SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Trabzonspor'a Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2019-04-16 20:26:36
EYMS Trabzonspor'a Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 28'inci haftayı 38 puan ve gol averajıyla beşinci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 29'uncu haftasında 20 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de geride kalan 28 haftalık süreçte 10 galibiyet, 8 beraberlik, 10'da mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, son olarak sahasında Aytemiz Alanyaspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Ligin ilk yarısında topladığı 29 puana karşılık, ikinci yarıda geride kalan 11 haftada sadece 2 galibiyet alabilen ve 9 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarıdaki performansını ikinci yarıda sergileyememenin sıkıntısını yaşıyor.

Ligin ikinci yarısında 11 haftalık süreçte 9 puan toplasa da 38 puanla beşinci sırada yer alan sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Malatya temsilcisi, ligin 29'uncu haftasında ilk yarıda sahasında 5-0 mağlup ettiği Trabzonspor ile Cumartesi günü 16.00'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de 29'uncu haftada oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

19 Nisan Cuma

20.30 Kasımpaşa-Bursaspor (Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

20 Nisan Cumartesi

16.00 Trabzonspor-Evkur Yeni Malatyaspor (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

16.00 Akhisarspor-Antalyaspor (Spor Toto Akhisar Stadyumu)

19.00 Galatasaray-İstikbal Mobilya Kayserispor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

19.00 Göztepe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bornova Stadı)

21 Nisan Pazar

13.30 MKE Ankaragücü-Atiker Konyaspor (Stat henüz belli değil)

16.00 Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor (3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

19.00 Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

22 Nisan Pazartesi

20.00 Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş (Yeni 4 Eylül Stadı).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatyaspor siyah forma ile çıktığı hiçbir maçı kazanamadı, hiç dikkat ettiniz mi? Siyah formalar bize uğursuzluk getiriyor.
    0
    0
    Yanıtla