SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fofana, TFF 1. Lig Ekibiyle Anlaşmaya Vardı

0
Güncellendi - 2021-08-17 23:17:44
Fofana, TFF 1. Lig Ekibiyle Anlaşmaya Vardı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Moryke Fofana ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Samsunspor bu sezon 21. transferini Moryké Fofana’yı transfer ederek yaptı. Kırmızı-beyazlılar Fofana ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen kanat oyuncusu Moryké Fofana ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”

Son olarak Süper Lig’de Yeni Malatyaspor forması giyen Moryké Fofana, külüp takımlarıyla çıktığı 270 maçta toplam 42 gol atma başarısı göstermişti. Fofana, Lilleström’de başlayan profesyonel futbol kariyerinde sırasıyla Lorient, Konyaspor, Yeni Malatyaspor formalarını giymişti.

Karadeniz temsilcisi bu sezon Moryké Fofana hariç Konyaspor’dan orta saha Ismael Diomande, Fatih Karagümrük’ten kaleci Aykut Özer, Adana Demirspor’dan Hasan Kılıç ve Mehmet Akyüz, FK Partizani’den kanat forvet Eraldo Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Brahim Darri, Eyüpspor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yıldırımspor’dan sol açık Furkan Fehmi Güneş, Ankaraspor’dan sağ bek Ali Ülgen, B.B. Erzurumspor’dan Osman Çelik, FK Partizani’den sol bek Esin Hakaj, Hanover 96’dan stoper Barış Başdaş, Sivasspor’dan sağ bek Alaaddin Okumuş, Standart Liege’den orta saha Semih Altıkulaç, Herta Berlin’den orta saha oyuncusu Cihan Kahraman’ı, Kayserispor’dan sağ kanat oyuncusu Melih Okutan’ı, FC Napredak Kruševac forması giyen Sırp santrafor Alen Melunovic’i ve Karacabey Belediyespor’dan defans Berk Taşkın’ı transfer etmişti.

Samsun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Adil gitmedikce bende Malatyaspor bitti çünkü üzüntü sıkıntı tansiyon hastasının kaldıracağı bir şey değil adil 50 alıp 2000 satacak ya alıştın adil o yol yol yol değil ben anlattığım gibi adilsiz bir Malatyaspor istiyorum Erman Ilıcak İstanbul'da toplantıya katilmadi neden katilmadi karşısında sağlam duran bir başkan yoktu
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Gitsin yolu açık olsun.bir hüsrandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Her futbolcunun hayalinde süper ligde oynayıp,burada futbol hayatını sonlandırmak ister.Düşünebiliyormusunuz?Bir futbolcuya iki takımdan teklif geliyor.Biri süperligden,diğeri ise alt ligden.Ama bakıyorsunuz futbolcu kariyerinden vazgeçiyor,alt ligi tercih ediyor.İşte Adil gevrek yönetimi ile Malatyaspor klübünün geldiği nokta.Durumu ne kadar güzel gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Bir takım düşünün ki süper ligde mücadele ettiğini sanıyor. Ama yönetim ve menajer e bakınca Bal ligi seviyesinde yönetildiği aşikar. Üzerine de 3-5-2 dehası İrfan Buzun yetersizliği eklenince vah ki vah halimize..
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Elimizdeki sağlam adamları bile tutamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Düşünün ki yeniden kontrat yapılmak istendi ve anlaşılamadı fofana ile ve fofana 1. lig ekibine imza attı ! Nokta ! Sözün bittiği yerdeyiz.Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Hayırlısı olsun. Çalimla adam geçmekten başka bir becerisi olmayan fofana çok da lazım değil zaten.. bitiricilik yok..pas becerisi yok..e bunlar yokken istediği kadar adam geçse neye yarar..bence hiç gerek yok bunun gibisine.. isabet olmuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sezonda .Burada M.Fofanayı eleştirdiğimizde Adilin yancıları bize ,Malatyada da ne kadar çok T.direktör varmışta haberimiz yokmuş, Fofanayı beğenmiyene bak şeklinde cevap veriyorlardı.Şimdi de bakıyorum ve gerçekten çok şaşırıyorum.Adam takıma gelmek istemeyince ,şimdide arkasından sallamaya başlamışsınız.Bari yorum yapmayın.Kendinizi belli etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (2 yıl önce)
    Bu yönetim şekli Taraftarlarının umudunu hevesini Futbol sevgisini vede Malatyaspor imajını yerle bir etmiştir iyleşmeyen kangren yarasına çevirmiştir bu duruma düşürenlerin Dilerim ALLAHTAN burunlarından fitil fitil getire Aminnn diyen Kardeşleriminde aminnnnnleri kabul ola inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Fofana bile Adil gevrek ve yeni getirmiş olduğu batıkların adamı menajer erdoğan la çalışmak istemiyor hani anlaşılmıştı rezalet bir yönetim var kulübün başında
    0
    0
    Yanıtla
  • Hele 1 kaç maç geçsin bu ne telaş bu ne umutsuzluk
    0
    0
    Yanıtla