SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkenek Tüneli Girişinde Yine Kaza

0
Güncellendi - 2019-05-31 22:28:52
Erkenek Tüneli Girişinde Yine Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya Karayolu üzerindeki kazada 1 kişi yaralandı. Ayrıca, Malatya plakalı otomobilin Sincik'te karıştığı kazada da 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

ERKENEK TÜNELİ ÖNÜNDE..

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Vahap K., (47) idaresindeki 34 BPF 910 minibüs sürücüsü, Erkenek Tüneli girişinde önünde seyreden A.T idaresindeki 44 NN 799 plakalı Tır'a çarptı.

Yaşanan kazada sürücü Vahap K., araçta sıkıştı. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü, 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MALATYA PLAKALI ARAÇ KAZA YAPTI..

Öte yandan Adıyaman’ın Sincik ilçesinde otomobilin çarptığı yayaya ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Yasin G. idaresindeki 44 BK 464 plakalı otomobil, Sincik-Kahta karayolu Çavçük köyü yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Bayram Genç’e (21) çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan Bayram Genç, vatandaşlar tarafından otomobille Sincik İlçe Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı genç, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Kahta Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Bayram Genç’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha

FOTO: Erkenek Tünel önündeki kazadan

FOTO: Sincik'te kaza yapan araç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız