SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Validen Yeni Valiye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Eski Validen Yeni Valiye 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

2009- 2012 yılları arasında Malatya'da görev yapan eski Vali Prof. Dr. Ulvi Saran (fotoğrafta soldaki), geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Valisi iken Malatya'ya atanan ve 19 Mayıs günü göreve başlayan Vali Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Kitap Fuarı nedeniyle Malatya'da bulunan  Vali Prof. Dr. Saran, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduğu Vali Şahin’e görevinde başarılar diledi.

Vali Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya’da görev yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir (2 yıl önce)
    malatyamızda unutulmayan valilerimiz vardı ve halada isimleri gündemde.. kutlu aktaş.. saffet arıkan bedük... oğuz kaanköksal ve ulvi saran gibi valilerimiz. inşallah bunların arasına Hulusi Şahin de katılır ve katılacak gibide görünüyor. malatya insanı ahte vefalıdır hizmet edeni asla unutmaz arada yıllar geçsede. yeni atanan sayın valimiz Hulusi Şahin e hayırlı uğurlu olsun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Sedat (2 yıl önce)
    Eski valimiz sayın Ulvi SARAN Malatyamıza yaptığı üstün hizmetleri ağaçlandırma dahil ile Malatya şehrinin altın anahtarını hak etmiş ender Valilerimizdendir Allah razı olsun kendisinden.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Gurbet (2 yıl önce)
    Vali ulvi saranın agaclandirma hizmeti gelmis gecmis tum hizmetlerden daha kiymetli bence
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ulu (2 yıl önce)
    Beydağı ağaçlandırması hariç verdiği tüm kararlar mahkemelerden dönmüş bir validir ulvi saran.. böyle hatırlanacaktır..
    %33
    %67
    Yanıtla