SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski VOF'ta Çatıdan Düşen İşçi Öldü

0
Güncellendi - 2021-09-15 19:29:59
Eski VOF'ta Çatıdan Düşen İşçi Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eski Vagon Onarım Fabrikası'nın (VOF) söküm inşaatında çalışan işçi çatıdan düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan işçi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuyulu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapımı süren Kızılay Lojistik Merkez Üssü inşaatındaki eski bir binanın çatısında söküm çalışmalarını yürüten işçi Mustafa Doğan(57) dengesini kaybederek düştü. Yerdeki demir levhaların üzerine düşen işçi ağır yaralandı. Durumun fark edilmesinin ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Doğan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden talihsiz işçinin cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyanin yerlisi (2 yıl önce)
    Biz hicbir zaman hiç-bir iktidar döneminde sosyal devlet olamadık her zaman ezilen üzülen gariban oldu.bi tane kelli felli adamın üzücü vefat haberini duyan gören olmamıştır ezilen hep biziz Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    6331 sayılı yasanın ihtiyaçtan çıkmış olmasının artık hiçbir önemi yok, olan hep garibana ...
    0
    0
    Yanıtla
  • YıKaMaCı (2 yıl önce)
    2 aydır 6 tane iş makinasi 4 tane lojmanı yıkıyor acaba bu iş makinaları kimlerin lojman çevresi boş ve müsait olmasına rağmen neden patlayıcı ile yıkmadılar ben söyleyeyim patlayıcı ile yıkım ve parçalama 5 gün sürer ama iş makinaları ile yıkıp sahibine kira ödeme 2 ay sonunda bir de vefat
    0
    0
    Yanıtla
  • Üstelik 57 yaşında. Bu riskli işlerde çalıştıran sisteme sebep olanlar utansın! Yakınlarına sabır dilerim
    0
    0
    Yanıtla