SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evkur Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa’yı Konuk Ediyor

0
Güncellendi - 2018-02-09 22:03:26
Evkur Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa’yı Konuk Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 21.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa’yı konuk edecek.

 Ligin 20.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 21.haftasında 9 Şubat Cuma  akşamı saat  20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda Kasımpaşa’yla karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 3-2 kazanmıştı.

Kasımpaşa, geride kalan 3 maçta deplasmanda galibiyet yüzü göremezken, Evkur Yeni Malatyaspor son 2 iç saha maçını kazandı.

SAHASINDA 15 PUAN TOPLADI

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 20 haftada 7 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak hanesine 26 puan yazdırdı.

Sahasında 10 maç oynayan sarı kırmızılılar, 4 kez galip gelirken, 3 kez berabere kalıp, 3 kez de mağlup oldu ve 15 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, sahasında Osmanlıspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Demir Grup Sivasspor’u mağlup etti.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de son oynadığı 5 karşılaşmada ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da kart cezalıları Adem Büyük ile İssam Chebake’nin yanı sıra sakatlığı nedeniyle İstanbul’da tedavisi süren İssiar Dia, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

KASIMPAŞA DEPLASMANDA 7 PUAN TOPLAYABİLDİ

Kasımpaşa, Süper Lig’de geride kalan 20 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik, 9’da mağlubiyet alarak, 25 puan toplayabildi.

 İstanbul temsilcisi, deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada sadece 2 kez kazanırken, 1 beraberlik, 6’de mağlubiyet alarak, hanesine 7 puan yazdırabildi.

Kasımpaşa, deplasmanda şuana kadar Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor’u mağlup ederken, Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı.

MAÇ TAKTİĞİNİ ÇALIŞTI

Bu arada Nurettin Soykan Tesisleri’nde Kasımpaşa maçının taktiğini çalışan Evkur Yeni Malatyaspor, kart cezalıları Issıam Chebake ve Adem Büyük forma giyemeyecek. Son antrenmanda maçın on birini de netleştiren Teknik Direktör Erol Bulut, kalede Ertaç, savunmada Seth, Sadık, Mina, Cissokho, orta sahada Azubuike, Aytaç, Murat, Pereiara, Dening, forvette ise Khalid’e şans tanıdığı gözlendi.

Rakibin etkili oyuncularına ekstra önlem almayacağı öğrenilen Erol Bulut’un, Dening ve Pereiara’ya ise kanat akınlarında içeriyi zorlamaları talimatı verdiği belirtildi.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile  deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Kemal Özdeş yönetiminde gerçekleştirilen koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman 5'e 2 top kapma çalışmalarının ardından yapılan taktik çalışmalarıyla sona erdi. Kaleciler Ramazan Köse, Eray Birniçan, Kadem Burak Yaşar ve Murat Can Yıldız kaleci antrenörü Tolga Özgen ile ayrı olarak çalıştı.

Ferdi Durdu, Yeni Malatya Gazetesi - malatyahaber.com- Malatya, İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Sincer seth şans verilirse yakında cheabeke yedek kulübesinden çıkamaz.Boutaib mutlaka yedeğe çekilip alternatifsiz olmadığını anlamalı.Yeni transfer gilberto bu maçta mutlaka olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Bol gollü maç olacak ayakta duran maçı alacak gilberto oynarsa farklı olabilir 1-0 Ertac Sadık doria cissokho mina Barazit diallo pereira murat yıldırım azubuike Gilberto Bu kadroyla hoca bu maçı alırsın gilbertoya şans ver başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Ne büyüksün!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı sen futbolu bırak. başka sporla ilgilen bale olur zumba olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bilet satisina Tepkisini gosteren tum taraftara tesekkur ederim Bu yonetimle bir yere varamayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Emin Menekşe (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Allah size yardım etsin. Yönetimi beğenmeyen zavallılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Doğu Üst Blok tribünü önce satışa çıkarmayıp alt taraflar dolduktan sonra satışa çıkaran yönetimi ayakta alkışlıyorum. Maşa gitmememiz için ellerinden geleni yapıyorlar ama, boşuna beklemesinler onlara inat gidecez maça. Çünkü bu kulüp yöneticilerin değil herkes gelip geçici bu kulübün gerçek sahibi bizleriz, yani TARAFTARLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu ISSAM CHEBAKE'in, 03.02.2018 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-EVKUR YENİ MALATYASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Yuh diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    İnşallah galip gelerek alt taraftan iyice uzaklasacagız yoksa Allah korusun ilerdeki maçlar çok tehlikeli 3 puan alacağımız nadir maçlardan birisi mutlaka kazanmalıyız Kasımpaşa da direk rakibimiz 6 puanlık maçlardan birisi insallah bu maç şans bizden yana olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Beyler gercek taraftar takimini elestirendir her ne olursa olsun sonuna kadar destek olur ama yeri geldiginde futbolcuyuda baskanida hocayida fikriyle elestirendir zamaninda agac baslarinda insaat balkonlarinda mac izlememis iceri dirmek icin devre arasini beklememis daha dün gelmis malatyaya bizden malatyali olmus insanlar hic bir sekilde elestiri yapmamiza fikir belirtmemize izin vermiyor,Kendimizi kandirmayalim bu kadroyla Allah yüzümüze bakar ligde kalirsak bu yil icin süperdir
    0
    0
    Yanıtla
  • PisiPisi (6 yıl önce)
    YeniMalatyaspor yönetiminin Önce pahalı biletleri satışa çıkarıp, sonra ucuzları satmak gibi bir ticari oyuna başvurduğu için, bundan sonra ki maçları evimde izleyeceğim. Ne haliniz varsa görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Sebahattin Demirhan (6 yıl önce)PisiPisi isimli kullanıcı yorumuna
    Çok üzüldük bu kararına :) gerçekten yıktın bizi :)))
    0
    0
    Yanıtla