SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Rektör MHP'den Bir Kez Daha 'Gönderildi'!.

Eski Rektör MHP'den Bir Kez Daha 'Gönderildi'!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) eski rektörlerinden olan, görev döneminde ciddi yolsuzluk, usulsüzlük, yasa dışı uygulama, ani zenginleşme iddialarıyla karşı karşıya kalan, hakkında YÖK tarafından yapılan idari soruşturmaların ardından birçok suçlamadan 'idari' cezalar alan, hakkındaki çok sayıdaki iddiadan biriyle ilgili olarak da "Görevi Kötüye Kullanma" suçlamasıyla Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak olan Aysun Bay (Karabulut), rektörlük görevinin ardından karşı karşıya kalacağı soruşturmalar nedeniyle siyasi koruma sağlamak amacıyla, birçok denemelerinden sonra yedek 7. sıradan üye yapıldığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu'ndaki (MYK)  bu pozisyonundan istifa ettiğini açıkladı. Birçok görevi ve sıfatı ile ilgili olarak yaptığı gibi MHP'deki görevle ilgili de 'gerçek dışı' bilgi veren Aysun Bay, yedek üye olmasına rağmen bu görevi süresince 'asıl üyeymiş gibi' kullandığı parti kimliğini de, istifaya ilişkin sosyal medya paylaşımında, yine 'MHP MYK Üyesi' diye yazdı.

KENDİNE PROGRAM YAPIP, BAHÇELİ'NİN ADINI KULLANDI..
Aysun Bay, geçtiğimiz hafta içerisinde, deprem illerinden Malatya ve Kahramanmaraş'a, parti genel başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla yaptığını söylediği bir gezi gerçekleştirdi.

Ancak, kendini buna ilişkin her platformda yine 'yedek' yerine 'asıl' MYK üyesi gibi tanıtan eski rektör, Malatya ve ardından yaptığı Kahramanmaraş gezisinde, bazı il yöneticileri ve STK'larla görüştü.

Gerçekte Bahçeli'nin talimatı olmamasına rağmen gezisini böyle duyuran, yanına da rektörlük sonrasında 'imaj düzeltmek' için anlaştığı profesyonel elemanlarını alan Aysun Bay'ın, rektörlük dönemine ilişkin Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağına dair haberler nedeniyle, Malatya'da görüşmek istediği bazı kişiler, bu talebi kabul etmez ya da fotoğraf paylaşılmasını istemezken, partinin yerel yöneticileri ise  eski rektörün parti genel merkezini referans gösterdiği bu gezilere katılmak zorunda kaldılar.

Malatya temaslarını, paralı abonesi olduğu ajans vasıtasıyla haber yaptıran Aysun Bay, daha sonra gittiği Kahramanmaraş'ta, o sırada inceleme için bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'la da görüştü, bazı gezilerine katılarak fotoğraf verip paylaştı.

RAHATSIZLIK YARATTI
Hakkında iddianame düzenlenerek Ağır Ceza Mahkemesi'nde adli yargılama yolu açılan, YÖK'ün soruşturmalarının birçoğunda da 'idari' cezalar alan Aysun Bay'la ilgili bu gelişmenin ve ayrıca genel başkan Bahçeli'nin adını kullanarak yaptığı bölge gezisinin ve buna ilişkin tepkilerin, genel merkezde rahatsızlık yarattığı bilinirken, buna ilişkin şok gelişme bugün yaşandı.

Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan Aysun Bay, sürekli istismar ettiği 'MHP MYK' adı nedeniyle, iddiaya göre görevi bırakmaya zorlandı ve bunun üzerine, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda,“Son zamanlarda geçirdiğim sağlık sorunları nedeniyle, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum. MHP Genel Merkez ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye Bağlılığımı ve Sadakatimi bildiriyorum. Saygılarımı Sunuyorum.” diye yazdı.

MTÜ'nün Eski Rektörü Ağır Ceza'da Yargılanacak

SİYASİ KORUMA KILIFI İÇİN MHP ISRARI..
Rektörlük dönemi ve sonrasındaki davranışları, hakkındaki iddialar nedeniyle zor bir dönem yaşayan Aysun Bay (Karabulut) ile rektörlüğü döneminde, üniversitedeki her işe resmi görevi olmamasına rağmen müdahale eden, hatta karısını bazı yasa dışı uygulamalara azmettirdiği öne sürülen eski kocası Ercan Karabulut, yapılabilecek herhangi bir idari ve adli işleme karşı, siyasi koruma şemsiyesi olarak MHP'de siyaseti hedeflediler.

malatyahaber.com'da, eski rektör ve eski kocasının MHP'ye dahil olma çabaları, sitede ‘MHP’ye Tebelleş Oldu" başlıklı bir habere konu edilmiş, ancak eski rektör malatyahaber.com'da kendisiyle ilgili yayınlanan 70 haber için talep ettiği erişim yasağı kararını, ‘tebelleş’ haberi dahil çoğu için aldırmayı başarmıştı.

Eski rektör MHP kimliği alabilmek için, ilk teşebbüsünü 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinden önce yaptı. Aysun Bay, rektör olduktan sonra edindiği villalardan birinin bulunduğu İzmir'den milletvekili aday adaylığı için MHP Genel Merkezi'ne başvurdu. Ancak, bu başvuru, genel merkez tarafından kabul edilmeyip, başvuru dosyası ile başvuru ücreti kendisine iade edildi.

Buna rağmen MHP'ye yanaşma çabalarından vazgeçmeyen Aysun Bay (Karabulut) ile bir süre önce boşandığı eski kocası Ercan Karabulut (üstteki fotoğrafta sol baştaki), girişimlerini sürdürdüler. Ülkücü erkeklerin sembolü olarak bilinen şekilde bıyık bırakan ve sakalının ağarmış olması nedeniyle belirgin bir şekilde görülmesi için bunu da  siyaha boyatan Ercan Karabulut, MHP İzmir Balçova ilçe teşkilatına üye oldu, Ağustos 2023'teki kongrede de ilçe yönetimine girdi. Ancak, bu girişimin parti içerisinde yarattığı rahatsızlık eski kocayı yönetimden istifa etmek zorunda bıraktı. Büyük çabalarla ilçe yönetimine giren Ercan Karabulut, partiden gelen tepki üzerine 'iş yoğunluğu'nu gerekçe göstererek, seçildikten iki gün sonra istifa etmek zorunda kaldı.

Ancak, MHP'ye dahil olma çabalarından vazgeçmeyen eski rektör Aysun Bay, değişik ilginç  iddia ve referansların kulislerde konuşulduğu bir sızma girişiminde bu kez başarılı oldu ve geçtiğimiz aylardaki  MHP'nin kurultayında, yedek 7'nci sıradan MYK listesine girdi.

Daha sonra bu ünvanı kullanarak rektörlük ünvanını kullanarak yaptığı ziyaretler benzeri yoğun bir protokol ziyaretleri dönemine giren, buralarda çektirdiği fotoğrafları sosyal medyasında yayınlayarak güç gösterisi yapan Aysun Bay, gerçek dışı parti konumu kullanma işini Ankara dışına da taşıdı.  En son, geçtiğimiz hafta parti genel başkanının talimatıyla olduğunu öne sürdüğü Malatya ve Kahramanmaraş gezisi düzenleyen, parti yerel yöneticilerini de kendine eşlik etmek zorunda bırakan, buna ilişkin de yerel yönetimlerin rahatsızlıklarını genel merkeze ilettikleri iddiası dile getirilen Aysun Bay, sonunda 'sağlık' gerekçesiyle MHP'deki etiketini bırakmak zorunda kaldı.

MHP Genel Merkezi, kısa bir süre önce de, bazı yerlerdeki ziyaretinde yaptığı açıklamalar nedeniyle aslen Malatyalı olan MHP'nin eski milletvekili Arzu Erdem'in bu konuşmalarından rahatsızlığını dile getirmiş, kısa bir süre sonra da Erdem partiden istifasını açıklamıştı. Eski rektörün MHP'de siyaset yapma çabası sürecinde yakınında bulunduğu, İstanbul'da birçok programa beraber katıldığı Arzu Erdem'in partiden istifa etme kararına karşın, şimdilik sadece MYK'daki 'yedeklik' görevinden ayrılması dikkat çekti. 

Rektörlüğü döneminde hakkındaki iddialar üzerine, STK profesyonellerinin kurdukları organizasyonlardan biri tarafından, kendini ‘Yılın Rektörü’ seçtiren, akademi çevresinde hiçbir ciddiyeti olmayan bu girişiminin YÖK tarafından tepki görmesi üzerine, buna ilişkin tüm kayıtları söz konusu organizasyonun sitesinden sildiren Aysun Bay, daha sonra kendisine  ‘konfederasyon’ adı veren söz konusu organizasyonun sağlık turizmi konusunda faaliyete soktuğu ‘federasyonu"nun genel başkanı olarak görünüyor ve bu etiketle de çeşitli etkinliklerde bulunuyor. Eski rektörü yılın rektörü seçen organizasyonun başındaki isim, bu son ’konfederasyon' yapısının da başında bulunuyor.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTOĞRAF: Eski rektör Aysun Bay (soldaki), MHP'nin eski milletvekillerinden olan ve yaptığı bazı açıklamalar nedeniyle geçtiğimiz hafta parti genel merkezinin tepkisi üzerine partiden istifa etmek zorunda kalan Arzu Erdem'le birlikte..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Yusuf (3 gün önce)
    Şu iddiaların, şu ezik hareketlerin sahibini zamanında nasıl rektör yaptılar aklım almıyor, bakkala çırak bile olamayacak nitelikte bence. Yolsuzluk, torpil ve yasadışı iş yapmış birinin de, ya bismillah diyip twit atması ne kadar korkunç. Sanki vatan ve devlet umurlarındaymış gibi söylem ve hareketlerin hepsi sahte. Bu gibi kişiler benim gözümde terör kadar tehlikelidir. Yargılanmasını dört gözle bekliyoruz ama adalet nerde? Adalet eskide kaldı öldürüldü ve bitirildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • geveze (2 hafta önce)
    Hepiniz yar-gı-la-cak-sınız...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vekil kardeşi gider Mesaleci kardeşi Gelir (3 hafta önce)
    LİYAKAT olmadıktan sonra vekil kardeşi gelir adamlarını getirir o gider Mesaleci gelir kendi adamlarını alır.... O gider bir diğer bu görüşlü gelir bu sistem böyle devam eder sürer.... Tüyü bitmemiş yetimin malına göz dikenler kurumları babalarının çiftlikleri gibi kullananlar Allah'ın laneti üzerinize olsun bu dünyada da diğer Dünya'da da herkesin özellikle tüyü bitmemişlerin iki elleri yakanizda olsun. Aminnnn Olcak da.... İşi ehline veriniz düsturu ülkemizi ve dünyayı kuşatsin. Aminnnn. Not: Sayın editör bu kadına taktiginiz gibi keşke her konuya bu şekilde taksaniz size ulaşılamıyor bile. Yazıyoruz doönmuyorsunuz. Eşit ve ilkeli haber her için bu şart.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Bu yorumu yazan o kadar kendini göstermişti, Eski rektör taraftarı olarak, sanki eski rektörün tek yanlışı vekil kardeşi olmakmış, yorumu yazarken ismini yazamamış sözüm ona rumuzunda da Msj vermiş. Msjın ima ettiği şey: Yeni rektör kötü olursa Aysun hanımın yaptıkları affedilecek, “herkes böyle” denilip konu kapatılacak, herkes Aysun iyiydi diyecek öylemi, komiksiniz mr or mss. Kurucu rektör hanımefendinin 4 villasını nasıl aldığı da bu yargılamada konu başlıklarından olur inşaAllah. Yeni rektörde yolsuzluk yaparsa o da yargılanır inşaAllah.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Pervin (3 hafta önce)
    Akp’den ve Rektörlükten uzaklaştırıldı, eşinden boşandı ve son olarak Mhp’den de atıldı. Sırada Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmak var. Psikolojisi yerle bir olmuş durumdadır
