SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 20'nci Haftada Bir Sıra Aşağı İndi

0
Güncellendi - 2019-02-05 17:15:13
EYMS 20'nci Haftada Bir Sıra Aşağı İndi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 20'inci hafta geride kaldı. Süper Lig'de son 2 haftada 5 puan kaybeden Evkur Yeni Malatyaspor, 20'inci hafta sonunda üçüncü sıradan dördüncü sıraya geriledi.

Spor Toto Süper Lig'de 20.hafta geride kaldı. 20.hafta Medipol Başakşehir'in liderliğinde geçilirken, Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 33 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Süper Lig'de 20 haftalık bölümde 13 galibiyet, 5 beraberlik, 2'de mağlubiyetle 44 puan toplayan Medipol Başakşehir, en yakın rakibi Galatasaray'ın 8 puan önünde liderliğini sürdürdü. İstanbul temsilcisi, 20.haftada deplasmanda Akhisarspor'u 3-0 mağlup etti.

Ligin 20.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, haftayı 36 puanla ikinci sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 20 karşılaşmada 10 galibiyet, 6 beraberlik, 4'te mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de geride kalan haftada Antalyaspor'u deplasmanda 6-2 mağlup eden Beşiktaş, puanını 33'e yükseltirken, averajla haftayı üçüncü sırada tamamladı. Siyah beyazlılar, 20 haftalık bölümde 9 galibiyet, 6 beraberlik, 5'te mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de ikinci yarıya Göztepe galibiyetiyle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olduktan sonra 20.haftada sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 33'e yükseltti. 20 haftalık bölümde 9 galibiyet, 6 beraberlik, 5'te mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 20'inci haftayı dördüncü sırada tamamladı.

Süper Lig'de 20 haftada 33 puan toplayan bir diğer ekip ise Trabzonspor. Bordo mavililer, oynadığı 20 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 beraberlik, 5'te mağlubiyet alırken, averajla haftayı beşinci sırada noktaladı. Karadeniz ekibi, ligin 20.haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti.

Lig'de 32 puanlı Atiker Konyaspor altıncı, 29 puanlı Kasımpaşa yedinci sırada yer alırken, 28'er puana sahip iki ekipten Demir Grup Sivasspor sekizinci, Antalyaspor ise dokuzuncu sırada bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 20 hafta sonunda 10'uncu Aytemiz Alanyaspor 25, 11'inci Bursaspor 25, 12'inci Fenerbahçe 23 puan topladı. Lig'de 22'şer puanlı takımlardan Göztepe 13, İstikbal Mobilya Kayserispor ise 14'üncü sırada yer alırken, 21 puanlı Çaykur Rizespor 15, 20 puanlı MKE Ankaragücü 16'ıncı sırada bulunuyor. Ligde 20 hafta sonunda 17'şer puan toplayan takımlardan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 17, Akhisarspor ise 18'inci sırada yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 20.hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe-Göztepe: 2-0

Evkur Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor: 1-1

Kasımpaşa-Demir Grup Sivasspor: 1-3

Trabzonspor-MKE Ankaragücü: 1-0

Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray: 1-1

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Çaykur Rizespor: 0-1

Akhisarspor-Medipol Başakşehir: 0-3

Antalyaspor-Beşiktaş: 2-6

Bursaspor-Atiker Konyaspor: 0-0

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatyaspor'un Kayseri maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (5 yıl önce)
    Malatyasporu indirmek için aşağı plan yapıyorlar ilk galatasaray 6 attı sonra beşiktaş ufak ufakda malatyasporu kıyıyorlar bu hafta golümüz bal gibi goldü adamın ayağından bizimkinin kolundan alıyor ofsayt çizgisi
    0
    0
    Yanıtla