SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evkur Yeni Malatyaspor Deplasmanda 6 Kez Kaybetti

0
Güncellendi - 2018-03-20 15:52:07
Evkur Yeni Malatyaspor Deplasmanda 6 Kez Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 26.haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sonuçla deplasmanda altıncı mağlubiyetini almış oldu.

Sarı kırmızılılar, ligde geride kalan iki haftayı puansız kapattı. Milli takım arasına moralsiz giren Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor karşılaşmasıyla beraber deplasmanda altıncı mağlubiyetini almış oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 13 kez deplasman maçına çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 15 puan topladı. 13 karşılaşmada 4 galibiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 6 karşılaşmada ise mağlup oldu.

Deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2, Fenerbahçe'ye 3-1, Trabzonspor'a 4-1, Demir Grup Sivasspor'a 2-0, Alanyaspor'a 1-0, Antalyaspor'a 3-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların sadece ikisinde gol atma başarısını gösteremedi.

ZORLU BİR PERİYODA GİRDİLER

Evkur Yeni Malatyaspor Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte zorlu ve kritik bir periyoda girdi.

Ligin 25.haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-0, 26.haftada ise deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 mağlup olan sarı kırmızılılar, kalan 8 haftada birbirinden zorlu ve kritik karşılaşmalar oynayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'un ligde oynayacağı karşılaşmalar şöyle:

Gençlerbirliği-iç saha

Medipol Başakşehir-deplasman

Aytemiz Alanyaspor-iç saha

Beşiktaş-deplasman

Teleset Mobilya Akhisarspor-iç saha

Göztepe-deplasman

Galatasaray-deplasman

Kayserispor-iç saha.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Şevko (6 yıl önce)
    Futbolcular tatili hakedecek performans göstermiyor erol hocam takımı topla gereken kisilere ceza ver disiplinsiz oyuncular var gencler birliginide yenemezsek Allah korusun diger hafta biz potadayız en kötü fikstür bizim ve alttaki takımlar takır takır puan alıyorlar tehlike canları calmaya basladı herkesin dikkatli olması lazm!
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Deplasman performansı çok iyi, iç saha performansı çok kötü, dikkat edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengaver (6 yıl önce)
    Allah muvaffak etsin takımımızı. İnşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz. Gün birlik olma günüdür...
    0
    0
    Yanıtla