SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kombine Tarifesini Belirledi, Satış Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-06-30 03:06:40
EYMS Kombine Tarifesini Belirledi, Satış Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

STADDA AİLE TRİBÜNÜ DE OLUŞTURULDU.. Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da kombine bilet satışına başlanacağı bildirildi. Kombine fiyatına UEFA ön eleme ve Türkiye Kupası iç saha maçlarının da dahil olduğu kaydedildi.

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta sezonu Yeni Malatya Stadyumu’nda geçerli olacak kombinelerin satışı 2 Temmuz Salı günü saat 11.00’da başlayacak. 7 Temmuz Pazar günü saat 18.00’a kadar yenileme işlemi yapılacak ardından 8 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’da genel satışlara başlanacak.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: “2019-2020 Süper Lig Cemil Usta sezonu Yeni Malatya Stadyumu’nda geçerli olacak kombinelerin satışı 2 Temmuz Salı günü saat 11.00’da başlayacaktır. 7 Temmuz Pazar günü saat 18.00’a kadar yenileme işlemi yapılacak ardından 8 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’da genel satışımız başlayacaktır.”

Bilet fiyatları şöyle:

Batı Alt Tribün: Standart-60 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-80 TL, Kombine-700 TL

Batı Üst Tribün: Standart-40 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-60 TL, Kombine-500 TL

Batı Üst Aile Tribünü: Standart-40 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-60 TL, Kombine-450 TL

Doğu Alt Tribün: Standart-25 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-45 TL, Kombine-300 TL

Doğu Üst Tribün: Sandart-2o TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-40 TL, Kombine-250 TL

Güney Alt Tribün: Standart-5 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-25 TL, Kombine-100 TL

Güney Üst Tribün: Standart-5 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-25 TL

Kuzey Alt Tribün: Standart-5 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-25 TL

Kuzey Üst Tribün: Standart-5 TL, GS-BJK-FB-TS-UEFA ön eleme maçları-25 TL

KOMBİNE SATIŞ KURALLARI

ÖNCELİKLİ KOMBİNE YENİLEME DÖNEMİ

1. 02.07.2019 Salı günü saat:11.00’de başlayacak olup, 07.07.2019 Pazar günü saat18:00’de sonlanacaktır.

2. Taraftarlarımız belirlenmiş tarihler arasında, 2018-2019 sezonunda almış oldukları kombine koltuklarını tekrar alabilecek olup, istedikleri takdirde başka bir koltuğa kombine alma hakkına sahip olabileceklerdir.

3. Öncelikli satış tarihlerinde kombinesini yenilemeyen taraftarlarımızın öncelik hakkını kaybedecek olup, genel satış döneminde kombine alabileceklerdir.

4. Öğrenci ve bayanların kombine yenileme döneminde %10 indirim uygulanacaktır.

5. Öğrenciler indirimli kombine yenileme işlemleri Merkez gişeden yapılacak olup, güncel öğrenci kimliği aslı ve fotokopisini gişeye ibraz etme zorunluluğu vardır.

6. Öğrencilerin nüfus cüzdanı ve Öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi birbiri ile uyuşmak zorundadır.(Uyuşma sağlanamadığı durumlarda işlem yapılmayacaktır.)

7. Bayanlar indirimli kombine yenileme işlemleri merkez gişeden yapabileceklerdir.

GENEL KOMBİNE SATIŞ DÖNEMİ

1. 08.07.2019 pazartesi günü başlayacaktır.

Kombine satışları sadece Yeni Malatyaspor logolu Passolig kart sahiplerine yapılacaktır.

2. Kombine yenileme için taraftarların Passolig kartlarının e-bilet kullanım süresini 1 Haziran 2020’ye kadar uzatmaları gerekmektedir.

3. Sezon başladıktan sonra da kombine satışları devam edecektir.

4. Kombine işlemleri merkez gişeden ve www.passo.com.tr’den yapılacaktır.

5. Genel kombine satış döneminde bayan ve öğrenciler için %10 indirim uygulanacak olup, merkez gişeden işlem yapabileceklerdir.

