SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21 10 Kişi Tamamladığı Maçta Galip

0
Güncellendi - 2019-02-02 17:35:17
EYMS U21 10 Kişi Tamamladığı Maçta Galip
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, İstikbal Mobilya Kayserispor U21 takımını 2-0 mağlup etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Metin Ateş, Mehmet Yılmaz Çalışır, Muhammed Mustafa Çalışır hakem üçlüsü yönetti.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı sahaya Cihat Herdili, İkbal İpek, Ertuğrul Karakayış, Serkan Taner, Mehmet Zencirkıran, Fatih Gürden, Furkan Doğan, Kadir Fırat, İbrahim Öztürk, İsmail Baran Karakoç ve Romario Matova on biriyle çıktı.

İstikbal Mobilya Kayserispor U21 takımı ise Vedat Karakuş, Abdullah Gürbüz, Adem Doğan, Serkan Yıldız, İsmail Dayı, Ahmet Zekeriyya Kartal, Mehmet Turan Karamahmut, Recep Tayyip Gökteke, Selahattin Seyhun, Mustafa Buğra İlter ve Burak Şeftali on biriyle mücadele etti.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 35.dakikada İbrahim Öztürk ile 40.dakikada İsmail Baran Karakoç kaydetti.

Evkur Yeni Malatyaspor'da 64.dakikada Fatih Gürden kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız