SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Mehmetçik Vakfı'na 53 Bin TL

0
Güncellendi - 2018-04-11 01:59:45
EYMS'den Mehmetçik Vakfı'na 53 Bin TL
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un yönetimi tarafından, Gençlerbirliği karşılaşmasındaki gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanması konusunda destek veren herkese teşekkür eden bir mesaj yayınlandı.

  Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, ligin 27.haftasında Malatya’da Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmanın bütün gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlama kararını açıkladıktan sonra kamuoyundan büyük bir destek almıştı.

  Taraftarlar tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde başta Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci olmak üzere siyasiler, sanatçılar, spor camiası kampanyaya destek veren videolar çekerek, Malatya’nın birlik ve beraberliğini gösterdi.

  Kulüp yönetimi, kampanyaya destek verenlere teşekkür amacıyla resmi internet sitesinden bir teşekkür mesaj yayınladı.

  Teşekkür mesajı şöyle:

“Her platformda konu Evkur Yeni Malatyaspor olunca bizden desteklerini ve ilgilerini esirgemeyen Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Ahmet Çakır‘a şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle Gençlerbirliği maçının tüm gelirlerinin Mehmetçik Vakfına bağışlanması düşüncemizi güzel bir kamuoyu oluşturarak tüm Türkiye´nin gündemine ulaşmasını sağlamak için gerek sözlü gerek yazılı gerekse sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan televizyon dünyasının başarılı ismi Ertem Şener´e teşekkür ediyoruz.  Ayrıca kısa videolarla kampanyamıza eşlik eden Oktay Kaynarca, Sinan Engin başta olmak üzere sanat dünyasını ayağa kaldıran Malatyalı hemşerimiz Kadir Doğan’a, sanatçılarımız Ceyhun Yılmaz, Bülent Serttaş, Yavuz Seçkin, Türkü, Altay, Jale Parıltı, Deniz Gençay‘a ve akın akın stada gelen 7´den 70´e tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Maç hasılatından masraflar çıktıktan sonra 53 bin 310 TL'nin Mehmetçik Vakfı'na verildiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    Bu rakam Malatya 'mıza yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (6 yıl önce)
    İnsanları önce küstürün sonra maça gelsinler diye toplanan para Mehmetçik vakfına adı altında maça götürmeye çalışın. Böyle bir yönetim anlayışı olmaz. Bu şehirle dalga geçmeyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Herkese teşekkürler! Bu gurur Yeni Malatyaspor'un!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    O stad daha da çok dolardı ama TARAFTAR fener maçından dolayı soğudu ve küstü. Halen çoğu taraftar fener maçından dolayı gitmeyeceğini söylüyor. YÖNETİM bu yıl fener bilet fiyatını da BJK GS gibi yapacaktı. 4 büyüklerle oynanacak maçların bilet fiyatlarını önümüzdeki sezonda artırmayı başlatsa idi bunlar yaşanmayacaktı. AYRICA KOMBİNE satışları da ona göre fazla olur.
    0
    0
    Yanıtla