SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Erzurum Deplasmanından Mağlup Dönüyor

Yeni Malatyaspor, Erzurum Deplasmanından Mağlup Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Trendyol 1. Ligde, Yeni Malatyaspor deplasmanda Erzurumspor FK ile karşı geldi. Ev sahibi takım, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

STAT: Erzurum Kazım Karabekir

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar, Haydar Avcı, Mahmut Gülle, 4. hakem Halil Erdoğan,

ERZURUMSPOR FK: 1. Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 17. Salih Sarıkaya (Dk.74 28. Süleyman Karataş), 53. Orhan Ovacıklı, 22. Mustafa Yumlu, 3. Yakup Kırtay, 77. Celal Hanalp (Dk. 46 23. Cengizhan Bayrak), 24. Gıovannı Crocıata, 8. Sefa Akgün ((Dk. 73 7. Süleyman Koç), 21. Odıse Roshı (Dk.90+1 30. Mustafa Fettahoğlu), 10. Eren Tozlu (Dk 87. 14. Serkan Köse), 88. Tonı Georgıev Tasev
YEDEKLER: 13. Rıdvan Oğuzhan Yağcı, 4. Gökhan Akkan, 23. Cengizhan Bayrak, 18. Özgür Sert, 28. Süleyman Enes Karakaş, 6. Muhammed Emin Yavaş, 7. Süleyman Koç, 20. Muhammed Furkan Özhan, 30. Mustafa Fettahoğlu, 14. Serkan Köse
TEKNİK SORUMLU: Hakan Kutlu

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 5. Atakan Müjde, 10. Nuri Fatih Aydin (Dk. 76 21. Kerem Altunışık), 19. Mert Miraç Altıntaş (Dk. 66 9. Eren Savucu), 20. Cengizhan Akgün, 22. Alperen Arslan, 24. Burak Efe Yaz (Dk.66 16. Emir Ulusoy), 26. Erşan Yaşa, 44. Ferhat Canlı, 55. Emircan Bayrakdar, 88. Berat Yaman
YEDEKLER: 25. Muhammed Enes Salik, 21. Kerem Altunışık, 73. Umut Taniş, 7. Mehmet Emin Taştan, 2. Yiğit Ulaş, 98. Metehan Ünal, 30. Talha Buluş, 9. Enes Savucu, 3. Eray Şişman, 16. Muhammet Emir Ulusoy
TEKNİK SORUMLU: Murat Uçkun

GOLLER: Dk. 32 Odise Roshi, Dk.76 Eren Tozlu, Dk. 87 Mustafa Yumlu (Erzurumspor FK)

SARI KARTLAR: Orhan Ovacıklı (Erzurumspor FK), Cengizhan Akgül (Yeni Malatyaspor) 

12. dakikada sağ kanattan Orhan’ın ortasında arka direkte Celal'in kafayla içeriye çevirdiği topa Roshi'nin sert vuruşunda Cengizhan topu çizgiden çıkardı.

32. dakikada Sefa’nın kullandığı köşe atışında kale önünde Roshi kafayla topu ağlara gönderdi. 1-0

40. dakikada Roshi’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Eren Tozlu’nun vuruşunda top kaleci Albulsamed’den geri döndü.

61. dakikada Sefa'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Albulsamed soluna uzanarak topu çelmeyi başardı.

76. dakikada Cengizhan’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Eren Tozlu düzgün bir vuruşla kalecinin solundan topu filelere gönderdi. 2-0

87. dakikada Malatyaspor atağa çıkarken kaybettiği topu kazanan Roshi ceza sahası içerindeki Mustafa Yumlu’ya pasını aktardı. Yumlu sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

Karşılaşma, Erzurumspor'un 3-0 galibiyetiyle sona erdi.

