SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ Rektörlüğüne Prof.Dr. Recep Bentli Atandı

MTÜ Rektörlüğüne Prof.Dr. Recep Bentli Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne Prof.Dr. Recep Bentli'yi atadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce Malatya'da 4,5 yıl İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan ve 2 ay önce üniversitedeki görevine dönen, MTÜ Rektörlüğüne de aday olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyelerinden İç Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Recep Bentli'nin atanmasına ilişkin kararnameyi imzaladı.

Prof.Dr. Bentli'nin atamasının da yer aldığı Resmi Gazete, saat 05.30 sıralarında yayınlandı. 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi rektörlüğünü görevini 2018 Eylül ayından bu yana yürüten, adı yasadışı uygulamalar, usulsüzlükler, yolsuzluklar, kötü ve yetersiz yönetim, skandallarla anılan Aysun Bay Karabulut, 2022- 2026 dönemi için yeniden aday olmuş, geçtiğimiz ay Yükseköğretim Kurulu'nda (YÖK) diğer 21 rektör adayı ile birlikte mülakata davet edilmişti. AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kız kardeşi olan ve Çalık'ın yeniden atanması için büyük gayret gösterdiği Aysun Bay Karabulut'un hakkında çeşitli iddialarla soruşturmalar bulunuyordu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • Deniz (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruba (1 yıl önce)
    Aysun karabulut ve eşi baş aktör ercan karabulut bunca yolsuzluk,usulsüzlük,personele mobbing,gazeteci dövdurmek gibi daha sıralamayadigim olaylar.Bir dönem daha rektör olsaydı daha ne kadar yapacaklardı.nice siyanürlü krem üretip kaysı çekirdeğinin mucizelerini yeni keşif diye kamuoyuna sunacaklardı.Uluslar arası hiç bir bilimsel makalesi olmayan torpile profosofor olan kişide ancak bu kadar rektörlük olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ALLAH c.c hergunahi affeder ama kul hakki asla heleki bu 80 milyonun hakkiysa işe aldiklari hak hukuk demeden aldilar ..yazik degilmi ....nerde hak nerde hukuk düsünün sadece bir su tesisatcisi alacak ilanda diyir 45 yaş alti olmayacak en fazla ilkokul mezunu olacak bari birde isim yazaydin ...Allahin gazabi üzerine olsun ..diyecek soz yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mery (1 yıl önce)
    Bu zafer malatyahaber sitesinin zaferidir. Inşallah diğer yolsuzluklarinda üstüne bu kadar gidip aynı zaferi kazanırsınız. Siz kazandıkça Malatya kazanacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Yav ne güzel karı koca üniversitesiydi tv lerdeki diziler gibi zevkle çevirdiklerini izliyorduk gündem oluyordu vay be diyorduk .eeee şimdi ne olacak çok monoton haberler olacak . Malatya için kayıp bence
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Siz eğleniyordunuz ama o üniversitesinin bi öğrencisi olarak biz psikolojik olarak acı çekiyorduk defalarca okulu bırakmayı düşündüm sırf ailem için dayandım umarım bundan sonra daha güzel olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Elinizde olan akademik kadrolar ile ilgili usulsüzlükleri yayınlayınız lütfen.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halay (1 yıl önce)
    Kardeşimiz gitti, Darısı ablamıza
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Aysun rektörün gider ayak aldığı 4b sözleşmeli 14 kişiyi lütfen gündeme getirin sayın editör.62 puan la sertifika ile kendi adamlarını yerleştirdiler.recep bentli hoca bu adaletsizliği görmeli,toplum vizdanını rahatlatmalı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş en büyük günah kul hakkidir.nice gariban nice o goreve gelip calisacak insanlara engel olup eş dost akraba şöfor doldurdular kadrolara ..işin en komik tarafi bu işe girenlerin sosyal medya hesaplarina bakin adalet kul hakki paylasimlarindan da eksik kalmiyolar ....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Aysun bay karabulut un gider ayak yaptığı adil olmayan alımları incelemeli gerekirse iptal etmeli.toplum vicdanını rahatlatmalı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Elif (1 yıl önce)
    Tebrik ediyorum Recep Bentli Bey i....inşallah akademisyenlerin ders saatleri de tekrardan düzenlenir....iki gün ders verip 5 gün oturmazlar....Herkes için demiyorum......
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İlahi adalet (1 yıl önce)
    O kadına kaybetti demesin kimse. 50 yıl çalışsa, kazanamayacaği servetin sahibi oldu gitti. Ne oldu ki ona? Yargılanmadığı müddetçe ona hicbirsey olmadı. Gelen hocamıza hayırlı olsun. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur. Ve inşallah o kadının yaptıklarının üzerini örtmez, gereğini yapar. Yoksa bana dokunmayan yılan bin yaşasın derse onun da bir anlamı yok. O gidenin 4 sene içerisinde elde ettiği bütün serveti incelenmeli, soruşturulmali.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (1 yıl önce)
    Sayın Hocamızın Malatya Turgut Özal Üniversitesine Rektör olarak atanmasının hem Üniversite ve paydaşları için hem de Malatyamız için sinerji katacağına olan inancım tamdır. Mütevazi kişiliği ve organizyon yönetimindeki başarılarını arttırarak devam edeceğine inanıyorum. Başka Kendisi ve ailesi olmak üzere Malatyamıza hayırlı olsun.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ayse (1 yıl önce)
    Aysun denilen kadin Allah in adaletini aldi yedigi tokat ona ömür boyu yeter ... Bir daha asla ve asla boyle bir makama gelemeyecek zaten insanı icine cikmasi bile cok zor Soylenecek o kadar çok sey varki... Hele o kocası yok mu o kocasi ... Olaya Oznur Calik acisindan da bakmak gerek cunku Oznur Calik bunun tekrar rektor olarka seçilmesi adina cok bastirdi fakat olmadı bu da Oznur Calik in 20 yillik siyasetinin yerle bir oldugunun emeklerinin ziyan oldugunun kanitidir çünkü Oznur Calik in gücünün yetmediginin kanitidir Recep Tayyip Erdogan in Oznur Calik faktorune ragmenustelik kurucusu oldugu universiteye atamamasi Oznur Calik a asil coo büyük bir darbedir. Bu Öznur Calik in da 20 yillik siyasetini yerle bir etmiştir... Bunun disinda Recep Bentli hocamiz lutfen gecmis butun atamalar incelensin. Oyle insanlar akademisyen olarak alindiki. verilen daire baskanliklari , fakulte sekreterlikeleri , sube mudurlukleri hepsi arastirilsin , havadan karadan alinan 4b sozlesmeli personeller vardi hak etmeyenlerininkinin hepsinin sozlezmesi feshedilsin , ozel kalemde calisan herkes uzaklastirilsin , butun daire baskanlari , fakulte sekreterleri , sube mudurleri degissin , utun ihaleler incelensin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilgin Alagöz (1 yıl önce)
    Malatya ya Malatya lı rektör , hocam liyakat ve tecrübesiyle buralara geldi birilerinin veya şu grubun bu grubun değil öz benliği ile geldi,tebrikler başarılar.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    Malatya halkı seçimini yaptı ve Aysun hanımdan kurtuldu. Sayın Cumhurbaşkanımız en net bilgileri almış anlaşılan. Aysun Karabulut'u ne personel sevdi ne de Malatyalı sevdi. Dilerim Recep Hocayı hem personeli hemde Malatyalı hemşehrileri sever. Recep hoca dilerim üniversiteyi yeniden yapılandırır, yeni bir vizyon sunar. Malatyalı olarak hem malatyahaber.com'u hemde yeni Rektörümüzü kutlarım. Yeni Rektörümüz Dilerim adalat ve hakkaniyet içerisinde yapılan bu yolsuzlukların ve usulsüzlüklerin hesabını sorar. Her kim altına imza attıysa da hesabınıda sormalı. Beleşten şube müdürü olanlar, beleşten okul sekreteri olanlar, beleşten daire başkanı olanlar, veya beleşten akademik kadrolara atananlar, beleşten ihale ve iş alanlar ve daha niceleri, her kimse bütün dosyalar tekrar açılsın ve incelensin. Çünkü bu kirlenmiş işleri ancak adalet ve cesaret temizler. Yoksa genel seçimlerde Malatya tekrar bir tercih yapmak zorunda kalabilir diye düşünüyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • DOST (1 yıl önce)
    Öncelikle Malatyamız için hayırlı olsun. Haktan dürüstlükten yana olanların gözü aydın. Demekki Allah doğrunun dürüstün ve 'hak edenin' hakkını yedirtmiyor ehline teslim ettiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, sizlerede teşekkürler, hem Malatyamız için insanlığı ve yöneticiliğiyle Malatyalıların gönlünde yer edinmiş bir hocamızın onayına imza attığınız için , hemde vekilin kardeşide olsa yanlış yolda gidenin veya layık olmadığı tespit edilen kişileri ve olayları hassasiyetle değerlendirip , devam ettirilmediğini bizlere ve tüm milletimize gösterdiğiniz için çok teşekkürler. Makamdan güç almayan, makama güç ve değer katacağına inandığımız, kişiliğiyle, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla üniversitemize üst seviyelere taşıyacağına inandığımız bu atama kararının, Recep BENTLİ hocamıza ve Memleketimize hayırlı olsun
