SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fahri Kayahan- Altın Kayısı Birbirine Bağlanıyor

0
Güncellendi - 2020-09-09 06:42:15
Fahri Kayahan- Altın Kayısı Birbirine Bağlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yol ve altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şehit Sami Kıbrız Caddesinde yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeşilyurt İlçesi Çilesiz Mahallesinde yer alan Şehit Sami Kıbrız Caddesinde alt ve üst yapı düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yapılan çalışmaların hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Malatya’nın her köşesinde Büyükşehir yoğun bir çalışma içerisinde. Sadece yol asfalt birimimizin 85 şantiyesi var. Yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve cep parkları noktasında arkadaşlarımız yoğun ve güzel bir çalışma yapıyorlar” dedi.

İnceleme gezisinde hazır bulanan AKP İl Başkanı İhsan Koca, “Şehrimizin gelişen bölgesinde yer alan Şehit Sami Kıbrız Caddesindeki düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. Çilesiz Mahallemizin bu güzel semtine böyle güzel bir çalışmanın yapılması bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “Şehit Sami Kıbrız Caddemiz 25 metre genişliğinde ve 2 kilometre uzunluğunda. Burada kaldırım, asfalt çalışmasının yanı sıra geliş gidiş bisiklet yoluyla birlikte cep parklarını yapıyoruz. Yoğun kullanılan bir cadde. Burada 3 okulumuz var. Yürüme alanı yoktu. İnşallah kısa sürede tamamlayarak Fahri Kayahan’ı Altın Kayısı Bulvarına bağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Çilesiz Mahalle Muhtarı Veysel Özfındık da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek; Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Elinize sağlık ama yapılan kaldırimlaŕı,yollaŕıda koryalımm.Mesele Abdurrahman Gazi sk kaldırımları esnafının ağır tonajlı kamyonlar çıkartmaları nedeniyle taşları tahrip edilmiş ve yürünemez hale gelmiştir. Yazıktır milli servet ve çekilen emeklere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (4 yıl önce)
    İyi de zaten orası birbirine bağlı değil miydi? Yeni bir bağlantıysa onu bilmem. Ama bence acilen Altın kayısı ile Bostanbaşı yolunun bağlanmasıdır. Çünkü çarşıya 8 km uzaklıkta kalıyor çevre yolunu ya da Tecde yolunu kullanan için. Oysa maksimum 4 km ya var ya yok o bölgenin çarşıya uzaklığı. Dolana dolana gidiyor insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Kiltepe, Taştepe ne zaman hakettiği hizmeti alacak? Buralar ne zaman canlanacak. Buralara ne zaman yol, cadde çalışmaları yapılacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Fahri kayahandan TOKİ ye bağlanacak yol ne zaman yapılacak toki ne zaman sosyal alanlarıyla alış veriş merkezleri ve sosyalleşip yaşam alanları insanlara gezi alanları bisiklet koşu alanları yaratılacak atıl olmak değil cazibesi olan bir yer olmak istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Bir an önce Altın Kayısı Bulvarını, Bostanbaşı ( Saray Bosna ) caddesine bağlanması gerekiyor.Fahri Kayahan tarafına Ya aşağıdan ya da yukarıdan gitmek gerekiyor bir km lik yol en az beş km oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum..Bekledikleri hata..Bu yolun acilen açılması lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten bağlı idi (4 yıl önce)
    Ben burada oturuyorum. Zaten fahri Kayahan Yüzakı/Altınkayısı ile bağlı idi. Burada oturan herkes biliyor görüyor. Bilmeyenin oyunu alayım derken iyice kaybediyorsunuz.Buraya yapılan sadece küçük kaldırım. Yapmayın biraz dürüstlük lütfen
    0
    0
    Yanıtla