Maçın istatistikleri ise şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- iha, Erzurum

FOTOĞRAFLAR: AA, iha (Erzurum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Yeṣilyurtlu (3 hafta önce)
    Yetenekli çocuklar var 10 kiṣiyle defans yaptiriliyor o zaman da maçin tamami kalemizde geçiyor.. Bu futbol anlayiṣiyla birak puan almayi gol bile atamayiz alt yapi hocasiyla bu iṣ olmaz prolisansli Malatyali hocalarimiz var birini takimin baṣina getirsinler devreye kadar 8-10 puan toplariz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haciwhat (3 hafta önce)
    Klübü batırdınız.Malatyada Futbolu bitirdiniz.Bari bu gencecik çocukların futbol hevesini bitirmeyin.Bun sebep olanlar sizin bir hesabınız varsa Allahında bir hesabı var.Göreceğiz Malatya deyimi ile daha da malamat olacaksınız.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Muhammed Ali (3 hafta önce)
    Yeni Malatyaspor'u birşey etmişler resmen Erzurum'u 31 şutu Yeni Malatyaspor'a 16 isabetli şutu var Yeni Malatyaspor'un ise ise 3 şutu var bir isabetli şutu yok kaleci iyi de 3 0la kurtarmış neyseki Yeni Malatya kaleci iyi olmasa tarihi fark yiyecekler ne hale getirdiler şu takımı
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ergün (3 hafta önce)
    Bir hain harami bu şehrin onuruyla oynamıştır, Malatya'nın düştüğü zillete bakarmısınız.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ferdi (3 hafta önce)
    Yazık geçlere.ellerinden gelen bu kadar.takım tek puan dahi alamaz.hatta tek gol dahi atamaz lig boyunca.federasyon aldığı kararla takımı düşürdü.işte sahipsizliğin en bariz örneği.tff yi kınıyoruz.yazıklar olsun Adil gevrek,yazıklar olsun tff.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • SELÇUK-İZMİR (3 hafta önce)
    Bunca iş adamımız var. Bunlar 3 büyüklere reklam da veriyorlar. Yahu biri el atmaz mı takıma. Takıma sahip çıkma zamanı. Daha ligin başındayız. Hiç bir şey için geç değil.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Yeni Malatyaspor 1986 (3 hafta önce)
    Gözün aydın efsane malatyaspor1966 Galip gelsek müjdeli haberi de böyle anında yapıştıracakmısın malatyahaber...?
    %24
    %76
    Yanıtla
  • malmısın nesin. Maç başladrığı andan itibaren canlı yayınlıyorlardı.Aklın sıra eleştirimi yapıyorzun zavallı. yms sizin yüzünüzden bu hallara düştü.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yeni Malatyaspor 1986 (3 hafta önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Efendice insanca adam gibi yaz senle aynı fikirde olmayanların düşüncelerine saygılı ol
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 hafta önce)Yeni Malatyaspor 1986 isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim değil asıl sizlerin gözü aydın, Malatya 'nın ve Malatya futbolunun bu hallere düşmesinin sebebi sizsiniz, keşke ben yanılsaydım da takım kazansaydı, başarılı olsaydı.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yeni Malatyaspor 1986 (3 hafta önce)Efsane Malatyasporlu 1966 isimli kullanıcı yorumuna
    O yüzdenmi her fırsatta pusuya yattığın yerden fırsat kollayıp yok bu takımı TFF bir alt kümeye düşürmeliymişmiş yok kulüp kapatılmalıymışmış yok efsaneye destek verilmeliymişmiş yav siz nasıl Malatyalısınız sizin aslınız kökünüz nedir ne bu kin nefret nedir bu ayrımcılık bölücülük sanki Yeni Malatyaspor düşman takımıymış gibi her fırsatta içinizdeki pisliği kusuyorsunuz şimdi de çıkmış ayakları yapıyorsunuz? Ayıptır günahtır başka Malatya yok! Elinizdekinin kıymetini bilin! 