SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS U19 Galip, U17 Mağlup

0
Güncellendi - 2019-04-09 16:11:52
EYMS U19 Galip, U17 Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Gelişim Ligleri'nde Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Malatya'da oynanan karşılaşmalarda Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı rakibini 2-1 mağlup ederken, U17 takımı 2-1 mağlup oldu.

Elit U19 Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Galatasaray'ı konuk etti.

Kerem Candaş, Songül Çoban, Mehmet Kaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Evkur Yeni Malatyaspor; Muhammed Enes Salik, Mirza Yağız Gedik, Ulaş Girgin, Alperen Arslan, Erşan Yaşa, Emirhan Sırkıntı, Özgür Sert, Emirhan Türkmen, Muhammed Bilal Barman, Musa Buğrahan Kavaklı, Hüseyin Ekici on biriyle çıktı.

Galatasaray ise Boran Güngör, Alpcan Sülün, Süleyman Luş, Işık Kaan Arslan, Hamdy Alaa Elsayed Hamed Mahmoud Abdelmoaty, Güney Gençel, Mustafa Fettahoğlu, Ayhan Tuş, Mert Yılmaz, Fırat Güllü, Bekir Melih Gökçimen on biriyle mücadele etti.

Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı, mücadelenin 2.dakikasında Muhammed Bilal Barman'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Galatasaray U19 takımı, 79.dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Ali Yavuz Kol'un golüyle durumu 1-1'e getirdi. Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı, 90+3'üncü dakikada Sedat Karademir'in kaydettiği golle karşılaşmadan 2-1 üstün ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı, Galatasaray U19 takımı karşısında aldığı galibiyetle puanını 29'a yükseltti ve haftayı 14'üncü sırada tamamladı.

Elit U17 Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Deniz Sercan Akgül, Fatih Ayyıldız ve Mustafa Ay hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı; Yusuf Sedat Yağabasan, Mehmet Süleyman Görgün, Bektaş Sak, Yunus Emre Perçin, Alperen Fatih Kılınçer, Emir Güzel, Okan Erdoğan, Mustafa Güneş, Serhat Duman, Serhat Acar ve İbrahim Sarıgül on biriyle çıktı.

Galatasaray U17 takımı ise Emircan Seçgin, Arda Kaan Yıldız, Yağız Efe Zeybek, Metehan Baltacı, Batuhan Öztürk, Utku Tan, Bozan Uymaz, Berkan Mahmut Keskin, Erencan Yardımcı, Göktan Işılak ve Efe Dai on biriyle mücadele etti.

Galatasaray U17 takımı, 4.dakikada Göktan Işılak'ın kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı, 22.dakikada Mehmet Süleyman Görgün'ün golüyle durumu 1-1'e getirdi. 45.dakikada İbrahim Sarıgül, Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımını öne geçiren golü kaydetti ve Malatya ekibi ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında Galatasaray U17 takımı, 60.dakikada Erencan Yardımcı'nın golüyle durumu 2-2'ye getirdi. İstanbul temsilcisi, 78.dakikada Göktan Işılak'ın attığı golle karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı, haftayı 22 puanla 17'inci sırada tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız