SİLAHLA YARALAMANIN FAİLİ DE TUTUKLANDI.. Malatya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda biri kadın iki şüpheli gözaltına alındı.
Kent merkezinde Niyazi Mahallesi'nde bir apartmanda fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri operasyon yaptı.
Ekipler, operasyonda biri kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
Gözaltına alınan 2 şüpheliye 3 bin 500 lira idari ceza uygulanırken, ikametin mühürlenmesi için çalışma başlatıldı.
SİLAHLI SALDIRI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI..
Bu arada Malatya’da önceki gün silahla bir kişiyi yaralayan 2 şüpheli, polisin çalışması sonrası yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklandı.
Malatya'da 20 Kasım 2019 günü Yeşilyurt ilçesine bağlı Yaka Mahallesinde meydana gelen olayda M.S.A. (27) isimli bir kişiyi ateşli silahla yaralayan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı.
Sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden D.A. tutuklanırken Y.S.İ. isimli şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
AA- iha