele alındı. Başkan Er, Bakan Yerlikaya’nın şehre yönelik yatırımları yakından takip ettiğini belirtti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Er, şunları ifade etti:

“İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek, şehrimizde yapılan yatırımları, gelinen durumu ve önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizi etraflıca istişare ettik. Sağ olsun, Sayın Bakanımız başta AFAD Başkanlığı olmak üzere, Malatya’mız için yapılan yatırımları ve hazırlanan projeleri çok yakından takip ediyor. Şehrimize ve hemşehrilerimize sundukları kıymetli katkılardan dolayı, hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”

Ulaştırma Bakanı Ziyareti
Büyükşehir Belediye Başkanı Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu da ziyaret ederek görüştü. Başkan Er,  “Malatya'mız için yapılan ve planlanan ulaşım ile altyapı yatırımlarını detaylıca istişare ettik. Sayın Bakanımıza; çalışmalarımıza sundukları katkılardan, şehrimize ve hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bülent (6 dakika önce)
    Haftada bir ulaştırma bakanı ile ne görüşmesi yapıyorsunuz şehirde otoban yok hızlı tren yok doğru düzgün yol yok Allah aşkına bizimlen DALGA GEÇMEYİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Begi (43 dakika önce)
    ben olayı çözdüm sami başkan gülüyorsa yine eli boş dönüyordur :))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahir (59 dakika önce)
    Herkese hayırlı günler dilerim. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Bey'in Sayın Bakanlara yaptığı ziyaretlere saygı duyarak , Malatya ile ilgili Sayın Bakanlarımıza Malatya için şu talepler iletmesi ricadır; 1)Karayolları Bölge Müdürülüğü talebiyle, 2) Yeni ASFAT Fabrikası Yatırımı Yapılması (Askeri Fabrika Kurulması) 3)Hızlı tren 4) Raybüs şehir içi ulaşım için 5) Bölge Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Eğitim okulu , Eğitim Merkezi kurulması 6)İkizce 400 yataklı ve Battalgazi için 200 er yataklı hastane yapılması 7)Depremden sonraki Malatya vizyonun oluşturulması (Bilim kurulları gibi ) 8) Belirli bölgelerde elektrikli otobüs alınması (kateyner direk hatları olmayan) 9) Malatya özel yatırım bölgesi ilan edilmesi ve şehrin refah seviyesinin ayağa kalkması Sonuç olarak Malatya İki Cumhurbaşkanı, Asker ,Bürokrat ,Sanatçı ve Ünlü isim yetiştirmiş bir kadim şehirdir. Geçmişte Malatya Doğu 'nun Parisi olarak parmakla gösteriliyordu. İnşallah şehrin bir an önce ayağa kalkması dileğiyle.
    %100
    %0
    Yanıtla