SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Olmayan Faule Verilen Atış Golle Sonuçlanınca..

0
Güncellendi - 2019-02-28 22:13:42
Olmayan Faule Verilen Atış Golle Sonuçlanınca..
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda qenaltı atışlarıyla Göztepe'yi yenerek yarı finale yükselen Evkur Yeni Malatyaspor'un, Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe karşısında müsabakaya 1-0'lık avantajla çıktıklarını ve bunu korumaya çalıştıklarını söyledi.

Göztepe'nin kendi evinde çok iyi futbol oynadığını ve baskılı oynamaya çalıştığını kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

"1-0 kazanarak müsabakayı uzatmalara götürdüler ama biz istediğimiz sonucu penaltılarda aldık, tur atladık. Bunu başardığımızdan dolayı futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Gelen taraftarlarımıza ve ekran başındakilere teşekkür ediyorum. Zor bir maç oldu ama VAR'la ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. VAR başındakilerin izlediklerinde neler gördüklerini sormak istiyorum. Kırmızı kart pozisyonu var, Titi, Barış'ın ayağına bastı ve kırmızı kart görmedi. Guilherme, rakibin futbolcusuna dokunmadı ama hakem faul verdi ve golü yedik. Sadece bizim için değil tüm takımlar için bunu soruyorum. Bu sistem nasıl işliyor? Türk futbolunu bir yere getirmeye çalışıyoruz ama bu şekilde olmaz” ifadelerini kullandı.

Bulut, her şeyin daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Türk futbolunu daha iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz, ama bu şekilde olmaz." ifadesini kullandı.

GÖZTEPE TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DEDİ?

Göztepe'yle yeniden anlaşan ve bu anlaşmanın ardından takımının başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Tamer Tuna (yandaki fotoğrafta maçtan önce EYMS Teknik Direktörü Erol Bulut'la), Evkur Yeni Malatyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında normal süresi ve uzatma bölümü 1-0 Göztepe'nin üstünlüğüyle tamamlanan maçta penaltı atışlarında rakibine 5-3 üstünlük kurarak yarı finale yükseldiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takımının gösterdiği oyundan dolayı heyecan duyduğunu ve bundan mutlu olduğunu belirten Tuna, gösterdikleri performansla iyi oyunun sinyallerini verdiklerini ancak daha iyi olmaları gerektiğini bildiklerini aktararak, "Bunları daha iyileştirme adına çok iyi örnek oldu bu maç, umarım daha iyisi olacak." diye konuştu.

Tuna, rakiplerinin savunma ağırlıklı bir oyunla müsabakaya başladığını belirterek, "İlk yarıda istediğimiz pozisyonları üretemedik. İkinci yarıda sorunları çözüp, çok arayış içine girdik. Maçı kazanabilecek hatta uzatma bölümünde turu getirecek pozisyonları bulduk. Bu maçtan nasıl ayrıldınız derseniz, müsabakadan kaybederek değil, çok şey kazanmış bir takım olarak ayrıldık." ifadelerini kullandı.

İzmir, iha- AA

FOTO: Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın normal süresinin bitiminde hakem Serkan Çınar'a tepki gösterdi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Tarkan (5 yıl önce)
    Bu takımın sistemini bilmeyenler yine sallamış Allah aşkına hücumkarakterliecek kim vardı Bifuma Camara Adem Donalt. takımda tek golcü Ömer onuda oyudan çıkakmak zorunda kaldı Cilermenin nerede oynatıldığını gördük herhalde. lütfen bu kısıtlı imkanları max verimli kullanan hocamızı ve 120 dk disiplinden oyundan kopmayan o karakterli savaşçı oyuncuları kutlayalım Tebrikler Erol hoca ve ekibi
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    tebrikler malatyasporumuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Maç 120dk sürdü. Sen 120 dk boyunca takımı savunma oynattım mı? Maç boyunca bir tane şutun, kanatlardan ortan, organize atağın var mı? Oynattığın defansif ağırlıklı, savunma planlı, göze hoş gelmeyen, korkak futbol ile 120 dk değil üç gün oynasan gol atamazdın Göztepe ye. Oysa bu maçta atacağın 1 gol turu bitirirdi değil mi? Ama yine o golü aramak yerine savunmaya çektin takımı, geride beklettin değil mi? Sonra da hakeme itiraz mı ettin? Çok mantıklı gerçekten hocam. Saygılar sunuyorum sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Takımda ilk 11 de forma giyen yaklaşık 8 oyuncu sakat veya cezalı ve hala takım kötü oynadı diye eleştiriliyor. Bakın GS biraz yedek ağırlıklı oynadı ki forma giyenler süper ligde her takımda direk oynar, adamlar 4 lük oldu. Neyin kafasını yaşıyor bazı Erol Bulut düşmanları. Maça gelmeyin destek olmayın klavye başında sallayın. Hadi oradan Hıncal ve A spor sevicileri sizi. Erol hocayı ve futbolcuları canı gönülden kutlarım. Beğenseniz de beğenmeseniz de Malatyaspor artık bir sistem takımı. Başarılar. Hep yanınızdayız
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT (5 yıl önce)
    Guilherme rakibe hiç dokunmadan hem sarı kart hem gol veren hakem yanlış yaparda VAR'ın başındakiler ne yapar? VAR Malatyaspor için var başka takımlar için yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    O varın başındaki bülent varya Malatya düşmanı
    0
    0
    Yanıtla