SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnaftan Elektrik ve Doğal Gaz Faturaları Hiç Alınmamalı"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Esnafımızın, tüccarımızın depremle birlikte beli kırılmış durumda, çekler, senetler duruyor, borçlar duruyor, bu nedenle bu bölgedeki esnafa nefes aldıracak, can suyu olacak çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyorum. Malatya’daki esnafımız için özel hibe ve destek paketleri verilmesi konusunda girişimlerde ve çalışmalarda bulunacağımı ifade ediyorum.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim seçim çalışmalarını Malatya il merkezinde sürdürüyorlar.

Şahnahan, Samanköy, Topsögüt, Kendirli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Sanayi Sitesindeki esnaf ve sanatkarları da ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.  

Fendoğlu ve MHP Heyeti, Malatya Organize Sanayi Bölgesinde de bazı fabrikaları ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi.

Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Fendoğlu, “Esnaf ve sanatkarımızın krediye ulaşımı konusunda önemli sıkıntılar var. Özellikle deprem bölgesi Malatya’da depreminde vermiş olduğu sıkıntılar göz önüne alınarak bankaların ve kredi kefalet kooperatiflerinin bu konuda önü açılmalı. İşyeri ve evi yıkılan esnafımızın yeniden ayağa kalkabilmesi için kredi konusunda, özelliklede devlet hibeleri konusunda destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Deprem bölgesi Malatya’daki esnafın elektrik ve doğalgaz faturaları ertelenmek yerine, hiç alınmamalı. Esnafımızın, tüccarımızın depremle birlikte beli kırılmış durumda, çekler, senetler duruyor, borçlar duruyor, bu nedenle bu bölgedeki esnafa nefes aldıracak, can suyu olacak çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyorum. Malatya’daki esnafımız için özel hibe ve destek paketleri verilmesi konusunda girişimlerde ve çalışmalarda bulunacağımı ifade ediyorum.” dedi.

Fendoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “İngiliz The Economist dergisi “Erdoğan gitmeli” diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs’ta gösterecek olan Türk milletidir. Türkiye’ye yön veremezler. Türkiye’yi sömürge ülkesi haline getiremezler.” Sözlerini hatırlatarak, “Malatyalılar Cumhur İttifakına tam destek verecektir. Vatandaşımız 1 oyu ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 oyu ile de milli iradenin yanında dimdik duran MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye destek verecektir.” İfadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ismail (1 yıl önce)
    Sanki iktidarda chp var gibi konuşmuş vekil elinizden tutanmı var gereğini yapınız.Esnaf tamamen fırsatçı olmuş esnaf olmayan insanlarıda düşün vekil efendi.Bu malatyalı size en güzel cevabı vermesi gerek ama yine size oy verirler sizde böyle vatandaşla eğlenirsiniz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • mahmutttt (1 yıl önce)
    evet bence de alınmamalı hatta malatyanın vergilerini de esnafa aktarmak lazım şakamısınız siz adamlar depremi fırsata çevirmiş 10 tl lik malı 100 tl satıyor miilletin kanını emiyor esnaf esnaf esnaf herkez gibi onlarda başının çaresine baksın herkez birşeyisterse hep bana bana derse nasıl olacak
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Rüyaaaaaaaa
    %75
    %25
    Yanıtla