SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Kamara Transferi İçin Beklemede

0
Güncellendi - 2019-01-28 18:21:07
EYMS, Kamara Transferi İçin Beklemede
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fulham'ın santraforu Aboubakar Kamara için beklemeye geçti. Sarı kırmızılı yönetim, Kamara ile her konuda anlaşma sağlarken, kulübüyle olan pürüzün henüz giderilememiş olması nedeniyle transfer şuana kadar gerçekleşmedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer etmek istediği Aboubakar Kamara ile ilgili yönetim beklemeye geçti. Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek ve transfer komitesi üyeleri geçtiğimiz günlerde Fulham'ın santraforu Aboubakar Kamara'nın transferini bitirmek için İngiltere'ye gitmişti.

Kamara ile her konuda anlaşma sağlayan sarı kırmızılı yönetim, Fulham'ın oyuncuyu İngiltere Championship'ten bir takıma göndermek istemesi üzerine son teklifini sundu ve transferde beklemeye geçti.

Fulham, santrafor Aboubakar Kamara'nın İngiltere Premier Lig'den teklif veren kulüplerle, Evkur Yeni Malatyaspor'a girmesini isterken, Kamara ise Evkur Yeni Malatyaspor'a gelmek istiyor. Bu noktada Evkur Yeni Malatyaspor kulübü, Kamara ile anlaşma sağlasa da, transfer tamamlanamadı.

İngiltere ekibi Aboubakar Kamara'yı kadro dışı bırakırken, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ise Fulham kulübünün vereceği son kararı bekliyor. Sarı kırmızılı takım, Kamara'nın transferinde olumsuz bir yanıt almaları halinde başka bir yabancı santrafor ile anlaşmayı planlıyor.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    bu takım a adem forvet olsa yine de ilk beşte bitiririz ligi.Korkmayın EBUBEKİR gelse de gelmese de...AMA gelse daha iyi olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    İLERDE PRES YAPAN,TOP İNDİREN BİR FUTBOLCU LAZIM FENER MAÇINDA GÖRÜLDÜ HER ZAMAN GELİP KAFAYI MİNA MI VURACAK,ERKANIN DİKKATİ ÇEKİLMELİ......................
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    Takıma orta saha forvet acil şart.Yoksa ilk yarıyı üst sıralarda bitirdiğimiz ligin ikinci yarısında,son sıralarda bitireceğiz.Avrupa hayal olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    Ralph Hasenhüttl (alplerin klop u ) Erol Bulu (Beydağının klop u) olacak inşallah.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi44 (5 yıl önce)ferid isimli kullanıcı yorumuna
    İyide Ralph Hasenhüttl ne alaka ? Adam FC Southampton 'nin hocası bu Fulham. Ranieri yazaydın iyiydi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu saatten sonra gelse bile takıma nasıl bir katkı sağlayacak ki? Transferin bitimine 4 gün kalmış ve ikinci yarının ikinci hafta maçları oynanmış ve hala orta da hocanın verdiği transfer listesi tamamlanamamış..! Bu kulüp yönetimi ve transfer komitesi kadar ligimizde rahat bir yönetim yok. Takım iyi bir hava yakalamış iken takımı coşturacak ve hedefe ulaştıracak kaliteli bir veya iki oyuncu alamıyorsan, beceriksizsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gol GOL (5 yıl önce)
    TAKIMI FULHAMA BIRKAÇ KASA KAYSI GÖTÜREYDÎNÎZ BU OLMUŞTU BUNUDAMI BEN SÖYLEYEM BAKTIN O OLMUYOR CENK TOSUNU ALIN GELİN
    0
    0
    Yanıtla
  • katılıyorum kardeşim ağzına eline sağlık iyi dedin. sezon sonunu iple çeker erol hoca gidecek. istediği adamları alma sonra haydi başarılı ol santraforsuz... peeehhh
    0
    0
    Yanıtla