    %81
    %19
    Yanıtla
  • işte Bu (1 yıl önce)
    Malatya haberi kutluyorum.Malatya nın sesi oldu.haksızlığa ,usulsüzlüge,çalmaya karşı sesimiz olduğunuz için Teşekkürler Malatya Haber.zafer Sesini Yükseltenlerin oldu.İyi ki varsın Malatya Haber.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Artık ise gelmeyenler düşünsün .. ben aysunun adamiyip diyip 9 ise gelip 2 olmadan kaçanlara gelsin bu atama .onlarada sıra gelecek. Beleşten işe girip işin hakkını dahi vermeyenlere gelsin .... Bu atama hayırlı uğurlu olsun
    %98
    %2
    Yanıtla
  • MURAT DANIŞ (1 yıl önce)
    Likayatli işine hakim adaletli bir insanı böyle bir makamda görmek özlediğimiz bir atama oldu. Kendisine başarılar dilerim sevenlerin olarak duamızdasın hocam yolunuz açık olsun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Cevatcobanli (1 yıl önce)
    Yavaş yavaş kadrolar değişecek inşallah aynı isimlerden kurtulacağız. Ses çıkarmaya eleştirmeye devam
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Öncelikle hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Umarım Recep hocamız bir önceki rektör hanımın yaptığı yanlışlara düşmez, işçisinden memuruna- akademisyenine kadar her personelin hakkını gözetir, üniversiteyi taşeronlarla değil kendi hür iradesiyle yönetir. Herkesin çoluk çocuğu ve ekmek götürmek zorunda olduğu bir evi var, kimse kimsenin sahibi değil, Recep hocamız bunu bildiği ve tüm personelle el ele vererek çalıştığı sürece işi gücü hep yolunda gider. Bugün rektör hanım bu görevden alınmışsa bunun en büyük sebebi o karıca gibi gördüğü personellerdir. Hor görme padişahım, senden büyük ALLAH var...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Turgut Özal Üniversitesi ne hayırlı olsun. Üniversite kurtuldu. Aysun a hesap sorulmalı. Yoksa yaptığı onca yolsuz luk yanına mı kalacak. Suç duyurusunda bulunacağız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Aysun hanımı ablası da kurtaramadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyollu (1 yıl önce)
    Aysun akrabamdır ama kesinlik yaptıklarından banada gına gelmişti kocasi baytar usulsüz personel almasi ihaleler vs vs Malatya haberi kutluyorum haklilikları tescil edildi Recep hocaya hayırlı olsun araştırmada kaza yapmıştım orda yatarken tanıma fırsatım oldu başarılı olacağindan şuphem yok Malatyamiza hayırlı olsun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ömer önalan (1 yıl önce)
    başarıların devamını dilerim
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Gidiyor gitmekte olan. Cesur bir rektör olmak istiyor sa geçmiş hesapları bir inceleyip açıklama yapsın. Eski rektörün mal varlığı bir dönem bu sayfada açıklanmış ona göre bakalım emanet nasıl idare edilmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    (mevsim artık sonbahar)Hocamıza Malatyamıza hayırlı oldu inşaallah
    %95
    %5
    Yanıtla
  • malatya haber (1 yıl önce)
    önce raşit alaca ile uğraştınız il başkanlığından gitti sonra sister çalıkla uğraştınız rektörlükten gitti sırada kim var malatya haber yanlış yapıyorsunuz demiyorum adam seçiyorsunuz hayırdır kimler kalemlerini kırdı o kişilerin sebep başka olsa çooook daha var gitmesi gereken örneğin gri pasaport yapanlar ihaleler yapmadan kendi şirketlerine inşaat malzemesi aldıranlar ihalesiz esenlik binasını alıp esenliğe kiralayanlar v.s
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yasin Ahmet (1 yıl önce)
    Reisin kestiği parmak acımaz. Makam değil, Kalemin gücü kazandı.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Eski çalışan (1 yıl önce)
    Allahın adaleti şaşar mı ?. Çok sevindim Recep Bentli hocama Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    10 gün önce yoruma yazmıştım..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kadirr (1 yıl önce)
    Elhamdülillah
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Malatya’ya Kernekli bir rektör yakışırdı. Hayırlı olsun Kernekli sn. Recep BENTLİ’ye.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Hocam hayırlı olsun inşallah öznur çalık sizle uğraşmaz tek korkumuz bu
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ADALET (1 yıl önce)
    Tüm atamaların, verilen görevlerin Dinimizin gereği "İŞİ EHLİNE VERİNİZ gereği ile liyakatle yapılması temennisiyle Malatyamız için, hastanemiz ve eğitim yuvası için hayırlı olmasını dileriz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bir önceki dönemde ayyuka çıkmış yolsuzluk iddialarının üstümü örtülecek,hesabımı sorulacak...İşte sayın Bentli nin kişilik ve liyakatını bu hassas nokta belirleyecek.Hayırlara vesile olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (1 yıl önce)
    Malatya temizlendi. Aysun şoktadır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Çok kaliteli bir insan geldi gerçekten mtü nin başına . İnşallah değerini bilirler. Hocam sizden tek ricamız var Malatya halkı olarak lütfen sizden önce ki rektörün herşeyi silin yok edin sıfırdan tertemiz bir üniversite haline getirin. AYRICA PERSONELLERİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN ZİRA AYAĞINIZI KAYDIRMAK İSTİYENLER İLLA Kİ OLACAKTIR RECEP HOCAM AMAN HA DİKKAT ! UNUTMAYIN SİZDEN ÖNCEYİ SİLİN !
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Olması gereken. Recep Beye başarılar dilerim:)
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Karlıdağ (1 yıl önce)
    Aysun hocayı telef etmişler
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Kamil Yılmaz (1 yıl önce)
    Malatya için büyük bir gelisme olacak vizyonlu liyakat sahibi insanlar bu sehri kalkindiracak.insallah belediyelerde böyle
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Malatya'nın uzun zamandır hasret kaldığı ehliyetli ve liyakatlı bir atama olmuş İnşAllah bundan sonra da böyle atamalar bekliyoruz.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Malatyalılar ve Malatyada yaşayanlar artık ya kurban kesmeli ya bir sadaka vermelidir.Çok şükür Malatya kurtuldu , Malatya kendine yakışmayanı Cumhur mahrifetiyle gönderdi , burada en büyük tebrik Malatyahaber.com ailesine tabii ki.. Bu kadar yolsuzluk şaibe adam kayırma vazifesiz insanların eş rektör olarak çalışması , adaletsizlik derken herşeyin sonuna gelindi çok şükür.. Malatyahaber.com bu yorumum da sizin için lütfen gidip kiralanan konutun içinde üniversiteye ait olan eşyaların alınmasına taşınmasına engel olun çünkü kurum parasıyla alınan tüm eşyalar oradan hızlıca kaçırılmak için hazırlandı yer belli adres belli..Yalnız dikkatli olunuz özgür basına orada müdahale etmek istenebilir çünkü aylardır yazdığınız yaşlı tırnak bakım uzmanı görevden alındığından beri konutun içerisinde yaşıyor.. Geçmiş olsun MALATYAM..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (1 yıl önce)
    Önceki yolsuzlukla suçlanıyor. Akp hükümeti tarafından yapılmış herhangi bir soruşturma geçirmeyecek bu kadın. Akpliler de hak ve adaletin geldiğine inanıyor. Al birini vur ötekine.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sinan TOPER (1 yıl önce)
    Hayırlı Olsun Hocam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aslan44 (1 yıl önce)
    Recep Hocaya hayırlı uğurlu olsun ama Aysun Hanım açısından ise fazla aceleci olmayın derim çünkü daha yüksek bir mevkii-makam sözü almış olabilir, sanmayın değişen bir şey var
    %79
    %21
    Yanıtla
  • İsmet Özel (1 yıl önce)
    Malatya'ya büyük geçmiş olsun. Büyük bir felaketten kurtuldu. Şimdi Sayın Prof. Dr. Recep Bentli'den beklentimiz, Malatyahaber.com'un iddia ettiği yolsuzluk, usulsüzlük, hırsızlık, zimmete para geçirme, kamu malını kendi çıkarına kullanma iddialarını araştırması. Eğer araştırmaz ise Recep Bentli önceki rektörü koruyacak demektir, araştırır da bulamazsq Malatyahaber'in tüm haberleri yalan demektir. Bekleyip göreceğiz
    %65
    %35
    Yanıtla
  • boş konuşuyorsunuz. Siz kimsiniz ? Hayatta memleket için en ufak çaba sarf ettiniz mi? sorumluluk aldınız mı? gelmiş eyle olmasa şeyle olsa yalan demektir diye kafa ütülüyorsun.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Muzaffer Başegmez (1 yıl önce)alp isimli kullanıcı yorumuna
    At yarışını yorumlamak için at olmak mı lazım gibi yorum olmuş? Eskiyi korursa görevini yapmış mı olur? Bunu da mı sormasın insanlar?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Malatya için, ülke için umutlarım arttı. Güzel şeylerde olabiliyormuş sevindim valla. Ehil layık dürüst insanlarda göreve gelebiliyormuş. Hayırlı uğurlu olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Aysun bay karabulut görüp göreceği en üst makamı gördü. Koltuk gidinçe aklıda gitmez inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya Foto (1 yıl önce)
    o çiçeğe ne diye o kadar uzaktan uzanıyosunuz bu fotoğrafı çeken neden uyarmamış geç otur makamda ziyaretçilerde oturup öyle poz versin.. Bu arada ahilik sadece latifelerde kaldı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şakşakçı (1 yıl önce)
    Alkışlar Malatyahaber ailesine. Memleketimizin gerçek değerlerine sahip çıkanlardan Allah razı olsun. Sabah sabah ne moral oldu ya. Darısı gidenin ablasına.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    4 yıl bekledim sustum yazmadim ..şimdi yazayim .yaptigi haksizlik zulüm bu dünyada kimsenin yanina kalmaz .Allahin en sevmedigi kul kibirli ve kendini begenmişlerdir.yaninda kim varsa şoforlerinden tutunda tanidigi eş dost akrabalarini işe Aldi .şoforu ve korumasi ferhat kardesini diger şöförü bülent eşini diger şoforu timur oglunu daha niceleri sorsan hak.adalet hukuk .. yaptigi haksizliklari Gitsin Allaha versin ama veremez....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (1 yıl önce)
    Turgut ÖZAL üniversitesi çok değerli bir idareci, saygıdeğer bir insan kazandı. MALATYA kazandı. Rabbim hayırlı etsin. Söylenecek başka söz yok.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Berkay (1 yıl önce)
    Seçim olmasaydı biraz zor gönderirlerdi Recep hocaya hayırlı olsun
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Tekin (1 yıl önce)
    Hani bir şarkı var ya "oldu Yar oldu Yar ne de güzel oldu Yar" dilime dolandı.!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (1 yıl önce)
    Demek ki neymiş, Malatya haber doğruları söylüyormuş, demek ki ne imiş halk haklı tepki gösteriyormuş, evet oylar tekrar AKP ye dönebilir yemin etmiştim verirsem diye, eskiye dair zerre eşya bırakma rektörlük binasında hocam, çantanı şoförüne taşıtma, montunu başkası değil kendin taşı ve ne olur mezhep ayırt etme, particiliğe yol verme, adaletli ol, kısacası müslümanlık neyi gerektiriyorsa onu yap yeter hocam sen, idari birimdeki arkadaşları ezdirme, ve son olarak derslerini salı, Çarşamba, Perşembe ye koydurup diğer günleri kendine tatil ilan eden akademisyenleri hizaya getir, sizi yürekten kutluyoruz, güzel bir dönem geçirmeniz dileğiyle...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Hocam hayırlı olsun. Hocamı yedirmeyelim, halk olarak arkasında duralım..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Derya (1 yıl önce)
    Adam gibi adam sonunda bazı şeyler normale dönüyor. Rabbim utandırmasın inşallah bu işinide Allah'ın izniyle dört dörtlük yapacaktır.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Tebrikler (1 yıl önce)
    Malatyamız için hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hak, adalet ve doğruluk yolundan ayırmasın inşallah. Bu atamada gösteriyor ki hayatta ne oldum değil ne olacağım diyeceksin....
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun rabbim utandirmasin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Utku (1 yıl önce)
    Hayirli olsun insallah.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Bir tost (1 yıl önce)
    Oh oh ne güzel hayırlı olsun
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Cem (1 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin.Başarılar diliyorum hocama
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    İnşaAllah Malatyamıza Hayırlı ve Uğurlu Olsun
    %98
    %2
    Yanıtla