SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut'a 44'üncü Yaş Sürprizi

0
Güncellendi - 2019-01-31 22:01:33
Erol Bulut'a 44'üncü Yaş Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un antrenmanını takip eden gazeteciler, 44 yaşına giren teknik direktör Erol Bulut'a sürpriz bir doğum günü yaptı.

Başarılı teknik adamın röportajı sonrası gazeteciler, üzerinde Türk Bayrağı olan '44' ve 'İyi ki doğdun hocam' yazılı pastayı Bulut'a takdim etti. Teknik direktör Erol Bulut, pastayı keserek gazetecilere ikram etti.

Bulut, doğum gününü kutlayan ve mesaj gönderen herkese teşekkür ederek, "Herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah 44.yaş günüm, Malatyaspor'a, futbolcularıma ve bize hayırlı olur" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • fth (5 yıl önce)
    Sayın hocam doğum günün kutlu ve mutlu olsun.Türk sporunun ve Malatya mızın sana ihtiyacı var.Profesyonelliğin, çalışkanlığınla ve adam gibi adamlığınla herkese örnek oldun.Ne mutlu sana .Seni canı gönülden tebrik eder başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Hocam , Doğum günün kutlu olsun, Sağlıklı ,mutlu nice nice yıllarınız olsun, Güzel adam senin Allahına gurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit topaloğlu (5 yıl önce)
    Hocam seneye Bundesliga'da
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Allah sağlık saat versin hocam 44 yaş günün bize uğur getirir inşallah sana da bize de malatya seni çok seviyor bilgin olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    Allah tuttuğunu altın etsin deyimini Allah tuttuğunu şampiyon etsin inşalllah sağlık ,mutluluk, huzur versin yeni yaşınız saygıdeğer ,beyefendi Erol Bulut hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Erol Hoca Doğum günün Kutlu olsun iyiki varsın selamlar Frankfurtdan
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    dört dörtlük şehrin dört dörtlük takımının dört dörtlük hocası 44. yaşın hayırlı uğurlu olsun. 44. yaşında 44 plakayı şampiyon yap hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadircan (5 yıl önce)
    Sen çok yaşa hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (5 yıl önce)
    Sağlıklı, Huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla