SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşya Taşırken Üçüncü Kattan Düştü.. Ağır Yaralandı

Eşya Taşırken Üçüncü Kattan Düştü.. Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesinde evinde eşya taşırken üçüncü kattan düşen şahıs ağır yaralandı.

Olay, 13.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan beş katlı apartmanın üçüncü katındaki ikametinde eşya taşıyan T.A. (33) çıktığı balkondan dengesini kaybederek aşağı düştü. Durumun fark edilmesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan T.A. burada tedavi altına alındı.

Hastanede tedavisi süren T.A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (10 ay önce)
    Malatya zamanında uyarılmadı bir çok orta ve ağır hasarlı binanın kapısı penceresi kısası musluğuna kadar satıldı veya yağmalandı şimdi 2000den sonraki orta hasarlı binalar güçlendirilecek ağır hasarlıların mahkeme süreci var 30 bin liraya satılan pencere kapı gibi ev malzemeleri 500 bin liraya belki yapılamayacak, bir diğer konu evlerden eşya taşınması ve pencere kapı vb malzemelerin sökülmesi kontrolsüz yapılıyor buda kazalara neden oluyor lütfen dikkatli olalım diyorum.
    %85
    %15
    Yanıtla