SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Aday Listesi Kabarık

0
Güncellendi - 2017-06-01 18:37:10
EYMS'de Aday Listesi Kabarık
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Teknik direktör İfan Buz ile yolları ayıran sarı siyahlı yönetim, Süper Lig’de kalıcı olma adına tecrübeli bir teknik adamla anlaşmak istiyor.

Yönetim, 31 Mayıs 2017 itibariyle sözleşmesi sona eren teknik direktör İrfan Buz ile yollarını ayırma kararı almıştı. Buz ile yolların ayrılmasının ardından sarı siyahlılarda teknik direktör arayışı hızlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktör adayları arasında Ertuğrul Sağlam, Bülent Kokrmaz, Sergen Yalçın, Mustafa Reşit Akçay gibi isimler yer alıyor.

“ADAYLAR İÇERİSİNDE YER ALMAK MUTLULUK VERİCİ”

Sarı siyahlı yönetimin listesinde yer alan Ertuğrul Sağlam, Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, “Yeni Malatyaspor ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Türkiye’den hiçbir takımla şuana kadar görüşmem olmadı” dedi.

Sağlam, Yeni Malatyaspor’un teknik direktör adayları içerisinde yer almasının kendisi için mutluluk verici olduğunu da ifade ederek, bir anlamda sarı siyahlı kulübe yeşil ışık yakmış oldu.

“RESMİ BİR TEKLİF YOK”

İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından yönetimin Malatyalı teknik adam Bülent Korkmaz ile anlaştığı iddiaları ortaya atıldı ancak iki tarafın henüz bir görüşme yapmadığı öğrenildi.

Bir süredir transfer çalışmalarına başlayan yönetim, kısa süre içerisinde teknik direktör sorununu halledip, transfer çalışmalarına yoğunlaşmak istiyor. İrfan Buz’dan boşalan koltuğa bir süredir takım çalıştırmayan Bülent Korkmaz’ın oturmasına kesin gözüyle bakılsa da Korkmaz, herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıkladı.

Korkmaz, konuyla ilgili, “Ben de basından Yeni Malatyaspor ile ilgili haberleri duydum ancak bana gelen resmi bir teklif yok” dedi.

BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞECEK

Teknik direktör arayışları çerçevesinde listesinde birçok isim bulunan sarı siyahlılar, birkaç gün içerisinde teknik direktör sorununu halletmek istiyor.

Süper Lig’deki ilk sezonunda kalıcı olmak isteyen Malatya ekibi, bir süredir başladığı transfer görüşmelerini hızlandırırken, teknik direktör arayışı noktasında yoğun bir mesai içerisine girdi.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, Süper Lig’de kalıcı olmak için kolları sıvadıklarını kaydederek, ilk olarak teknik direktör sorununu çözeceklerini ardından da transfer çalışmalarını daha da hızlandıracaklarını ifade etti.

