SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ev, Arazi ve Otomobilde Yangın

0
Güncellendi - 2017-07-09 04:26:07
Ev, Arazi ve Otomobilde Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez, Darende ve Doğanyol ilçelerinde meydana gelen yangınlar Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından söndürüldü.

DARENDE'DE..

Malatya'nın Darende ilçesinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Darende merkez Hacı Derviş Mahallesi Barbaros Caddesinde Yusuf Karakaş'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gece 02.20 sıralarına çıkan yangın sonrası mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirirken kısa sürede olay yerine gelen ekipler alemlere müdahale etti.

Güçlükle söndürülen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken evin tamamı hasar gördü. Büyük çapta maddi hasarın yaşandığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

DOĞANYOL'DA..

Malatya’nın Doğanyol ilçesinde çıkan arazi yangını sabaha kadar süren çalışmalarla güçlükle kontrol altına alındı.

Havaların ısınması ile birlikte orman ve arazi yangınlarında da artış yaşanıyor. Son olarak Malatya’nın Doğanyol ilçesinde Saz Küme Evleri mevkinde başlayan arazi yangını sabaha kadar sürdü. Gece yarısı 01.00 sıralarında başlayan yanına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Pütürge ve Doğanyol İtfaiye istasyonları müdahale etti.

Çok sayıda itfaiye personelinin katıldığı yangın söndürme çalışmaları sabahın ilk ışıklarına kadar sürerken yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı.

OTOMOBİLDE YANGIN..

Malatya'da bir aracın motor kısmında çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Sancaktar Mahallesinde bir akaryakıt istasyonundan yakıt alan otomobilin motor kısmında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Sürücünün durumu fark etmesi ile hemen itfaiyeye haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri büyümeden kontrol altına aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız