SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Yeni Bir Başlangıç Yapma Peşinde

0
Güncellendi - 2018-03-28 12:37:52
EYMS, Yeni Bir Başlangıç Yapma Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, kritik süreç öncesi yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Ligde Fenerbahçe ve Trabzonspor mağlubiyetlerinin ardından milli takım arasını iyi değerlendiren sarı kırmızılılar, ligin 27.haftasında sahasında küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği'yle karşı karşıya gelecek. Ligde son iki haftayı puansız tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, alt sıraları son derece yakından ilgilendiren Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak, 40 puan hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "40 puanı yakalamadan hiçbir şeyin garantisi yok" diyen Bulut, Gençlerbirliği maçıyla birlikte girecekleri zorlu virajdan en iyi şekilde çıkarak, sezonu iyi bir yerde tamamlamayı amaçlıyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Ligin 27.haftasında sahasında Gençlerbirliği'yle karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, savunma ve hücuma dönük çalışmalar gerçekleştirdi.

Özellikle hücumdaki üretkenliği gole çevirmek isteyen Bulut, taktik ağırlıklı çift kale maçta futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor.

MİLLİ TAKIMDAKİ FUTBOLCULAR DÖNÜYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'da Fas Milli Takımı'nda bulunan Khalid Boutaib, Gine Milli Takımı'nda bulunan Sadio Diallo ve Ümit Milli Takımda bulunan Berk Yıldız'da maçların tamamlanmasının ardından yola çıktı.

Boutaib, Diallo ve Berk Yıldız'ın Gençlerbirliği maçının son taktik çalışmasında yer alacakları belirtildi.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'un Gençlerbirliği'yle Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletlerinin satışı sürüyor.

Ligin 25.haftasında Malatya'da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yüksek bilet fiyatları maç öncesi ve sonrasında büyük tartışmalara neden olmuştu. Sarı kırmızılı yönetim, Fenerbahçe maçında uyguladığı bilet fiyatı politikası sonrası ligin 27.haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği maçında bilet fiyatlarını normal seviyeye çekmişti.

Ligin 27.haftasında 31 Mart Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçının bilet fiyatları şöyle:

Batı alt-50 TL

Batı üst-30 TL

Doğu alt-15 TL

Doğu üst-10 TL

Güney alt-7,5 TL

Güney üst-5 TL

Kuzey alt-7,5 TL

Kuzey üst-5 TL

Misafir-6,5 TL.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • erhan (6 yıl önce)
    ÖNCE PAHALI BİLETLER SATILSIN SONRA UCUZ YERLERİ AÇARLAR BUNLAR PARA PEŞİNDE SEYİRCİYİ FALAN DÜŞÜNMEZLER
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    26.hafta itibariyle 34 puanda olup 40 puan hedefliyoruz demek çok komik.. Fikstürde sadece deplasmanlar zor ama hepside puan alınamaycak maçlar değil. 8 maçta 6 puandan fazlasını toplayamayacak kadar aciz mi bu takım.içerde g.birliği alanya akhisar ve kayseri maçlarından en kötü 10 puan çıkaramayacaksa zaten çekilsin.ligden yönetim.. !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (6 yıl önce)
    bütün stadlarda. her taraf açık isyeyen istediği yere oturuyo.. bizde o yok. ikinci olay. 2017. eylül ayından beri maça gelirken duvardan atlayarak maça geliyoz.. duvardan atlayarak gidiyoruz. bu vurdumduymazlığı ne gençlikspor il müdürlüğü. nede bykş. şehir bld. yesi görüyor. yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Fenerbahçe maçından zerre kadar ders alsaydık,Trabzonda perişan olmazdık.Trabzondanda bişey anlaşıldığına hiç inanmak gelmiyor içimden.Çünkü biz futbolcu değil,hoca yetiştiriyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (6 yıl önce)
    Kuzey ve Güney üst ne zaman açılmışki? Büyük maçlar hariç. Her yerlerinden amatörlük akıyor aç kardeşim isteyen istediği yerde izlesin...Bilmeyende derki her taraf açık.
    0
    0
    Yanıtla