SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski SSK Kavşağında Düzenleme

0
Güncellendi - 2018-09-23 05:36:38
Eski SSK Kavşağında Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

  • Başkan Polat, "Kavşağımızda orta göbeği kaldırdık. Gidiş-geliş ana yollarda iki şerit sola dönüş cepleri açıldı. Sola dönüş cepleri ile ana yolları refüj çalışmasıyla bir birinden ayırdık."

Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Hastanesi (eski SSK Hastanesi Kavşağında) düzenleme çalışmaları yaptı.

Bölgedeki trafik sıkışıklığını aza indirecek olan düzenleme çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı. Çalışmalar kapsamında orta göbek tamamıyla ortadan kaldırıldı. Ana yollardan iki şerit sola dönüş cepleri açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 24 saat esaslı yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, düzenlemeyle ilgili bilgiler verdi. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de eşlik etti.

Gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, düzenleme çalışmalarının SSK Kavşağındaki yoğunluğu azaltacağını söyledi.

Kavşağa akıllı sinyalizasyon sisteminin tekrardan kurulacağını vurgulayan Başkan Polat, “Kavşağımızda orta göbeği kaldırdık. Gidiş-geliş ana yollarda iki şerit sola dönüş cepleri açıldı. Sola dönüş cepleri ile ana yolları refüj çalışmasıyla birbirinden ayırdık. Bu düzenlemelerle kavşakta bekleme zamanı daha gerilere çekildi. Büyükşehir Belediyemiz burayı çok kısa bir süre zarfında tamamladı. Düzenleme öncesi buradaki birkaç ağacı sökerek farklı noktalara diktik. Yine çimleri de toplayarak başka alanda değerlendirdik. Biz bu memlekete emek vermekten onur duyuyoruz. Malatya bizim evimiz, evimize itinayla bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • Salih Karacan (6 yıl önce)
    Akıllıca düşünülmüş bir çözüm bence. Göbekte özellikle sabahları inanılmaz araç birikmesi oluyordu. Tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yine ışıkta beklenecek değişen bir şey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Birde ordaki eczane önüne park eden araçlarıda park edilmese gülümser caddesinden çevre yoluna iniş dahada rahatlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    sayın başkan göreve geldiği günden beri icracı bir başkan olduğunu yaptığı atamalarla gösterdi ssk kavşağı trafik çok rahatlatacak teşekkürler başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Kavşağı rahatlatmış.Güzel bir düşünce ve uygulama.Düşünen ve yapanların ellerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44kaysı (6 yıl önce)
    Çevreyolu şehir merkezinde kaldı Trafik kaldırmıyor ne yaparsanız yapin olmaz yeni çevreyolu şart boşuna para harcamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    BİR KOPRULU KAVSAK YAPMAMAK İCN 9 TAKLA ATİYORLAR. YAZİK COK YAZİK!!! BU SEHİR SAHİPSİZ BU BİR GERCEK AMA BUNDA BİZİM SAF MALATYALİNİN DA KATKİSİ BUYUK
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    dikkat ederseniz şeker fabrikasının arzisinde ağaçlık alan kalmış..acaba belediye ne zaman söker bunları çok göze batıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Bu kavşağın adı kargaşa kavşağı veya sinir bozan kavşağı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    bunlar geçici pansuman çözümler. istasyon kavşağına köprülü kavşak yapılsın. şehrin trafiği felç durumda. trambüs desen 15 km'lik yolu tıngır mıngır 1 saatte gidiyor. ak partili belediyeler içinde maalesef en kötüler arasında büyük şehir ve yeşilyurt zirveyi zorluyor. yazık malatya bunu hakketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Çok karışık özellikle yolu bilmeyenler için sıkıntı verecek gibi.Aniden yollar ikiye ayrılıyor.Karşı trafikle kafa kafaya gelme durumu var.inşallah kazaya sebebiyet vermez
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (6 yıl önce)
    KUZEY ÇEVRE yolu n'oldu ? diye sormak gerekiyor..Bunlar geçici- iteleme çözümler.. RADİKAL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ..
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Kavşağa yeni devlet hastanesi, fahri kayahan, itfaiye, fizik tedavi merkezi, kadın doğum hastanesi ve il sağlık müdürlüğü açıldı. açılmak üzere. Şuan için işinizi görebilir fakat ileriye dönük o kavşak hiçbir işe yaramaz. Yapın oraya güzel köprülü kavşak. Millet size dua etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (6 yıl önce)
    ,Belediye vardır partisini iktidara taşır,belediye vardır iktidardaki partisini bitirir. Malatyadaki belediyeler iktidardaki partisini bitirecek.İzleyin görün çünki birileri Ankara ya Malatyayı at gözlüğüyle gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (6 yıl önce)
    Yahu Allah aşkına hiç mi Ankara ya gitmiyorsunuz? Gidin görün adamlar alt- üst geçit yapmışlar ışıkları kaldırmışlar trafik sürekli akar vaziyette .Bizde ta Üniversiteden - Havalanı kavşağına kadar onlarca ışık trafik birikimini belediye kavşakları yapıyor. Yahu bir defa yapacaksınız kurtulacaksınız çok mu zor alt - üst geçit kelebek kavşaklar....
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (6 yıl önce)
    hizmet beklemiyelim arkadaşlar eski bakanımız diyor ya 1 hafta önce adaya bakmayın partiye bakın diye bunu söyleyen eski bakan şuan milletvekili avukat üniversite mezunu biri söylüyor ne demek adaya bakmayın hem bundan dolayı çook gerideyiz ya o zaman bir tane aday gösterin olsun bitsin böyle konuşma olurmu ya örneğin çevre yolu elazığ bizden yıllar sonra projeyi çıkardılar çevreyolunu yaptılar ve yıllardır kollanıyorlar bizimki nerde tokatta çevre yolu için düz yer yok dağdan geçirmişler bizde düz alanan çevre yolu yapılacak daha öznur çalık a oy vermeye devam o yetmezmişgibi birtane daha çalık geldi turgut özal üniversitesi rektörü nasıl bir torpil varsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sul (6 yıl önce)
    O Kavşağın orda dün saat 18:00 sıralarında Suriyeli çocuklar saç saça girdiler yan yolda kimse bişey yapmadı araç yolunda birbirlerini saçından sürüdüler bunlar trafik te ne yapıyor polis de vardı.çocuğu arabamın önüne atacaklar diye ödüm koptu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih üçer (6 yıl önce)
    Kesinlikle Çok güzel bir çalışma gerekliydi. Trafik rahatlar. Trafik memurlarına bile gerek kalmaz eksiklikler tamamlanır yakında. SSK dan hastaneye inmek çok zordu şu an bu çalışma gerçekten 2 gün 2 gece ile tamamlandı. Yapanlardan allah razı olsun. Hastane açıldıktan sonra gerekliydi. Ellerine sağlık orda işçi kardeşlerimin yureklerinden öpüyorum. Sağolun var olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (6 yıl önce)
    Köprülü kavşagı çok çirkin buluyorum ancak buradaki yaraya derman olabilecek tek çözüm bu gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Benzer duzenlemeler fahri kayahan ve bostanbasi kavsaklarinda da yapilmali. Yan yollara giris cikislarda hizlanma seritleri yola hakim oluncaya kadar refujlerden pay alinarak uzatilmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (6 yıl önce)
    Boş işlere hizmet diyor koskoca şehir.Yazık.Nasılsa kimi koysa kazanıyoruz mantığı, başka bir şey değil? Belediyeyi genel seçimler gibi algılarsan boşbeleş işler devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne bos
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    İki tane alt geçit yapmaktan aciz bir belediye yazık ki ne yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bunlar havanda su dövmek. Başkan günlük değil kalıcı çözümler üretmelisiniz. Yarın itfaiye de oraya taşınınca ne olacak ivedilikle oradaki 3 kavşağa da alt geçit yapmalisiniz. Bu geçici çözümlerle milletin parasını çöpe atmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cozumu sen sole
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Yarında söker alt geçit yaparsınız dagdaki taşı kayayı öğütüp katrilyonlara birilerini zengin etmeye devam malatya dörttane adamın elinde dönüyor be tüh be
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Allah aşkına hiç mı başka şehitlere gitmiyorsunuz her şeyin kolayina kaçıyorsunuz alanlar gayet müsait istasyon ssk hava lojmanları kavşağı yapın bır kactane döner kavşak .zaten kuzey çevre yolunu söylemiyorum bile o yolu yapacak babayiğit göremiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Resimlerde bile kavşağın işe yaramadığı görülüyor kuyruklar uzayıp gitmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayılmaz (6 yıl önce)
