SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Tozlu 1. Lig Ekibine Transfer Oldu

0
Güncellendi - 2021-08-21 22:02:20
Eren Tozlu 1. Lig Ekibine Transfer Oldu
A- A+ PAYLAŞ

BB Erzurumspor son olarak Giresunspor’da forma giyen Eren Tozlu’yu transfer etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, son olarak Giresunspor’da forma giyen 30 yaşındaki forvet Eren Tozlu’yu kadrosuna kattı. Tozlu, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de Giresunspor formasıyla 30 maça çıkarken, takımına 9 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı.

BB Erzurumspor transferi, resmi sayfasından “Erzurumspor’umuza hoş geldin Eren Tozlu” notuyla duyurdu.

Yeni Malatyaspor'da da uzun süre forma giyen Eren Tozlu, önceki sezon memleketinin takımı Giresunspor'a transfer olmuştu. Giresunspor, Eren'in kaptanlığında geçtiğimiz sezon Süper Lige yükselmişti.

Erzurum, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tff 1 den süperlige çıktığımız sezon faydalı oldu 3 sezon yattı gönderilince trip yaptı çapı yetersiz olduğundan dolayı memleketinin takımı bile süper lig kadrosunda düşünmedi ve alt lige gönderdi yani süper lig oyuncusu değildi boşa trip yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Eren 1.lig topçusu zaten süper ligde sönük kalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (2 yıl önce)
    Mersin idman yurdu nda çok başarılı olmuştu... Yeni Malatya'da formu çok düşmüştü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Giresun'un lige çıkmasında çok önemli katkıları olmuştur,bazen ahde vefa lazım Giresun'un transferleri erenden cokmu iyi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani aynen öyle bemce super ligde giresuna faydalı olirdu
    0
    0
    Yanıtla