SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Farnolle'nin Yeni Takımı

A- A+ PAYLAŞ

2017 yılından buyana Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Benin asıllı Fransız kaleci Fabien Ceddy Farnolle, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anlaştı.

Yeni Malatyaspor’da özellikle geride kalan sezon ortaya koyduğu performansla eleştiri konusu olan kalevi Fabien Farnolle’un sözleşmesi otomatik opsiyonu nedeniyle devam ediyordu. Takımın Bolu Abant’taki kamp çalışmalarına katılmayan Farnolle, takımda düşünülmediğinin iletilmesi üzerine kendisine kulüp buldu.

35 yaşında ve 1,97 metre boyundaki Farnolle, yapılan görüşmeler sonrası Süper Ligin yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anlaştı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sosyal medya hesabından yaptığı Farnolle’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Açıklamada, “Fabien Farnolle Erzurumspor’umuzda, camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

2017-2018 sezonunda Fransız ekibi Le Havre’den transfer edilen Fabien Farnolle, 3 sezon Yeni Malatyaspor’da forma giydi. Yeni Malatyaspor ile 72 karşılaşmaya çıkan Farnolle, 4 kez Avrupa Ligi Elemeleri’nde sarı siyahlı takımın kalesini korudu.

Farnolle, Yeni Malatyaspor formasıyla 61 Süper Lig, 4 Avrupa Ligi, 7’de Türkiye Kupası maçında görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Emre (3 yıl önce)
    Karpuzcudan kurtulmamızda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Son zamanlarda hataları olsada Malatyaspora katkı yaptığı gerçek.Parasal yönde sıkıntısı yoksa iyi bir yedek ve kaleci yetiştiricisi olurdu.Yolu açık olsun,başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Farnoll ün yanına umut bulut ile yiğithan güveli yi promosyon olarak verseydik.bunlar takımda oldukça taraftarın endişesi dahada artıyor.
    0
    0
    Yanıtla