SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ferah ve Güzel Bir Görünüme Kavuşacak"

0
Güncellendi - 2018-06-05 04:23:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlüt Aslanoğlu Caddesinde yapılan değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında caddeye asfalt serimi de sitirildi. Büyükşehir ayrıca, Alperen Sokakta ise çalışmalarını tamamladı.

Kent genelinde yatırım ve hizmetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, 700 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki Mevlüt Aslanoğlu Caddesinde çalışmaların büyük bölümünü tamamladı.

Caddeyi sıcak asfalt ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi, kaldırım ve cep otopark çalışmalarını da tamamladı. 1.2 metre genişliğinde bisiklet yolunun yapılacağı cadde de aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarına ise devam ediliyor.

Başharık Mahalle sınırları içinde bulunan 575 metre uzunluğundaki Alperen sokakta çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bu sokakta yol, kaldırım, cep otopark, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yaptı.

Devam eden değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Mevlüt Aslanoğlu Caddesi ile Alperen Sokağını çok kısa sürelerde tamamladıklarını söyledi.

Malatya’nın birçok bölgesinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Polat, “Mıhlıdut, Kavak, İlhan Şahintürk caddelerimiz bunlardan birkaçı. Alperen Sokak halkımızın hizmetinde, Mevlüt Aslanoğlu Caddemiz ise yakın zamanda ferah ve güzel bir görünüme kavuşacak. Caddemiz de yol ve kaldırımlar düzenli hale geldi. 2 metre genişliğinde cep otoparklar yaptık. 1.2 metre genişliğinde bisiklet yolu yapıyoruz. Aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarıyla caddemiz Malatya’ya yakışır bir hale gelecek. Biz bu çalışmaları yaparken bize destek olan sabır gösteren bölge sakinlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Sizlermiziniz .ehli.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKAN (6 yıl önce)
    MİLLET YOLU GENİŞLETİR BUNLAR YOLU DARALTIYOR SÖYLENECEK SÖZ YOK
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    Baskan o parmagiyla bir yerleri gosterirken ne kadar vizyonlu isin ehli oldugunu mu kanitlamaya calisiyor acaba? Alt tarafi eski chpli vekilimizin adi verildigi 575 mt uzunlugundaki Mevlut ASLANOGLU cd asfalt seriliyor. Yani gidip Tastepede Kiltepede Melekbabada Hanimin ciftliginde boyle show yapmiyorsunuz. Onlar cantada keklik cunku. Sirf asfalt dokerek oy toplamaya calisiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan bay (6 yıl önce)
    Şu hale bak maskı personelinin atıl başarısız kişileri yol asfatci olmuş bi taraftan asfalt yapiliyor bi taraftan tamirat.işi bilmeme acemilik bu işte.asfaltın kalitesizliği nasılda belli.haci başkan al bunlarida görevden işi ehline ver
    0
    0
    Yanıtla