SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Kupa Rövanşında Bodrumspor’a Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2019-01-21 15:48:03
EYMS, Kupa Rövanşında Bodrumspor’a Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u rövanş maçında 2.Lig ekibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile 23 Ocak Çarşamba günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda iyi bir şekilde yoluna devam eden Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u rövanş maçında deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşacak.

16 Ocak Çarşamba günü Malatya’da oynanan ilk karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor, 2-0 geriye düşmesine karşın 3-2 kazanarak, avantaj yakalamıştı.

MUHTEŞEM BİR GERİ DÖNÜŞLE AVANTAJLI GİDİYORLAR

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u birinci maçında sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-2 mağlup etti.

Kupada ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor, 7.dakikada Ozan Sol ve 45+2.dakikada Hüseyin Kala’nın attığı gollerle 2-0 geriye düşmüş, soyunma odasına da bu skorla gitmişti. Sarı kırmızılılar, 80.dakikada Danijel Aleksic’in penaltı golüyle farkı 1’e indirirken, 82.dakikada Pereira’nın golüyle durumu 2-2’ye getirdi. Malatya ekibi, 89.dakikada Danijel Aleksic’in golüyle mücadeleyi 3-2 kazanarak, avantajı yakaladı.

İKİNCİ MAÇ SENTETİK SAHADA OYNANACAK

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u rövanş maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile 23 Ocak Çarşamba günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak.

4 bin 563 seyirci kapasiteli olan Bodrum İlçe Stadı’nın zemini suni çim. Sarı kırmızılı takım, 5.Tur’da da rövanş maçında Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda suni çimde karşı karşıya gelmişti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Evkur Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur’u rövanş maçının başlama saati ise 14.00.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cihan (5 yıl önce)
    Az önce mado da oturan pereira ve farnolle suriyeli 3-4 kişilik dışarda soğukta vekleyen aileye sıcak börek, sıcak çikolata ve çay gönderdi. Adammmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    adil başkan.! murat akça sakatlandı. santrafor yok neyi bekliyosun daha. ankaragücün den sağ kanat oyuncusu Thievy Bifouma yı transfer ediyosun o bölgede adammı yok. sana acil olan sntarfor ve defans. mustafa akdaş sakat.. murat akça sakat.. allah erol hocaya yardım etsin. sabırlı adammış
    0
    0
    Yanıtla