SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin 8 'Final' Maçı Daha Var

0
Güncellendi - 2017-04-04 00:23:39
EYMS'nin 8 'Final' Maçı Daha Var
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul’da oynanan Doğu Derbisi’nde Elazığspor’u Eren Tozlu’nun golüyle 1-0 yendi ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ligde 16’ncı galibiyetini alan ve puanını 53’e yükselten sarı kırmızılılar, 26'ncı haftayı da 3 puanla kapattı ve liderliğini sürdürdü.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu doğrultuda iyi bir kadro kuran sarı kırmızılılar, ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Samsunspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından geride kalan 7 maçta muhteşem bir çıkış sergiledi. Ligde geride kalan 7 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 6’sını kazanırken, 1’inde berabere kaldı.

26. HAFTADA 7 PUANLIK FARK SÜRDÜ..

TFF 1. Lig'de 26. hafta maçları, Pazartesi akşam oynanan Samsunspor- Balıkesirspor karşılaşmasıyla geride kaldı ve bu maçı Samsun 1-0 almayı başardı.

Ligde 26. haftanın toplu sonuçları şöyle:

26. hafta maçları sonunda puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

TFF 1. Ligde bu hafta sonunda oynanacak karşılaşmaların programı da şöyle:

KALAN 8 MAÇIN HER BİRİ FİNAL..

TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Evkur Yeni Malatyaspor, kalan 8 haftada her biri 'final' niteliğinde birbirinden zorlu maçlar oynayacak.

TFF 1. Ligde kalan 8 haftanın fikstürü şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: E,Yeni Malatyaspor'un Elazığspor maçına çıkan onbiri (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • caner (7 yıl önce)
    Kafayı bizim takımın isim, renk değişikliklerine takmış, bunlar ile de dalga geçiyor kendince. Takım şehri temsil ediyor ya işte, sen neyin peşindesin be adam? Sarı-siyah renkler zaten malatyaspor'un ilk kuruluş renkleridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Arada yedi puan fark olmasına rağmen sayın Başkanında söylediği gibi şampiyonluk garanti değil.Süper ligi hedefleyen takımlarla maçlar bundan sonra ve EYMS için çok zorlu geçecek.Şimdiden havaya girmenin ve şampiyonluk türküleri söylemenin bir anlamı olamaz.İnşallah geride kalan maçlardanda alnının akıyla çıkacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (7 yıl önce)
    erenden gollerin devamını bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    cok zorlu 8 hafta var daha sampiyon olmadik. rahatlamamak lazim
    0
    0
    Yanıtla