Gevrek, ilk sezonlarını geçirecekleri Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini belirterek, yeni teknik direktörün birkaç gün içerisinde netleşeceğini kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Ekrem (6 yıl önce)
    ÇOK DOĞRUYAZMISIN ERDEMBEY AYNENKATILIYORUM ADİL BAŞKANI KUTLUYORUM. AYRICA KENDİSİNE TEŞEKÜR EDİYORUM BİR MALATYALI OLARAK. ADAM GİBİ ADAM. BAŞARILARIN DEVAMINI CANI GÖNÜLDE.İSTİYORUM. YOLUNAÇIKOLSUN. BÖYÜK BAŞKAN
    0
    0
    Yanıtla
  • lig (6 yıl önce)
    ertuğrul,bülent,mustafa reşit olmasın,Sergen olsun.Sergen Yalçın Türk futbolunun beynelmilel düzeyde 1-2 futbolcusundan biridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    risk almak istemiyorsa başkan bence reşit akçay en ideal aday
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Yine Irfan hocayla masaya oturun. Tabikii gelirse bu saatten sonra....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Arkadaşlar Ertuğrul Sağlam hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Bülent korkmazın teknik direktörlükte ne başarısını gördünüz? Yapmayın etmeyin. Menajerlerin oyunlarına gelmeyin. Küme düşürmeyin bu takımı..
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (6 yıl önce)
    bence bu adayların hiç biri değil.irfan buz gelmeden önce de bir sürü isim dolaşıyordu ama hiç adı geçmeyen irfan buz geldi.yine öyle olacak.korkarım uzun zamandır takım çalıştırmamış yabancı bir teknik direktör getirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Malatya spor hoca falan alamaz alsa alsa yeni halden 1 kilo salatalık alır
    0
    0
    Yanıtla
  • BARANCAN (6 yıl önce)
    BAŞKAN OLARAK HİKMET TANRIVERDİ'Yİ İSTEYEN YORUMLARLA KARŞILAŞIYORUM,HERHALDE BU ARKADAŞLAR KAYYUM ATANAN,AŞIRI BORÇLANMADAN DOLAYI KÜME DÜŞEN VE ŞU ANDA BAL LİGİNDE MÜCADELE EDEN MALATYA SPOR 'U HATIRLAMIYORLAR.BU KULÜBÜN BU HALE GELMESİNİN EN BÜYÜK NEDENİ BAŞKAN OLMASINI İSTEDİĞİNİZ ŞAHISTIR.BİR DE ŞU BÜLENT KORKMAZ MEVZUSU VAR,HANGİ VASFI İLE HOCALIĞA DÜŞÜNÜYORSUNUZ,BU İKİ ŞAHISI MALATYSPOR'A DÜŞÜNÜYORSANIZ BİLİN Kİ SEYİRCİ BUNU AFFETMEZ,TRİBÜNLERİN SESİNE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ,İRFAN BUZ HOCAYI GÖNDERİYORSANIZ Kİ YANLIŞ, ONUN YERİNE GETİRECEĞİNİZ HOCA MALATYAYI TAŞIYACAK HOCA OLMALI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim sana şunu söyleyeyim Hikmet TANRIVERDİ benim babamın oğlu değil.Adam 5 yıl gibi bir uzun süre yönetimiyle süper ligde kalma başarısı gösterdi.UEFA gördük.Bunları bende bir vatandaş olarak unutmam mümkün değil. Bugün birçok takım milyonlarla hala borç batagında.Eskişehir in azmı borcu var hala.Peki bu borç nasıl kapanmıştır veya azaltılmıştır.Bi defa taraftarı başta sahipliğini yaptı.Nasıl mı , 20 TL sini gözden çıkarttı maça gitmeden SANAL bilet alarak takımına sahip çıktı. Aynı şeyi bizim MALATYA halkıda yapaydı.Adam yıllarca destek bekledi veren olmadı. Allah razı olsun ki bize 5 yıl gibi bir zaman süper lig (o zaman 1.LİG) UEFA macerası yaşattı. Duro nun Fenere Ayman ın 3 büyüklere attığı gollar daha akla gelmeyen istatistikler de bir tarafı. Lafın kısası MALATYASPORUMUZA bir çivi çakandan Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)
    Mustafa Reşit Akçay getirilmeli. Lig bitmeden, başka bir takımla anlaşma yapmadan hemen anlaşma sağlanmalı. Osmanlıspor'u nerelere getirdiği malum.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    bulent olmasin diger adaylar fena degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltyli (6 yıl önce)
    Sayin baskan duygusalliga gerek yok sadece nufus kutugunde malatya yaziyor diye bulent korkmazlan anlasilmasi dogru degil bu hatadanvaz gecilip irfan hocayla anlasilmalidir malatya icin en uygun karar vereceginizden suphemiz yok ama taraftar olarak irfan hocanin bilgisinden faydalanmak lazim adam gibi adam irfan hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Ertuğrul sağlam ın kaprisini malatya çekemez pahalı futbolcular ister yönetim alamaz basınla fazla içli dışlı hoca çabuk yıpranır burada anlaşmayız gibime geliyor, o nedenle sistem hocası olarak küçük genç kadrolarla daha başarılı olmuş bir isim olan mustafa reşit akcay doğru olur düşüncesindeyim, daha önce malatya da çalışmış şifo mehmet de düşünülebilir, kaliteli istiyorsalarda Lucescu şu an boşta
    0
    0
    Yanıtla
  • melita44 (6 yıl önce)
    sene 2002 Türkiye'nin dünya kupasında 3.olduğu sene...Malatyaspor 1.ligde ve rakip galatasaray...maç başlamadan dünya 3.lüğüne teşekkür etmek için taraftar milli takım oyuncularından bülent korkmazı çağırdı aynı zamanda kendisi malatyalı olduğundan gelir dedim ama gelmedi...1 hafta sonra rakip fenerbahçe bu sefer taraftar rüştüyü tribüne çağırdı adam koşa koşa gidip tribünü selamladı...o günden beri nefret ederim bülent korkmazdan....bize hayır gelmez bülent korkmazdan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    İbrahim üzülmez aralarında en iyisi. Takımı şekle sokup oynatır. Hırslı hocadır. İş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    İbrahim üzülmez,Sergen yalçın ikiside cok iyi hoca ertuğrul sağlam insan olarak cok beyefendi fakat hocalığı benim fikrimce iyi değil benim gönlümden gecen ıbrahim üzülmez malayaya kim faydalı olacaksa o gelir inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    Bence isabetli karar burda sadece malatya kalıcı irfan hocanın emeğine teşekkürler bu karar sadece başkanın değil yönetimin kararı 5 -0 ve 4-0 mağlubiyette bütün taraftar olarak herkes buruk sevinc yaşadı süper lig 1 lig gibi degil tecrübe ister o yüzden yönetim herşeyin farkında kimse kimseyi suclamasın takımımızın arkasında duralım başarılar bizi bekler
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Buz düşüşteydi. Gitmesi çok doğru bir karar, yerine Sağlam bir adam gelmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet (6 yıl önce)
    Bende irfan hoca kalmaliyidi en azindan Almanyda futbolu ogrenmis bence takimima birde iyi bir baskan gelmeli hikmet tanriveri baskan irfan buz hoca ikilisi idial diye düsnünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hee doğru diyon, Tanrıverdi gelsin bir daha düşürsün takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet adlı yorumcu,Şimdi bal ligine kadar düşen takımın başında o öve öve biteremediğin süper kişi vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • lig (6 yıl önce)
    ..bu 8-0 lık adamı ertuğrul sağlam ı almayın.başka adam mı yok?bülent i de almayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin özbalci (6 yıl önce)
    Malatya spor için genç ve tecrübeli Engin arı veya Emrah Yenice ideal hoca fipi
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    ertuğrul sağlam.. ahmet reşit akça veya şifo mehmet.. tff.1 ligde bülent korkmaza teklif verildiğinde bülent ağa kabul etmedi.. geçin şu bülent korkmazı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    İrfan hocanın ahını aldın Başkan bu takım iflah olmaz.seneye Adana gibi düşeriz. G. Saray'da 3 kupa alan Fatih terimi durduk yere gönderdi 4 yıldır iflah olmuyor. En küçük başarısızlıkta kabak senin başına patlar başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu başkan futbolu bilmiyor olan malatyaspor sevenlerine olacak #AdilGevrekİstifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin gibi sezon başından beri adil gevrek istifa diyenler,Adil gevrek bu Takımı süper lige çıkardı gene yaranamadı .Orta da fol yok yumurta yok halen istifa demeniz çok tuhaf -Siz ,Hazır takım çıkmışken başkanlığa aday olacak birilerine yer mi ?arıyorsunuz .İyi gün dostları.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim gibilerinin Malatyalı olduğuna inanmıyorum.ortalığı karıştırmak istiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim bey başkanın hangi konuda başarısızlığından bahsediyorsunuz. Adil bey,borç yüklü bir klüp halinemi getirdi takımı.kümeyemi düşürdü,yolsuzluğunu yaptı anlayamadım. Hem kişilik olarak,hemde yönetici olarak gayet başarılı ve örnek bir başkan. Hikmet TANRIVERDİ ve M. Ali AYDINLAR diyenlere diyorum. İstanbul da 4-5 maçımız oldu bir tanesinde ne TANRIVERDİYİ nede AYDINLARI görmedik. Ahmet CALIK'ada gelinde Bursaspor vs. Başka klüplere Şirketi sponsor oluyordu ancak MALATYAMIZA sponsor olamadılar.Bugüne kadar Malatyamızı ağzına olmayanları bizlerde bir MALATYALI olarak istemeyiz. Şaibesiz bir BAŞKANIMIZ var. O da MALATYAMIZA yakışır. Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu başkan futbol bilmiyor ama takımı süper lige çıkarıyor ha hahahaha !Sana tavsiyem git tuttuğun takımın başına futboldan anlamıyan bir başkan gelmesi için yazki tuttuğun takımda süper lige çıksın.Burada yaptığın gibi ,Zamanını burada boşun harcama .
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    arkadaş sen git elazığ spor ile ilgili yorum yap..elazığlıların burda ahkam kesmesine gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla