SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İç Sahada 19 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2018-03-28 11:48:32
EYMS İç Sahada 19 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında şuana kadar 19 puan topladı. Sarı kırmızılılar, Kardemir Karabükspor ve Aytemiz Alanyaspor’dan sonra Gençlerbirliği ile birlikte sahasında en az puan toplayan takım olarak dikkat çekiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 26 haftada 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10’da mağlubiyet alarak 34 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 34 puanın 19’ubu sahasında, 15’ini ise deplasmanda elde etti.

Ligde geride kalan 26 haftalık süreçte 13 kez sahasında karşılaşma oynayan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet aldı.

Sarı kırmızılılar sahasında Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor, Galatasaray, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor’u mağlup etmişti.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 27.haftasında 31 Mart Cumartesi günü 13.30’da sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    Çok ayıp ettiniz 5 liraya biletmi olur 130 tl olmazsa gelmiyoruz maça....
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    Şu ana kadar Antalya bursa konya göztepe kasımpaşa maçları ucuzdan güme gitti. Sahamızdan puan alıp giden takımların (göztepe hariç) alt sıralarımızdalar.
    0
    0
    Yanıtla