SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Rektör 'Rahatsızlandı' , Yeni Rektörden 'Erken' İşbaşı..

Eski Rektör 'Rahatsızlandı' , Yeni Rektörden 'Erken' İşbaşı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Recep Bentli'nin, Pazartesi günü göreve başlaması beklenirken, daha önce 19 Eylül Pazartesi günü görevi devredeceğini bildirdiği öğrenilen eski rektör Aysun Bay Karabulut'un, 'rahatsızlığı' nedeniyle devir- teslim töreni yapmayacağını iletmesi üzerine, 16 Eylül Cuma günü üniversiteye giderek göreve başladığı haber alındı.

DEVİR- TESLİME GELMEKTEN VAZGEÇMİŞ!.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Eylül günü imzalanan ve 15 Eylül'de Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile MTÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof.Dr. Recep Bentli'nin,  19 Eylül Pazartesi günü yapılacak  devir- teslim töreniyle görevi eski rektör Aysun Bay Karabulut'tan alacağı bilgisi edinilmişti.

Ancak, Mayıs 2018'de kurulan MTÜ'de,  'Kurucu Rektör' olarak İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'ın görevlendirilmesi, kuruluş işlemlerini yürütmesinin ardından Eylül 2018'de rektörlük görevine atanan ve 4 yıllık görev süresince adı yolsuzluk, usulsüzlük ve skandallarla anılan Aysun Bay Karabulut, 2022- 2026 dönemi için de aday olmuştu. 'yalan ve yanlış' üzerine kurduğu kulis ilişkileriyle yeniden atanmak için büyük çaba gösteren Aysun Bay Karabulut'un rektörlük görevine atanmaması üzerine 'büyük şok yaşadığı' ifade ediliyordu.

BENTLİ'DEN ERKEN İŞBAŞI..

19 Eylül Pazartesi günü rektörlük görevini yerine atanan Prof.Dr. Recep Bentli'ye devredeceği bilgisi, yaşadığı şok nedeniyle şaşkınlık yaratan  Aysun Bay Karabulut'un, devir teslim kararının kısa sürdüğü, devir- teslim törenine ‘rahatsızlığını bahane ederek’ katılmama kararı aldığı,  bu gelişmeler üzerine Prof.Dr. Bentli'nin Cuma günü üniversiteye giderek göreve başladığı öğrenildi.

REKTÖR YARDIMCILIĞINA ATAMA..

Bu arada, Prof.Dr. Bentli'nin göreve başlamasının ardından Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof.Dr. Orhan Gündüz'ü rektör yardımcılığı görevine getirdiği bildirildi.

ESKİ REKTÖR KADROSUNUN BULUNDUĞU ESKİ ÜNİVERSİTESİNE DÖNÜYOR..

Eski rektör Veteriner Hekim Aysun Bay Karabulut'un, yeniden aday olmasına rağmen rektörlüğe atanmamasıyla birlikte Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ndeki öğretim üyeliği görevine döneceği öğrenildi.

Kendisi gibi Veteriner Hekim olan kocası Ercan Karabulut'un da görevli olduğu Ankara'daki üniversiteye dönecek olan Aysun Bay Karabulut, rektörlük görevine Prof.Dr. Recep Bentli'nin atanmasından sonra yayınladığı mesajda ise, "Kuruluş sürecinden bu güne kadar icra ettiğim Malatya Turgut Özal Üniversitesi rektörlük görevimi tamamlamış bulunmaktayım.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve YÖK başkanımız olmak üzere; Kıymetli Bakanlarımıza, Malatya Milletvekillerimize, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bu süreçte birlikte çalıştığım idari ve akademik personellerimize teşekkür ederim. Rektörlük görevine atanan Prof.Dr. Recep Bentli'ye başarılar dilerim." demişti.

PROF.DR. RECEP BENTLİ'NİN ÖZGEÇMİŞİ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Recep Bentli, 1976’da Malatya’da doğdu. ilköğrenimini Fırat İlkokulu, ortaokulu Hasan Varol Ortaokulu, lise öğrenimini Malatya Lisesi’nde tamamladı. 1993 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yüksek öğrenimine başlayan Bentli, 2000 yılında buradan mezun olduktan sonra tıpta uzmanlık eğitimini, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında 2001-2006 yılları arasında tamamladı.

