SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Büyük Bütçeli Takımlara Kafa Tutuyor

0
Güncellendi - 2018-11-10 04:03:35
EYMS Büyük Bütçeli Takımlara Kafa Tutuyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor, 18,50 milyon Euro piyasa değeriyle, kendisinden daha büyük bütçeye sahip olan takımları geride bıraktı.

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, 18,50 milyon Euro’luk piyasa değeriyle ligde mücadele ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin piyasa değeri en yüksek takımı olan Galatasaray’ı sahasında 2-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılar, 95,95 milyon Euro piyasa değeriyle Süper Ligin en değerli takımı olan Galatasaray’ı, ligin 10.haftasında sahasında 2-0 yendi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 90,20 milyon Euro piyasa değeriyle en yüksek bütçeli takımları arasında yer alan Fenerbahçe’yi ligin ikinci haftasında sahasında 1-0 mağlup etmişti.

Evkur Yeni Malatyaspor, 90,20 milyon Euro piyasa değeri olan Fenerbahçe, 49,35 milyon Euro piyasa değeri olan Trabzonspor, 26,55 milyon Euro piyasa değeri olan Göztepe, 28,30 milyon Euro piyasa değeri olan Bursaspor, 25,55 milyon Euro piyasa değeri olan Atiker Konyaspor, 22,95 milyon Euro piyasa değeri olan Aytemiz Alanyaspor, 21,65 milyon Euro piyasa değeri olan Kayserispor, 21,60 milyon Euro piyasa değeri olan Demir Grup Sivasspor, 21,53 milyon Euro piyasa değeri olan Çaykur Rizespor’u geride bıraktı.

TAKIMIN EN DEĞERLİSİ GUİLHERME VE BOUTAİB..

Evkur Yeni Malatyaspor’da takımın en değerli oyuncusu 4 milyon Euro’luk piyasa değeriyle merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques. Sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Guilherme, performansıyla alkış alıyor.

Sarı kırmızılı takımda güncel piyasa değeri yüksek olan bazı futbolcular şöyle: “Mitchell Donald-2 milyon Euro, Khalid Boutaib-2 milyon Euro, Adem Büyük, 1,50 milyon Euro, Danijel Aleksic 1 milyon Euro, Arturo Rafael Mina Meza-900 bin Euro, İssam Chebake-900 bin Euro, Sadık Çiftpınar-900 bin Euro, Michael Pereira-650 bin Euro.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kemalpaşa Altus (5 yıl önce)
    Futbolcu adam Malatyanın soğuk suyunu içmeye gelmedi parasını zamanında verirsen dilin uzun olur Neticede herkes ekmeğinin derdinde.Malatyaspor ne oldu amatörde o halde Y.Malatyasporumuza biraz daha dikkattt...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Gelecek yıl elimizde tutmamız gereken çok oyuncu var umarım kalırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Guilhelme ve alekciçle sözleşme uzat başkan. Kaçırmayın bonservis bedellerini. Seneye avrupada görmek istiyoruz bu takımı.
    0
    0
    Yanıtla