6. Öğrenciler indirimli kombine sahibi olmak için güncel öğrenci kimliği aslı ve fotokopisini gişeye ibraz etme zorunluluğu vardır.

7. Öğrencilerin nüfus cüzdanı ve Öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi birbiri ile uyuşmak zorundadır.(uyuşma sağlanamadığı durumlarda işlem yapılmayacaktır)

AİLE TRİBÜNÜ

1. Malatya Stadyumunda, batı üst tribünü A-B-C Blokları Yeni Malatyaspor Yönetim kurulu tarafından aile triübünü olarak belirlenmiştir.

2. Aile tribünü fiyatları indirimli olarak belirlenmiş olup, herhangi bir indirim yapılmayacaktır.

3. Aile tribünü kombine ve bilet işlemleri sadece passolig gişelerinden yapılacaktır.

4. Aile tribünü için Bay-Bayan ve çocuk şartı ve sadece bayan şartı uygulanacaktır.

5. Aile kombinesi veya bilet alan taraftarlarımız kombine ve bilet transferi yapamayacaklardır.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KARTAL 44 (5 yıl önce)
    MERHABA; Bir sorum olacak mesela doğu üstten kombine aldık (250) tl'ye ...yanda belirtilen gs-bjk-fb-ts-uefa maçlarına ayrı yetenmi belirtilen 40 tl ödeyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (5 yıl önce)
    KUZEY ve GÜNEY ALT kombineler ve normal satışlara her zaman acık olması lazım. TELEVİZYONLARDA BOŞ GÖRÜNMESİ ÇOK ÇİRKİN OLUYOR:
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Fiyatlar çok iyi . Aile tribünü oluşturmuşlar sadece aileler ve kadın olarak düzenlenmiş buda iyi olmuş . Şu kavgacı ,küfürbaz tiplere ceza verilip staddan men edilmesi lazım . Stadlar,eğlence,kültür ,sosyal amaçlı yerlerdir . İki haftada bir ayda iki defa olan ve bence fiyatlarda gayet iyi . Taraftar istoyorki şunu al,bunu al Alda sizde kombine ,lisanslı ürün alın .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Aslinda.biletler.normal.ama.halkin.geliri.dusuk. Oldugu.icin.elestiri.yapiliyor.bu.paralar.yeni. Malatya.spora.gittigi.icin.normal.karsilamamiz Gerekiyor.takim.isallah.iyi.sonuslar.alir
    0
    0
    Yanıtla
  • KUZEY ALT (5 yıl önce)
    KUZEY ALT ta maç izlememiz engellenemez. Kombine açilsın. Küfürsüz centilmen maç seyretmek için rica ediyorum. Göreceksiniz yoğun talep olacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Sakar (5 yıl önce)
    KUZEY ALT ın açılması gerekir. Özellikle orta yaş ve yaşlı taraftarlar için cazip olur.Kavga ve gürültüden uzak gerçek sporseverlerin yerihaline gelir. Eski statdaki kuzey kalearkası taraftarı gibi...Artı, stadın kuzey tribünleri tamamen boş ve çirkin görülmez. Rakibe baskı için yararlı olur. Aldı ki kim ne hakla maçlarda kuzey tribünleri açmıyor.Turkiyede başka stad yok. Bilet alan 3 kişi de olsa istediği tribünden bilet almalıdır. Taraftarı terbiye etmekten vazgeçin. Ayrica Trabzon maçı fiyatlarını da normale çekin. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    çok güzel fiyatlarda iyi..kombinesi olanlara öncelik davranılmasıda hoş...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    10.000 kombine icin haydi malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (5 yıl önce)
    Fiyatlar bence uygun. Keske Malatya'da olup maça gidebilsek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • yalçın (5 yıl önce)
    uefa öneleme maçları var ancak uefa maçları yok gruplara kalacağına inanmayan bir takımın kombinesi alınmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • yorumunuz Malatyaliya benzemyor almayacaksan yorum da yapma ozaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Sayın editör. “ öncelikli kombine yenileme döneminin birincisi 07 şubat ( 07/02/2019 ) olarak yazılmış. Düzeltelim lütfen.
    0
    0
    Yanıtla