    Kavşaklara gelmeden en az 100m önceden yön tabelası koymak gerekir.sürücü kavşağa giriyor ancak gideceği yönü görüyor. Çok ciddi hata.Acilen kavşağa gelmeden önce yön tabelası koymak gerekir!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (6 yıl önce)
    sabah sabah rezil olduk 10 dk sürdü kavşakdan çıkış sözde hizmet asıl hezimet
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (6 yıl önce)
    Bu kadar duyarsızlık, bu kadar savurganlık yeter artık. Karayolları istayson kavşağına ve buraya kaç defa proje hazırladı. Alt geçidi kabul etmediniz trafik karmaşası ortada. Yeter harcanan paralara yazık bu şehri bitirdiniz. Çok bilmişler. Yetim hakkı yemeden bıkmadınızmı. Ülkenin en pahalı suyunu içiriyorsunuz. Belliki doğruyu ve doğruları göremiyorsunuz. Bu kafa ile Rabbim sonunuzu hayreyleye. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (6 yıl önce)
    5 ay sonra çocuk ve kadın-dogum hastanesi yeni yerine taşınınca bu da çözüm olmayacak tüm devlet dairelerini o bölgeye taşınmaması lazım di
    0
    0
    Yanıtla
  • DELICOŞ (6 yıl önce)
    Bu sorumsuz insanlar okul tatilken şeker fabrikası kapali iken o zaman neden yapmadilar kavşağı simdi bir hafta milleti perişan ettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bir işi de doğru yapsanız şaşarım Bilgisizce bir levha düzeni içinde Insanları doğru mezarlık ziyaretine yönlendirme Var. Kavşağa varmadan, sola dönüşün bir taraftan Yeşiltepe, bir taraftan Özalper olduğuna, diğer şeritlerin de transit yol olduğuna ilişkin levha koymayı düşünecek kimse yok mu? Bu haliyle yabancı insanlar sol şeride girdikten sonra, yönlerine göre Kayseri, Gölbaşı, Elazığ yerine mahallelere gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    karayolları anlaşılan malatyadaki bütün düzenlemeleri büyükşehirin eline bıraktı. Belediye kafası estikçe yap boz işler yapıyor. ama hastane önü projede biraz macera aranmış yine de fena değil. Ergenekon köprüsü yönünden ssk yönüne doğru ve ssk kavşağından yeni hastane yönüne giden şeritte doğru akan trafiğe göre ışık düzenlemeside yapılmıştı bir zahmet. - Köprülü kavşak bence iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan (6 yıl önce)
    Allah razı olsun sonunda akıl edilip yapıldı. İlk günleri olmasına karşın çok faydalı olmuş.Vatandaş bazen karıştırsada ben çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı ali tankız (6 yıl önce)
    Başkanım çöşnük ölüm kavşağınada bir çalışma yaparsanız u dönüşleri ek olarak ilave ederseniz.trafikte bayağı rahatlama olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    bunlar çözüm değil çözüm.kelebek kavşak yapın yetkilliler... 5 tane kavşağa kelebek kavşak çözüm hiçmi büyükşehirlere gitmiyorsunuz,görmüyormusunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Parasizaten .gizli .kesilen yok emniyet kemeri .yok .telefon .cezasi . gibi seylerden cikiyo .sayin baskan .insanin cebini .ilgilendiren .ataklara .cikin .mesela .emlak vergisi ucuzlatin .su ton .fiyatini ucuzlatin ..
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (6 yıl önce)
    Tırışkadan teyyare işler. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Çözüm olmazz.o kadar yoğun oluyoki 4-5 ışık ta zorla geçiyoruz.En berbat olan taraf hastane kapısının olduğu taraf.yani eczane lerin olduğu kavşağa gelen taraf.sabah özalper ve fahrikayhan ın çoğu ordan inerek çevre yoluna çıkıyolar dolayısıyla sabahları ordaki kuyruk bazen taaa 1000m. Yukarıya besta evlerine kadar uzuyo.tam bir rezillik.birde suat mobilya ile eczaneler in olduğu tarafa araç park ediliyo.o araçlar olmazsa orda trafik akacak ışık yandığında.ama adamlar başka yer yokmuş gibi özellikle oraya park ediyorlar. hiçbir yetkili hiçbir ekip te müdahale etmiyolar.karşıda durup o sıkışıklığı seyrediyolar.olmaz olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Sanki doner kavsak yapmislar ne kadar guzel olmus bari acilis yapsalardi iyidi
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (6 yıl önce)
    Pek faydalı olmadı gibi.uzun kuyruklar oluyor.sayın başkanım köprülü kavşağı malatya ile tanıştırmanın zamanı sanırım geldi de geçiyor.
    0
    0
    Yanıtla