1.Lig kimsenin eline geçmezken sizler habire küme düşsün kapatılsın diye yalvarıyorsunuz! Eski Malatyaspor hepimizin göz bebeği ilk göz ağrımız! Yeni Malatyaspor da başımızın tacı ayırım falan yok! Yapanda kendini sorgulasın! Sizler Eskisini mahvedip amatörde süründürürken bizler şehrimize yeni bir heyecan yeni bir takım kazandırıp sayemizde Süper Ligi Avrupa Maçlarını gördünüz! Ama hepiniz nankörsünüz bastığınız dalı kestiğinizi göremeyecek kadar kin ve nefret gözlerinizi kör etmiş! Sakın bu sözlerinden beni Adilin bir yakını kankası falan zannetmeyin! Onun kırdığı ceviz kırkı geçti yaptığı yanlışların haddi hesabı yok! Ama şunun farkına varın zaman ve mesele Adil vs. değil mevzubahis Malatyamızı bu düştüğü durumdan nasıl kurtarabiliriz? Hiç bir şey yapamıyorsak köstek olmayın destek olun! Ya hayır konuşun yada susun bu kadar mı zor? Bizim kadar kendi kendini yiyip tüketen başka bir memleket varmı? Bakın Erzurum Gaziantep Ordu Manisa Çorum Mersin hatta Vanspor bile eski takımları yok olup gitti fakat yeni kurulan takımlarına ayırım yapmaksızın ne güzel destek oluyorlar! Oysa bizim içimizdeki devşirmeler habire Malatya'nın dibini oymaya çalışıyorlar! Boşuna dememişler Hasüdün Malatya diye! Allah'ın görülmemiş afeti bile bizleri birleştirip kenetlendirmedi! Bu kadar mı bu memleket hain dolu bu kadar mı çekemeyenimiz varmış hayret ediyorum! Gün birlik ve beraberlik günü olmalı aklınızı başınıza toplayın eli bize güldürmeyin! Yazıktır günahtır olan yine bize olacak başka Malatya yok! Yeni Malatyaspor da olmazsa gider amatörde bingölü çemişgezeki dersimi bilmem nerenin mahalle takımlarını izlersiniz! Hadi bakalım beni fazla konuşturmayın akşam akşam bu konuda çok doluyum yeter artık vurduğunuz darbeler...???
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 hafta önce)Yeni Malatyaspor 1986 isimli kullanıcı yorumuna
    Keşke benim kadar Malatyalı ve Malatyasporlu olsaydınız, ama nerede, ben de birlik beraberlik istiyorum, ama yanlışları dile getirmek ne zamandan beri suç oldu, biz yıllardır bu yanlışların sonucu bu haldeyiz, ayrıca burada benim kadar Malatyalı kimse olamaz , ben bu şehrin yüzde yüz yerlisiyim, şehrimin menfaatlerini savunmayı da bir görev biliyoruz, şunu yine söylüyorum Y Malatyaspor bir proje takımıydı, birileri bu takımdan büyük rantlar elde etti, bugün bu takım bu hallerde ise, bunun sorumluları da yanlışlarından ders almayıp devam edenlerdir, yani bu saatten sonra birlik beraberlik çok zor, kimse yaptığı yanlışı kabul etmiyor, ders almış olsaydık iki kez düşmekten kurtulduk, deprem tek burada olmadı, diğer şehirlerde de oldu, futbol devam ediyor, biz bir buçuk yıl neredeydik, neden bugünlerin önlemini almadık, stadı bakıma almak çok mu zordu, takımı kurmak hazırlamak, diğer takımlarla aynı duruma getirmek zor değildi, baktılar olmayacak transfer de yok, gençlerimiz ile onurlarıyla sahaya çıkıp mücadele ediyorlar, kutluyorum, ama onlarada yazık ediliyor, bu şekilde onlarında futbol geleceklerini mahvediyoruz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 hafta önce)
    Yazıklar olsun şu gençlerimizi düşürdükleri hale bakın hele,şehrin takımının haline bakın hele.eserinle gurur duy gevrek başkan her hafta ayrı bir rezillik.Bırakır gidersen ayıp olur Allah seni ve ekibini bildiği gibi yapsın inşallah.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)
    Gençlere teşekkür ediyorum, başkan eserinle gurur duyarak çek git ama gidemezsin çünkü fedarasyondan gelecek para ve gençlerden kendini gösterecek olan olursa onların transferlerinden gelecek paralar var.
    %91
    %9
    Yanıtla