SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Sponsorlarla Buluştu

0
Güncellendi - 2018-07-06 01:06:03
EYMS Sponsorlarla Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul'da sponsorlarıyla bir araya geldi.

'Vefa yemeği' adı altında düzenlenen etkinlikte Evkur Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkış serüveni ve Süper Lig'deki ilk sezonunun yer aldığı, özellikle fedakar ve cefakar taraftarların yer aldığı bir video gösterimi yapıldı.

Gecede konuşan Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, hem kulübün ana sponsorlarıyla hem de reklam veren işadamlarıyla istişare yapmak için bir araya geldiklerini ifade etti.

Gevrek, 2017-2018 sezonunu sponsor ve işadamlarının desteğiyle hep birlikte tamamladıklarını anımsatarak, "2018-2019 sezonuna da hep beraber başlayacağız. Sponsorlarımıza tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Dört yıl içerisinde iki şampiyonluk yaşadıklarını ifade eden Gevrek, "Yaşamış olduğum o şampiyonluklarda herkesin çok büyük emeği var. İşadamlarımız, sivil toplum örgütlerinin başkanları bize çok büyük destek verdiler. Ana sponsorlarımıza herkese teşekkür ediyoruz, herkes gücü nispetinde destek verdi. 5 milyon verende 5 lira verende benim için aynıdır. Çünkü herkes gönülden veriyor. Gönülden verince bereketli oluyor, katkı sağlıyor. Her kim katkı sağladıysa bin lirada, on lirada, yüz lirada bizim için aynıdır. Kaktı sağlayan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gevrek, Spor Toto Süper Lig'de gelirlerin fazla göründüğünü ancak giderlerin de bir o kadar fazla olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Federasyondan mutlaka gelirlerimiz var ama reklam konusunda ciddi çalışma yapmamız lazım. Arkadaşlarımız ciddi emek harcıyorlar. LED reklamlarımız var. İşadamlarımız LED'e reklam verdiler. 90 dakikanın 45 dakikasını sattık, 45 dakikasını da biz kendimiz satalım dedik. Malatya ve İstanbul'daki işadamlarımıza satalım dedik. Çünkü üç senedir onlarla birlikte yürüyoruz. İnşallah o 45 dakikayı beraber satacağız. Sizler hem reklam veriyor hem de satıyorsunuz bunu biliyorum. Buradaki arkadaşlarımız sadece reklam vermiyor birde kapı kapı dolaşıp, reklam alıyor. Herkes sanki bir görevmiş, Malatya'ya hizmetmiş gibi, yönetimde olmamalarına rağmen bizimle birlikte çalışıyorlar. İnşallah bu 45 dakikayı da sizlerle birlikte bitireceğiz."

Yeni sezonda da herkesle birlikte yola devam edeceklerini dile getiren Gevrek, "Localarımızda satışa sunuldu. 40 locamız, 45 dakikada LED reklamımız var. Localarımız 60 bin TL'den başlayıp, 37 bin TL'ye kadar düşüyor. Hemşerilerimizden hem loca hem kombine hem de LED konusunda destek bekliyoruz" dedi.

Gevrek, kulübün Malatya'daki storesinin en kısa sürede hizmete geçeceğini aktararak, "Malatya'da storemiz tam bitmedi ama yüzde 99'u bitti. Ürünlerimizi yapan Macron'un ürünlerini bekliyoruz, onun için satışa başlanmadı. Ürünler geldiğinde satışını yapacağız. İstanbul'da da çok Malatyalı hemşerimiz var. Malatyalıların olduğu ortak bir noktada da store açmayı düşünüyoruz. Onun çalışmasını da yaptık. Hedefimizde Ankara ve İzmir'de de açmak var ama önceliğimiz İstanbul. İstanbul'da en kısa süre içerisinde yer bulup, storemizi açacağız" diye konuştu.

İsim sponsorluğu noktasında da bilgi veren Gevrek, "Evkur ile önümüzdeki hafta bir görüşme yapacağız. Büyük ihtimalle Evkur ile devam edeceğiz" dedi.

Gevrek, Yeni Malatya Stadyumu'nda gerek stat içerisinde gerekse de stat çevresinde düzenleme çalışmalarının olacağını belirterek, "Statla alakalı kavşak çalışmaları bitti. Ufak tefek çalışmalar var, sezona yetişmiş olacak. Geçen sene stadımızda eksiklerimiz vardı. Halada eksiklerimiz var ama sezon başlamadan bunları da bitirmiş olacağız. Statta eksiklerimizi tespit edip, stadımızı hazır hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hürdoğan (5 yıl önce)
    istenilse 1 ayda bitecek işler,yol v.b. seçimden seçime yapılıyor, bize bakılan göz verilen değer bu
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (5 yıl önce)
    1 YIL BOYUNCA ISIKSIZ PİS LAVABOLARI KULLANDI BİNLERCE İNSAN TEK BİR MÜDAHİLE EDİLMEDİ BU SAATTEN SONRA ETSEN NOLUR. 1 MAÇA NORMAL TARAFTAR GİBİ GİRİP ÇIKMAYI DENEYİN YÖNETİM OLARAK, ÖYLE PROTOKOLDE LOCADA OTURMAYLA OLMAZ!!!
    0
    0
    Yanıtla