2011-2014 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak görev yaptı. 2014 yılında Doçent, 2019 yılında Profesör kadrosuna atandı. 2014 yılından 2017’ye kadar Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcılığı görevini yerine getirdi. 2017 yılında atandığı Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevinden 2022 yılında ayrılarak, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Profesör olarak çalışmaya başladı. İyi derece İngilizce bilen Prof. Dr. Recep Bentli evli ve üç çocuk babası.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Zz34 (1 yıl önce)
    Ne oldum değil ne olacağın diyeceksin. Herkese öyle üsten bakıp, herşeye muktedirim demeyeceksin. Videolarda ağlayıp kul hakkından bahsetmeden önce aldığın kul haklarını düşüneceksin. İnsanlara kral benim her istediğimi yaparım demeyeceksin. Liyakatlı tayin olmak isteyen personel varken, sırf tanıdığın değil diye almamazlık etmeyeceksin. Kimse kusura bakmasın hiç acımıyorum haline, ağladığını, ağlattıklarına saysın. Gün gelir hesap döner.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Sayın Recep Bentliyi rektör yapmak çok yerinde bir karar Allah işinde kolaylık versin inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilim (1 yıl önce)
    Yeni Rektörümüze görevinde başarılar dilerim. Ancak hata ve/veya yanlış yapanlara hesap sorulmadığı sürece kurumda düzelmez ülkede düzelmez. Hele yanlış çok büyük ise. Aysun hanıma acıyorum. Bu ilde yüzüne bakacak kimse bulacak mı acaba. 4 yılın sonunda dersliği olmayan, laboratuvarı olmayan, çok büyük çoğunluğu çalışmayan, mesaiye gelmeyen bilim yuvası demeye şahit isteyen bir üniversite. Bilimselliğin kıyısından dahi geçemeyecek bir üniversite. Dört bir yanı düşmanlarla sarılmış bir ülkede tartıştığımız konuları baktığımızda zaten durum ortada. Halen uyutuluyoruz, uyutulmaya devam ediyoruz. Rabbim sonumuzu hayreyleye. Yaşasın gerçek BİLİM, yaşasın bilim yapan BİLİM insanları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • başsoğan (1 yıl önce)
    bu üniversiteden artık bir cacık olmaz çünkü daha önceden yapılan liyakatsiz atamalar iptal edilemeyecek şuan üniversite zaten bir enkaz, alakasız bölümlere konunun uzmanı olmayan bambaşka bölümlerden hocalar atandı. Ör: matematik hocasını tıp fakültesine, iktisat hocasını mühendislğe ...
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Şeref (1 yıl önce)
    Kardeş olan rektöre bu kadar tepki gösteriliyorsa varın gidin bir de bunu göreve getiren siyasi olarak kendisini her pılatformda ön plana çıkarmaya ve kendisini olduğundan fazla göstermeye ABLA ÖZNUR ÇALIK'a siyaseten görev verimemesi veya verilmesi durumunda verilecek veya gösterilecek tepkileri düşünemiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Şenol (1 yıl önce)
    Rektörlük görevine atanan değerli kardeşim Prof. Dr. Recep Bentli'yi tebrik eder başarılar dilerim!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TUNCAY (1 yıl önce)
    şoka girmiştir morali bozuk ben olsam emekli olurum reis çok doğru karar verdi recep hoca doğru tercih
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mtu takıp (1 yıl önce)
    Merakla takip ediyorum Bu haberleri Burhan yaptırıyor Burhan Üniversitede göreve başlarsa Bende heryerde Şikayet ederim Takipteyim
    %12
    %88
    Yanıtla
  • malatyalı mücadele (1 yıl önce)
    bıraktığı yere ne kadar da kolay bir şekilde geri dönebiliyor kendisinin adının şu güne kadar bir adet hayırlı işte anıldıgını görmedim hep hakkında yolsuzluk ve usulsuzluk haberleri dönmekteydi ne diyelim turgut özal üniversitesinin gözü aydın..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (1 yıl önce)
    Sn Kurucu Rektörün ‘rahatsızlığını bahane ederek’ devir- teslim törenine katılmama kararı saygısızlık ötesinde nezaketsizliktir. Kurucu Rektör olarak yaptıklarını ve yapacaklarını hatta hayallerini atanmış yeni Rektör ile paylaşması gerekirdi. Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olacağı her ne kadar tahmin ediliyor olsa da nezaketsizliğin bu kadarı en azından bir Hanımefendiye yakışmamıştır. Bu konuda yeni Rektörün devir teslim törenine Basın Mensuplarını alMAyacağını deklare etmemiş olması da etkili olmuş olabilir. Başta sosyal medya olmak üzere tüm mecralarda ekabirle fotoğraf paylaşımlarından bundan sonra da haberdar olacak olsak da keşke KURUCU REKTÖR olarak da yaptıklarından da heberdar olsaydık. İnanın şaka zannettim. Allah kimseyi ruhen ve fiziken rahatsız etmesin. Sonra devir teslim törenine bile katılamıyor insan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onurozky (1 yıl önce)
    Yav bir tane insan güzel birşey yazmazmi. Malatya'nın güzide bir rektörü gitmiş üstüne hasta olmuş. Nasıl üzüldük nasıl üzüldük anlatamam.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    aşağıda yorumlarda herkes gerekeni yazmış. ne olursa olsun hükümet değişmedikçe yaptıkları yapanların yanına kâr kalıyot. görevden alınıyorlar ama hesap vermiyorlar, ceza çekmiyorlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bakagunduz (1 yıl önce)
    Malatya şehir olarak bir dertten kurtuldu...Recep hoca ve Orhan hoca değerli ve karakterli insanlar....isabetli olmuş...hayırlı olsun
    %91
    %9
    Yanıtla
  • mth (1 yıl önce)
    Eşime mobbig uygulamıştı ilk gün istifa etmìşti
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Aysun bay karabulut un daha iyi günleri Allah ında bir hesabı var artık rahatsızlanarakmı yoksa hastahane lerde cannın derdinemi düşer onu Allah bilir bu kadar insanın ahını alan biri iflağ olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onat Kılıç (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Her makam gözden geçirilmeli malatyadaki o şekilde temiz hak dan milletten yana olan düzgün sahibi insanlar koltuklara oturtulmalı bunlar meydanları iyi boş bulup iyi yedi içti r yeter artık istemiyoruz bu tipleri biz .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    Bu kadar sevgi bu şehirde başka birine gösterilmedi. Millet hıçkıra hıçkıra eski rektörün gidişine ağlıyor. Şaka şaka. ' Gidişi olsun " diye başlayan güzel bir söz var. Siz tamamlayın gayrı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Babayiğit (1 yıl önce)
    Malatya temizlenme ye başladı. Ablasının da fişi çekildi. İyi sabretti Malatya bunlara. Yıllardır kimsenin yapamadığını babayiğit selahattin Gürkan yapıyor. Sen bunlardan kurtarıyorsun ya senin Allah ına gurban.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Seyma (1 yıl önce)
    Eyyy Aysun Karablut denilen insan bu yorumlari okuyor musun acaba ! Yazik yazik bir insanin arkasindna bir Allah in kulu mu iyi bir kelime etmez. Sen nasil bir insanmissinki butun herkes senden nefret ediyor Devir teslim yapacak yüzün dahi kalmamış. İns tez zamanda o kocan olacak adamla mahkemelerde yargilandiginizi elinizden o akademisyen kadrolarinin alindigini da görürüz bütün göturdukleriniz elinizden alinir . Cok daha beter olursunuz umarim Allah seni bildigi gibi yapsin emi
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Ferdi (1 yıl önce)
    Müflis Rektör, Üzülmesin Ablacığından Pötürgede Kubbe dağının kenarına Şiro Çayı Üniversitesi istesin. Bir 4 yıl da orda sefa sürer. Üstelik yayla havalı. Bu ara da pötürge de bir Üniversite kazanmış olur. Belki fırata akan çay suyumuzu da kutular da hazır çay diye tübitaka proje sunar. Engel olmayın, yol açın Hanımefendiye.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Gerçekçi (1 yıl önce)