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Üniversitedeyken tüm insanların psikolojisini bozdu. Karı koca milleti ayrılmalara düşürdü. Birini aldı, birini almadı. Birini aldı yok karısını bilmem nerelere sürdü. Aldığına da dayadı idari görevleri. Onun bunun ekmeği ile oynamak zevk verdi bu kadına. Yolsuzluğun dibine vurmuş. Bak Yüce Mevlam kendisi boşanmak zorunda kaldı şimdi. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. İnsanların hayatları, psikolojileri, özlük hakları ile öğrencilerin hakları ile oynanmayacağı kendisi anlamıştır inşallah, tüm herkese de İBRET olur inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur44 (3 hafta önce)
    Son zamanlarda kendini siyasetçi sanıyordu Mhp’yi kullanarak Malatyanın sorunlarını dinlemeye geliyor ama partinin haberi yok :)) Mhp’den böyle ihraç edilirsin işte, acınası halde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (3 hafta önce)
    bu kadını gördükçe rahatsız oluyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYALI (3 hafta önce)
    Haberin sonundaki paragraf hakkında kimse yorum yapmamış. Bu kadın Ak partiden ve rektörlükten ilişiği kesildikten sonra yıkıldı. Sonra soluğu içi boş bir STK olan SANKON’da almış. SANKON içi boş bir stk olsa da neticede bu kadının bir etikete ihtiyacı olduğundan Sankon’un başındaki Feridun adındaki liyakatsizden bir federasyon başkanlığı istemiş. Feridun da bunu sağlık turizmi başkanlığına atamış. Oysa ki bu gibi stk’ların başkanlığına atamayla değil, seçimle gelinir. Ama bunlar tencere kapak misali birbirlerini atayıp duruyorlarmış. Valiliğin tüm bu olaylardan haberi yok. Şimdilerde ise bu kadın içi boş olan bu federasyon başkanlığı kimliğiyle ortalıkta boy gösteriyor :) Fotoğraflarda Federasyon ekibi olarak tanıttığı kişiler ise ya üniversite öğrencileri ya da meslekte bir başarısı olmayan kişilermiş. Ne demiştik: SANKON içi boş bir kuruluştur. Sağlık Turizmi Federasyonu da onun bir parçasıdır. Adreslerini de gizlemektedirler. SANKON’un web sitesinde merkez adres olarak belirtilen “Mitatpaşa 36/6 Çankaya Ankara” adresi de (sahte) adrestir. Ankara’ya yolu düşenler bu adrese gidip kontrol edebilirler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Peki bu kadın Ankara'da saygın bir devlet üniversitesinin Tıp Fakültesinde öğretim üyesi. Dekanı, rektörü ya da bölüm başkanı demiyor mu acaba "hanımefendi sen nerelerdesin? Niye işinin başında değilsin? Mesai yok mu yoksa oralarda? Ahhh ülkem vahh ülkem. Ne günlere kalındı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (3 hafta önce)
    mhp ye yaranmaya çalışıyor inşallah cezaevine girersin o kadar kişinin hakkını yediniz kocan olacak adamla daha beter olacaksınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak (3 hafta önce)
    Beter olsun. Yediğin haklar yanına kalmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Manevi (3 hafta önce)
    Aslında üniversitesi tarafından da çok iyi bilinen bunların bütün ayak ve ayak altı işlerini yapan manevi evlat ve tayfası özellikle soruşturulması. Bunların nemalandığı ne varsa araştırılmalı. Bunlara dikkat etmek lazım bence
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İDARİ MALİ İŞLER (3 hafta önce)Manevi isimli kullanıcı yorumuna
    Bu manevi evlat denilen H...i, PARA birimlerinden çıkmazdı, özellikle İdari Mali İşler Başkanları ile arası çok iyiydi. Hepsi araştırılmalı, tüm belgeler didik didik edilmeli, üstü kapatılarak kim bilir neler döndü !
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Selçuk (3 hafta önce)Manevi isimli kullanıcı yorumuna
    Personel Daire de sıkıntılı, şube müdürleri hala eskiler oradalar
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Liyakat mi nasihat mi? (3 hafta önce)
    Devlet kurumlarında hata yapanın cezalandırılması, işini layıkıyla yapanın da ödüllendirilmesi esastır. Ancak görünen o ki işini layıkıyla yapanın ödüllendirilmesi bir yana dursun, insanlar, hata yapanların cezalandırılması için haberlere yorum yapmak zorunda kalıyor. Normal şartlarda buna gerek yok, hatayı yapan, yaptıran, aracılık eden ve kamuyu zarara uğratan herkes yaptığı hatanın mahiyetine göre cezalandırılmalı ve gerekiyorsa yargılanmasının önü açılmalıdır. Unutulmamalıdır ki saklanan, sümen altı edilen ve cezalandırılmayan hatalar, suç işleyenleri cesaretlendirerek, suçu organize ve sistematik hale getirmelerini sağlıyor. Suçu ve suçluyu bilenlerin ihbar etmesini ve asgari ahlaki değerler ile hareket etmesini temenni ediyoruz. Lütfen bildiğiniz suçları ihbar edin ki yıllar sonra evlatlarınız sizlere "keşke daha fazla ahlaklı insan kamuda görev alsaydı memleketimiz çok daha iyi yerlerde olurdu" demek zorunda kalmasın. Vicdanı olan her (ahlaklı) kamu personeli, çalıştığı kurumda benzer sorumlulukları üzerine almalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • DİKKAT (3 hafta önce)
    Bu Aysun ve eski Kocası Ercan ile MTÜ de rektörlük döneminde birlikte iş yaptıkları tüm Daire başkanları özellikle PARA nın döndüğü İDARİ MALİ IŞLER, STRATEJI Daire başkanlarının hepsi , kuru yaş demeden araştırılmalı ve gerekli cezalar verilmeli. Böyle tipler her dönemin adamlığını yaparlar çünkü, eskiden Aysunla Kocası ile işlerinde ortaklık yapan sinsi insanlar şimdi de kazık atarlar. Bu insanlar çıkarcıdır kendi işleri yürüsün yeter, kurumu, vatanı düşünmezler. Yeni Rektör Bentli ÇOOK iyi araştırmalısınız ve bunlara universite içinde yetki vermemelisiniz!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeni yönetim tüm daire başkanlarını değiştirdi, bir çoğuna da soruşturma açıldı ve ceza alan da oldu. Sadece A* Ö* kaldı, onu da alsa, bir soruşturma açılsa personelin bir kısmı rahatlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HALA DİBİMİZDELER... (3 hafta önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Valla bir kısmı hala üstlerde olmasa da hala bir yerlerde yok müdür, yok müdür/dekan yardımcısı, yok yönetim kurul üyesi, yok şube müdürü v.s. yine yetki almışlar. Böylece toplantılara girip sinsi sinsi herşeyi dinliyorlar aslında hala alengirli işlerine devam ediyorlar ve hala Aysun a çalışıyorlar içeriden tüm bilgileri uçuruyorlar. Aysun nun taktiği bir de eski yönetimi kötülüyorlar, bu insanlar tam münafık. BENTLİ çoookk dikkatli olmalısınız, siz ve tüm yönetim, müdürleriniz, dekanlarınız, başkanlarınız dikkatli olunuz. Yardımcı, kurul üyesi diyip geçmeyin hepsi sinsi bir şekilde maskelerini takıp içeri sızıyorlar diye düşünüyorum , senato üyelerinizde bile hala varlar !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gaye (3 hafta önce)
    Ayyy üstteki resimde eski kocasının bıyıklarını gördünüz mü? Gülmekten öldüm. Adamı tanımasak bilmesek inanırdım valla ya. MHP ye gidince bıyık. Hay Allah ne kadar güldüm ya. Yazıklar olsun, bu adam Ankarada bir devlet üniversitesinde öğretim üyesi. Varın siz düşünün ülkedeki insan kalitesini. Vah ülkem vah. Çoook üzücü çoook
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tebrikler (3 hafta önce)
    Bu tip yani işi gücü kendi cebi, yalan dolan, sömüren, yetim hakkı yiyen insanlar yüzünden Ülkemiz bu halde. Tebrikler malatya haber. Siz cesurca yazdınız, bu Aysun u torpilli rektör yapan ablası siyasi baskı yaptı, devletten yolsuzluk ve usülsüzlüklerle ceplerine indirdikleri paralarla erişim engelleri getirdiler ama yine de yazdınız. Siz bir gerçek vatan seversiniz. Türkiye önce böyle içimizdeki bu tip somürücüleri ve yolsuzlukları temizleyerek İLERLEYECEKTİR !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayşe (3 hafta önce)
    Öncelikle Malatya Haber bu kadının bütün pisliklerinş ortaya serdiğiniz için bir vatandaş olarak size teşekkürü bir borç biliyorum . Aysun Bay Karabulut denilen bu şahsiyet için söylenecek kelime dahi bulamıyorum . Bu insan ve Ercan Karabulut kesinlikle çok ağır şekilde yargılanmalı ve gerekli en ağır cezayı alarak ivedi bir şekilde ellerindeki akademik kadrolar da alınarak yolsuzlukla üzerlerine geçirmiş oldukları bütün mal varlıkları dahi ellerinden bir an önce alınmalıdır. Bu kadının rektörlüğü dahi başlı başına liyakatsizlik örneği olup profesörlükten akademisyenlik bilim insanlığından tamamen uzak olan bu insanın bırakın profesör olmasını bırakın akademisyen kimliğine sahip olmasını rektör olması bir infial ve dünyada olabilecek en son şeydir nitekim rektörlükleri döneminde kocası ile birlikte yaptıkları akıl almaz şeyler de bunun en büyük göstergesi. Mhp 'ye yanaşmaları tamamen yargılanmaktan korunmak ve hala gözler doymayan makam mevki peşinde koşmak için. Boşanmalarının dahi altında yatan çok ama çok önemli bir unsur ( mal kaçırma vb. olduğu kesin ) Bu kadın yüzünden Öznur Çalık dahi rezil oldu . Kadının 20 yıllık siyasi hayatını dahi bitirdi. Ve çok şükür ki yaptıklarının cezasını tek tek alıyor ve daha da kötü olacaktır inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsminiz (2 hafta önce)Ayşe isimli kullanıcı yorumuna
    Umarım ki bu konu hakkındaki azimleri rektör yapılması için çaba sarf eden hanımefendi ablaya da gösterilir, 20 yılda neler yapılmış siyasi hayatta öğrenebiliriz... Başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (3 hafta önce)
    BU ARADA: Son resmi gazetede neler yayınlandı? 1) Tarimda çiftçiye verilen destek kalktı 2) Iraklılar vizesiz gelecek ama biz Irak'a gitmek istersek vize alacağız ? Bu arada ırak ordusu sihamizi düşürdü ? Türkiye savruluyor böyle yandaslarda bir oraya bir buraya yalakalık yaparak istedikleri şeyleri yapıyorlar.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • CHP dikkat (3 hafta önce)
    Çabuk CHP yi uyarın. Ya Aysun ya eski Kocası Ercan yok ben zaten sizdendim deyip oraya yanaşacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu işler sırayla.... (3 hafta önce)
    O bir ton boyı surat, takma kirpik, cilalı ve uzun tırnaklar, sivri topuk ayakkabılar, inci takılar ile deprem bölgesine gelmiş halkı dinliyormuşmuş :))) hele bir fotoğraflara bakın herkes konuşuyor bir dert çözüyor o objektife poz vermiş gülüyor, Murat Kurumla olan fotoğrafına bakın. Hey güzel Türkiyem bu kadından kurtuldun Allah bunun gibi olan, bunlara rektörlük döneminden beri yandaşlık yapan, pis işlerine imza atıp nemalanan kuru yaş demeden tüm sahte ve yalaka insanlardan EN KISA SÜREDE kurtulmayı nasip etsin inşallah . Elinize emeğinize sağlık Malatya haber.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ATİLLA (3 hafta önce)
    Aziz Nesinin ölümsüz eseri " ZÜBÜK " deki karakterin kadın hali resmen
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 hafta önce)
    Korkma sana da bir şey olmaz. Bak Dilan Polat bile çıktı. Senin de Ankara'da dayın nasılsa. Bu ülke de az götürene ceza var bunu artık herkes biliyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)
    zübük siyasetin ,günümüz versiyonu göz göre göre yaşanıyor.bence bu kadını, piarını yapan sözde gazeteciler,menejerler ,para yiyen bürokrat ve siyasiler kullandı.elini verdi kolunu kurtaramadı.parası bitene kadar devam edecekler.para biterse yolun sonuda gelir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya Fatihi (3 hafta önce)
    Birtakım Ata sozlerimiz; YEE KÜRKÜM YEEE, Gün gelir devran döner... Davetsiz gelen döşeksiz oturur.... Darı unundan baklava, incir ağacından oklava olmaz... Eskisi olmayanın yenisi olmaz..... Gelini ata bindirmisler Ya nasip demiş.... Güzel bürünür, çirkin görünür.... Her ağaçtan kaşık olmaz..... Her deliğe elini sokma ya yılan çıkar ya çiyan.... İki cambaz bir ipte oynamaz.... İp inceldiği yerden kopar... Kalkacağını yere oturma.... Katira baban kim demişler dayım at demiş.... KARA HABER TEZ DUYULUR....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kold (3 hafta önce)
    Malatyahaber inan bu kadın ve Mehmet Çınarı görmekten sıkıldım. Kardeşim derdiniz ne,kadın çıkıp.gitmis, lanet olası resmini neden durmadan gosteriyon. Ya sizin psikolojinin iyi değil. Sizin sorununuz paramı???
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Kadın çıkıp gitmemiş kardeş iyi oku haberi iyi takip et, rektörken yedigi içtiği, yaptığı yolsuzluklar yetmezmiş gibi hala tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeye devam etmek için gitmiş MHP ye zorla yapıştırmış kendini utanmadan sahte görev ile Malatyaya gelmiş . Bu nasıl çıkıp gitmek ! Bence senin psikolojin iyi değil. Bu yolsuzluk yapan kadın Aysun ve onun gibilerini yazılıp, ceza almalarından niye rahatsız oluyorsun ????
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seval (3 hafta önce)
    Aynaya nasıl bakabiliyorlar. Nasıl Allah'tan korkmuyorlar. Tüm canını yaktığınız, tüm hakkını yediğiniz herkes için Bu hayattaki en büyük acıları yaşarsınız umarım. Bukadar kötülük çok fazla. Bukadar insanların aklını hafife alma cesareti resmen cahil ötesi bir cesaret.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Rıza (3 hafta önce)
    Fendoğlu vekil olmasaydı bu kadın Malatya’ya daha çok gelir giderdi. Adamlar Malatya’da ağırladılar, gezdirdiler, birde Yeşilyurt belediyesine gitmez mi, o da kabul etmişti. Kendi gözümle gördüm emniyet te polis vermişti. Hem de 2 tane. 4 araba geziyorlardı. Her arabada 1 kişi vardı ama konvoy yapmışlardı. Birde kendini gazeteci abi zanneden winner ceket giymiş bir Zübük vardı. Garip MALATYA, garip TÜRKİYE…
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 hafta önce)Rıza isimli kullanıcı yorumuna
    Anlattiginiza göre Ceza evinde güneş görmemesi gerekene devlet polis korumasi veriyor. Zaten o yuzden bu kadar sikinti yasiyoruz. Bu tur insanlar ve bunlarin ayakçılari adalete hesap vermeden ulke belini dogrultamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamdi (3 hafta önce)
    İstanbul'da "Muradına eremeyen" sözde gazeteciler ne yapacaklar, şimdi? Hem Aysundan oldular, hem belediyenin kaymak işi dergilerden oldular. Şimdi ellerinde bir tek Selahattin Gürkan ve Bülent Tüfenkci kaldı. "Ankara'daki dostlarıyla" bir araya gelip M ittifakı ile Malatya'da sağa sola saldırırlar. Ayrıca gerçek gazetecilerden ricam şu yılın rektörü tezgahı ve GESKON'dan başlayıp, sonraki federasyon ve konfederasyon işlerini, başında kimin olduğunu bir yazmaları.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Alp (3 hafta önce)
    Abd'de seçimler yaklasiyor. Cumhuriyetçiler önde gibi Trump destekçiliği yakisir. En yakin zamanda malatya gundeminden dusmesi dilegiyle.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hey gidi hey (3 hafta önce)
    Her türlü yolsuzluğu yap siyasilerin arkasina sığın.. siyaset makamı vatandaşın derdini cozmek için vardır tüyu bitmemiş yetim hakkı yenmesi için değil.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ruba (3 hafta önce)
    Hayırlı olsun ,acaba bundan sonra ne planlayacak
    %95
    %5
    Yanıtla