SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Bursa'da Bir İlk Peşinde

0
Güncellendi - 2018-12-21 01:30:33
EYMS Bursa'da Bir İlk Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 17.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda rakibini yenerek hem ilk yarıyı iyi bir şekilde noktalamak hem de rakibi karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig'de 16 haftada 28 puan toplayan ve ikinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, 23 Aralık Pazar günü ilk yarının son maçında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde iyi bir gidişat yakalayan ve 16 karşılaşmada aldığı 8 galibiyetle birlikte topladığı 28 puanla ikinci sıraya yerleşen Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor deplasmanında da galibiyetle ayrılarak, ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlamak istiyor.

BURSASPOR'A KARŞI GALİBİYETLERİ YOK

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 16 haftada 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4'te mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde iyi bir çıkış yakaladı. Sarı kırmızılılar, ligin 16.haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek, ikinci sıraya yerleşti.

Sarı kırmızılılar, ilk yarının son haftasında deplasmanda konuk olacağı Bursaspor karşısında da iyi bir sonuç alarak, ilk yarını güzel bir şekilde noktalamak istiyor.

İki ekip daha önce Spor Toto Süper Lig'de 2 kez karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmada Bursaspor'a 4-2 kaybetti. Sezonun ikinci yarısında Bursa'da oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

"İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALMAK İSTİYORUZ"

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, zorlu Bursaspor deplasmanında istedikleri sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

İlk yarının son maçını Bursaspor ile oynayacaklarını anımsatan Bulut, "Bursaspor karşılaşması önemli. Kendi evinde güçlü ve dirençli bir ekip, arkasında iyi bir taraftarı var. Orada da her zaman sergilediğimiz oyunumuzu sergileyeceğiz. Elimiz boş dönmek istemiyoruz" diye konuştu.

Bulut, ilk yarıyı güzel bir şekilde noktalamak istediklerini belirterek, "Bursaspor evinde çok baskılı, dirençli, tempolu oynuyor, kolay bir maç olmayacak. Biz oradan da elimiz boş dönmek istemiyoruz. İnşallah istediğimiz sonucu da oradan alıp, 2018'i güzel bir şekilde tamamlarız. İlk yarıda şuan ki bulunduğumuz noktada yer almak istiyoruz. Sezon başından buyana iyi bir yükselişimiz var. Şuanda ligde ikinci sıradayız, inşallah ligin sonunda da aynı yerde oluruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gökhan (5 yıl önce)
    Adil başkan ouuncuların parasını zamanında verirse sıkıntı olmaz. Takım puan almaya devam eder. Ligi 2. Bitirirsek 26 milyon tl ödül var. Temiz para. Klüp avrupaya gidecek gelirleri artacak. Malatyanın süper ligde avrupa liginde olması malatya ekonomisine bi katkıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz özcan (5 yıl önce)
    Bursa maçında Malatyaspor başarılı .Sizlere inanıyorum yeterki sizde inanın en azından 1 puan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    INŞALLAH BURSAYI DA YENERIZ YOLUMUZA DEVAM EDERIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • BAYARAM (5 yıl önce)
    İNAÇ ÇALIŞMA BAŞARIYI GETİRİR İNSAN ÖNCE İNANACAK AMA BEN İNANIYORUM İNŞAAALAH ALLAHIN İZNİYİNEN SİZLERİN BU GAYRETİ İLE MALATYA SPOR BU YILI ŞAMUYON OLACAK İNŞAAALLAH ALLAH EMANET OLUN
    0
    0
    Yanıtla