    Görünüşe bakılırsa Aysun hanım malamat olacak derecede incinmiş :))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Davar (1 yıl önce)
    Ablası sen nasıl ablasın, neden engel olmadın. Sen bu üniversiteyi onun için açtırmıştın. Sen ne işe yarıyorsun. Ya çok üzüldüm gerçekten. Daha bir sürü kadrodaha yapılacak bir sürü yolsuzluk vardı... Tüm bu projeleri yarıda kaldı. Ablası sen var ya sen bi bacına sahip çıkamadın.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Güldür güldür (1 yıl önce)
    Safiye rahatsızsa Faik gelseydi devir teslime. Nasılsa eş rektör olarak 4 yıl durmadan taşımaya devam etti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    erdoğanda damadını vekil ve bakan yapmıştı sonuç ortada,çalıkda kardeşini rektör ileride vekil yaparım demişti.bu işler böyle kaybettikleri bir şey yok.rektör oldu mu oldu.damat bakan oldu mu oldu.onlar için sorun yok.önleri açık ileride biri başbakan diğeride vekil olur.etiketleri var artık. önemli olan bunlara neden olanları unutmamak..
    %81
    %19
    Yanıtla
  • İstanbul'dan (1 yıl önce)
    Kanaatimce ABLA bu işle uğraşmadı, uğraşsaidi olurmuydu bilimiyorum ama olması durumunda ABLAYA ayakbağı olma ihtimali yüksekti çünkü HANIMAĞA (ABLA) büyük ihtimalle belediye başkanlığına hazırlanıyor. Bunu bilmeyen ve duymayan yok ama MALATYA'ya yazık oluyor
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Aksine Oznue Calik cok fena ugrasti olmasi için elinden geleni yapti fakat ona ragmen olmadi Oznur Calik bile kurtaramadi. Dunya boyle bu Aysun Karabulut gibi bi insan gormemistirki zaten. Ayrica Oznur Calik a ragmen secilmemesi Oznur Calik icin aksine büyük bir darbedir. Oznur Çalık in da gücünün kalmadiginin gostergesidir
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Batuhan (1 yıl önce)
    Rahatsizlik falan degil o Malatya'ya gelecek yüzü olmaması. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin... Ama bu daha iyi günleri çoook daha kötüleri başına gelecek emin olun. Recep Hoca simdiden dogru icraatlar yapmaya başladı, Prof Dr Orhan Gündüz dört dörtlük son derece mütevazı, cok genc yasta profesör olmuş onlarca projeye imza atmis bir isim. Zaten rektor adayiydi bildiğim kadarıyla Recep Hoca secilmese ben kendisinin seçileceğini düşünüyordum. Rektor yardimciligina getirilmesi son derece dogru bir karar olmuş. Ayrica Recep Hoca yi su acidan kutlamak lazim Rektorluge aday olarak kendisine rakip olan bir ismi Rektor yardimciligina getirmesi kendisinin de ne kadar adil liyakatli ve mutevazi olduğunu gösterir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Osman Baharçiçek (1 yıl önce)
    Recep Bentli hocamıza muvaffakiyetler diliyorum. Yeni atanmış olduğu bu görevi bihakkın ifa edeceğine inanıyorum.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kemal (1 yıl önce)
    Yemin ediyorum rezalet resmen ! Devir teslim töreni yapacak , universiteye gelecek yüzü dahi yok. Allah bildigi gibi yapsin daha beter olsun mahkemelerde en kisa surede kari koca yargılandığını görürüz umarim. Recep Bentli hocamiz yaptığı ilk icraatla bile dogru bir karar verdigini göstermiş oldu. Prof Dr Orhan Gündüz gibi oldukca degerli liyakatli bilen butun personellerin ve yerel halkin da cok sevdigi bir ismi rektor yardimciligina getirmesi cok yerinde ve dogru bir karar .
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Cengo (1 yıl önce)
    Bu dert Aysun u da ablasınıda götürür. Ettiklerini çekecekler inşallah. İyiki varsın selahattin Gürkan.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Güngör (1 yıl önce)
    Bu kadar herkes herşeyi biliyor daha niye oy veriyor onu anlamış değilim
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Makam gitti ya, eger kafayı yemezse ben hiç bir şey bilmiyorum. Koltuk hastası biri. Ama helal olsun. O makamın suyunu çıkararak içti. Alkışlıyorfm. Güle güle aysun, güle güle ömer, güle güle ezgi.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Aysun karabulut bu dertle fazla yaşamaz. İçine oturmuş atanamamak. Eeee.. Yaptıklarını çekeceksin Allah yanına koymaz. Çokkk çekersin sen. Sevgili ablası da yok piyasada demek o da kötü durumda. Allah ım ne büyük sün. Nasılda yerden yere vuruyorsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahlak (1 yıl önce)
    Dürüstlerin azınlıkta, dürüst olmayanların çoğunlukta olduğu ve dürüst olmayanlara sempati duyulan bir toplum haline geldik. Yasaların caydırıcı etkisinin olmadığı. Suçu yapanın maalesef yanına kar kaldığı bir yerdeyiz. Dillerin Allah ve kitap, gönüllerin ise şeytani duygularla dolup taştığı, yalanın riyakarlığın, takiyenin zirve yaptığı bir çağ içerisindeyiz. Haklının hakkını arayamadığı, arasa bile bulamadığı, bulduğu zaman çok geç olduğu bir yerdeyiz. Aslında yazılacak çok şey var. Gönüllerin Allah korkusunu yaşaması toplumların düzelmesi için şart. Görüntüde namaz kılanların, hacca yahut umreye gidenlerin, ibadetini özde gönülden yapanları lekelediği bir toplum olduk. Laf çok uzayabilir. Sonuç şu ki kişiler düzelmedikçe mevcut toplum ve nesil düzelmeyecektir. Ölümü hatırlamak, ölüm sonrası hesap vermenin var olduğuna gönülden inanmak şeytani duyguları dizginleyecektir. Son olarak hangi işi yaparsan yap nerede olursan ol ne kadar kazanırsan kazan asıl önemli olan, baki olan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Orhan gündüz hoca çok iyi bir idareci ve insandir. Basarilar dilerim yeni görevinde
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Gezgin (1 yıl önce)
    Bizim bu malatyada eskiden kadınlar nereleri ağrırsa ağrısın başına bez sararlardi demekki Aysun Hanım elinden rektorluk gidince baş ağrısı basladi hep sanıyorduk bu devran hep böyle gidecek ne olsa bir telefonla yayın yasağı getiriyordu ne oldum değil ne olacam diyecen kim benim malatyamin hakkını yediyse Allaha havale ediyorumm
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (1 yıl önce)
    Uğurlar olsun Hocam bu gidiş beraberinde hepten alttan üste doğru bı hiearsi getirir topyekûn kadrolar yenilenir yok yok maşallah ak partimizin adinini şanını kara ettiniz be utanin utanin
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Süleyman (1 yıl önce)
    hırsından, hasedinden hastalanmıştır. İçimden bir nebze hayır duası etmek gelmiyor. Şimdi yeni rektöre düşen görev geniş bir soruşturma açmak ve gerekeni yapmak.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ben inanmadım şok yaşamasına, Ablasının önü açıldı önüne bu skandallar gelmeyecek müthiş oynuyorlar algı yapıyorlar , Vatandaş bunların hepsini unutur Ablasının önü müthiş açıldı kendisi zaten iyi kazandı
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Çibanın başını herkes çok iyi biliyor
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Şok yasamadi mi ahahaha şok yasamayi birakin kalpten gitti ... Ne oyunundan bahsediyorsunuz aksine secilmemesi Oznur Calik in siyasetine bir damgadir ! Cunku Oznur Calik cok ugrasti seçilmesi için buna rağmen seçilmemesi Oznur Calik in gücünün yetmediginin kanitidir. Bu Aysun B. yazik Oznur Calik 'in da butun siyasi emegini mahvetti .
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Ayse isimli kullanıcı yorumuna
    Allah'ın adaleti ne güzel kimsenin yaptığı yanına kalmaz bugünlerde gördükya daha neisterim söyleyecek çok şey var ama bu kadarı da bize yeter daha beter olsunlar inşallah bize sebep olanlar.
    %100
    %0
    Yanıtla