SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'de Mustafa Akbaş Şoku

0
Güncellendi - 2019-04-04 17:55:59
EYMS'de Mustafa Akbaş Şoku
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Mustafa Akbaş'ın ayak parmağı kırıldı. Akbaş'ın Galatasaray ile 6 Nisan'da deplasmanda oynanacak olan lig maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle bir hayli canı sıkılan Evkur Yeni Malatyaspor'da, lige milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arada sakat oyuncuların takıma geri dönmesi teknik heyetin yüzünü güldürmüştü.

Ligin ikinci yarısında şuana kadar ilk kez tam olarak bir arada çalışma fırsatı bulan Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ile 2 Nisan'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçına da tam kadro çıkmıştı.

Galatasaray ile oynanan kupa maçında sakatlanan defans oyuncusu Mustafa Akbaş'ın sol ayak parmağında kırık tespit edildi. Tedavisi devam eden Akbaş'ın Galatasaray ile 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da oynanacak olan lig karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan defans oyuncusu Mina, kanat oyuncusu Bifouma ve forvet oyuncusu Kamara ise Antalya'daki kamp çalışmalarında takıma katılmış ve Galatasaray ile oynanan kupa maçında sahada yer almışlardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yavuz (5 yıl önce)
    Bence 1-2 ufak hatası dışında gayet güzel oynadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Gs maçının en hırslı en iyisiydi güven verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Yazıktır,öyle yorumlar yapmayın bu bizim futbolcumuz,çok sakatlanmadan dolayı antreman sistemini tartışın ama böyle konuları asla..............................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (5 yıl önce)
    Kardeşim gs maçında onyekurunun onun önünden aldığı topu görmedinmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    Ne şoku oynadı ne faydası var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne bekliyordun.Gol mü?atacaktı .Belkide o bir puanı M.Akbaş aldırdı.Onyekurunun önünden aldığı topla.Böyle gereksiz ve boş yorumlar yapmak zorundamısınız?
    0
    0
    Yanıtla