Malatyanın önemli isimlerinden, eski belediyeci, CHP il başkanı ve Malatyaspor başkanlarından Fuat Ercişli İstanbul'da vefat etti. Cenaze Pazar günü İstanbul'da toprağa verilecek.
Elektrik Mühendisi olan, 1970li yıllarda Malatya Belediyesi ESO İşletmesi Müdürlüğü yapan, aynı dönemde Malatyaspor başkanlığı görevini de yürüten, CHPnin eski il başkanlarından ve 1989 yerel seçimlerinde CHPnin Malatya Belediye Başkan adayı olan Fuat Ercişli, 15 yıldır İstanbulda iş yaşamını sürdürüyordu.
Evli ve 2 çocuk babası olan Ercişli'nin cenazesinin; 8 Ağustos Pazar günü İstanbul Altunizade İlahiyat Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.
Bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi görmekte iken 67 yaşında iken vefat eden Fuat Ercişlinin ölümü dolayısıyla bir açıklama yapan CHP il başkanı Veli Ağbaba, derin üzüntü içerisinde olduklarını bildirdi ve merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve yakınları ile Malatya halkına başsağlığı diledi.