SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evkur Yeni Malatyaspor Kritik Haftalara Giriyor

0
Güncellendi - 2018-03-26 15:46:04
Evkur Yeni Malatyaspor Kritik Haftalara Giriyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan iki haftayı puansız tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği'ni yenerek hem kötü gidişi durdurmak hem de ligde daha da rahatlamak istiyor.

Milli maçlar nedeniyle ligde verilen arada Malatya'da çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, bir günlük iznin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana Fas Milli Takımı'nda bulunan Khalid Boutaib, Gine Milli Takımı'nda bulunan Sadio Diallo ve Ümit Milli Takımda bulunan Berk Yıldız dışında bütün futbolcular katıldı.

Ligde kritik haftalara girecek olan sarı kırmızılılar, kalan haftalarda istediği sonuçları alarak ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyor.

BULUT, FUTBOLCULARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, istasyon çalışmasının ardından gerçekleştirilen top kapma ve pas çalışmasıyla tamamlandı.

Ligde üst üste alınan mağlubiyetler sonrası özellikle hücumdaki üretkenliği gole çevirmeye yönelik olarak çalışmalar gerçekleştiren takımın teknik patronu Erol Bulut'un antrenmanda futbolcularıyla yakından ilgilendiği görüldü. Bulut'un özellikle Brezilyalı forvet Gilberto Oliveira Souza Júnior ile özel olarak görüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Dizindeki sakatlık nedeniyle bir süredir tedavi gören ve kısa bir süre önce antrenmanlara katılan sağ kanat oyuncusu Michael Pereira yeni saç modeliyle antrenmanda yer aldı. Takımla birlikte çalışan Pereira'nın Gençlerbirliği karşılaşmasına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

ÜST ÜSTE ZORLU MAÇLAR OYNAYACAKLAR

Süper Lig'de 25.haftada sahasında Fenerbahçe'ye 2-0, 26.haftada ise deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmayla beraber kritik haftalara girecek.

Ligde geride kalan 26 haftalık bölümde 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10'da mağlubiyet alarak 34 puan toplayan sarı kırmızılıların, özellikle Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında aldıkları sonuçlar kalan haftaların önemini daha da artırdı.

Ligin 27.haftasında 31 Mart Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşma sonrası Medipol Başakşehir deplasmanına gidecek. 29.haftada sahasında Aytemiz Alanyaspor ile ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynayacak olan sarı kırmızılılar, 30.haftada ise şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş'a konuk olacak. Ligin 31.haftasında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın ardından Göztepe ve Galatasaray deplasmanlarına gidecek. Sarı kırmızılılar, ligin son haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Fener maçından önce başkan beyler Türkiyedeki en ucuz bileti biz sattık demedi mi. Bu bilet uygulamasinin fenerle ilgisi yok demedi mi? Bu adam deplasman için 130 tl lik bileti bu maç 6.5 tl ye düşürmedi mi? Sizce niye düşürmüş olabilir. Fener maçından önce artik resmen parası olan stada gelecek demedi mi? Neden lafinin arkasında durmuyor. Bu adam değil miydi bizi fener maçına gitmeyelim diye 7.000 kişiye oynatıp, tüm ulusal medyaya rezil eden. Bu yaşımda ilk kez malatyasporun rezil olduğunu gördük. Takım sevdamizi kimse tartışmaya kalkmasın. Bu adam orada olduğu sürece bizler yokuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Maça gidiyorum, bize mezarcı fırsatçılığı yapanlara, bedava bilet dağıtanlara inat orada olacağım. Takımım için onlar için değil... Siz yine orda burada beleşçilere garip garip adamlar aracılığıyla bedava bilet ve kombine transferine devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)
    Bundan sonraki müsabakalara altyapı oyuncuları ile çıkmalı bu takım, zira başka türlü onları keşfedip değerlendiremeyecek; nasıl olsa bu sezon sonunda bir alt kümeye düşeceğiz. Benimkisi bir öngörü, çünkü Fenerbahçe karşılaşması evveliyatında çok "âh" aldı bu yönetim, bu itibarla iflah olmaz kat'iyyen.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Arkadaşlar siz süper ligde top koşturuyorsunuz zorlu maçlara diyorsunuz , ne zorlu maç bence bizim için önemli olan gençler birliği maçını aldıkmı 46 puanla ligi bitiririz. Takım gayet iyi top oynu yor sadece ilk 11 de ideal kadroyla başlamadığımız için sıkıntı yaşıyoruz. Artık adem, murat , buğra ile başlamamalıyız. Bence bu takımın ligde kalma diye bir sorunu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Gençlerbiriliği maçından sonra da puan alabileceğimiz bir maç görünmüyor.Sahaya çıkardığımız ilk onbire çok dikkat edilmesi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (6 yıl önce)
    Bence küsüp maça gelmeyenler iyi gün dostları. Adil Gevrek bugün vaaar yarın yok o yine İstanbul’a gidip ticaretine devar eder, sen küstüğünle takım ise düştüğüyle kalır. Namağlup şampiyon oldığu zamanki taraftar samimiyetiyle hareket etmemiz lazım. Küsüp bende maça gitmemeyi düşünüyordum ama 71 yaşındaki babam beni ikna etti ve oda maça geliyor. Yine de karar sizin
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    Bence gençlerbirliği maçı 6 puanlık maç kesinlikle bu maçtan puan yada puanlar almamız lazım.aksi halde takımımızı çok kötü günler bekler ki bunu düşünmek bile istemem..Birde Erol hocam şu Berk yıldız kardeşimize biraz fırsat ver ne olur hiç değilse yarım devre oynat hocam lütfen...herkese sevgiler....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Birakalim,,darginliklari.birlik beraberlik zamani. Maca,gidelim superlikde,kalmamiz,icin puanlara Ihtiyacimiz,var
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    tff.1 lig maçlarından bile daha ucuz.. ama taraftar küsüp biletini almıyor. bu takım adil gevreğin takımı değil. malatyanın takımı. hala her taraf boş yazıklar olsun.. bu takım düşerse adil gevrektte hikmet tanrıverdi gibi malatyayı terk eder gider. biz yine malatyadayız. bu takım yine bizlerle baş başa kalacak.. eğer taraftarsan inadı bırak takımına sahip çık
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen öyle, başkanlar yönetim hepsi gelip geçici, yine biz bize kalacaz, bari yenimalatyaya yazık etmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    kullanılmaktan bıktık biz bu takım bizim dedikçe bu yönetim bizi itti sonundada bu oldu biz 4 arkadaş yönetim istifa edene kadar maça gitmememe kararı aldık protokolü ağzına kadar bedavacılarla doldursunlar bize 100 tl bilet yok öyle arkadaş yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)gökmen isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam bilet konusunda yönetim hata yapmıştır.Bazı yorumcular yönetim gitsin diyor başka birşey demiyor.Yönetim için varmı bir altarnetifiniz onu söyleyin.Yönetimde hata yapacaktır.Sonuçta bir çalışma var gayret var tabiiki yanlışta olacaktır.Takıma küsmek niye?Ayrıca ben yönetimi başarılı buluyorum.Bu bütçe ile ancak bu kadar olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum. Bedava bilet dağıtmayıp bilet fiyatlarını 20 30 40 50 yapsaydı hem stad dolar hemde küslük olmazdı. En büyük MALATYASPOR gerisi boş
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Sırf yönetime kızıp futbolcuları cezalandırarak maça gitmemek doğru değil. Bi tane takımımız var onu da kimselere yedirmeyiz. Herkesi sağduyuya davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (6 yıl önce)
    Öncelikle yenilmemek için gayret gösterilmeli.sezonun en önemli maçlarından biri.Taraftar kavgayı küskünlüğü bir kenara bırakıp,stada gidip takımı desdeklemeli.Çünkü başka Malatyaspor yok.
    0
    0
    Yanıtla