SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Füze Kalkanı Karşıtı Eylem

A- A+ PAYLAŞ

 NATO Füze Kalkanı Radar Sistemi'nin Akçadağ İlçesi'nin Kürecik nahiyesine kurulacak olması protesto edildi.

Nasuhi Caddesi'nde bulunan Eğitim- Sen binası önünde toplanan grup, Malatya Füze Kalkanı Karşıtı Platformu tarafından düzenlenen eylem nedeniyle yolu trafiğe kapattılar. Soykan Parkı'na kadar yürüyen grup,  sloganlar atıp, "NATO'dan çıkılsın. NATO emperyalizmine kalkan olmayacağız" yazılı bir pankart taşıdı. Hükümet ve NATO aleyhinde sloganların atıldığı eylem, Soykan Parkı'nda yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi. 

Basın açıklamasında, 2 Ekim Pazar günü Kürecik'teki Füze Kalkanı'nın kurulacağı askeri bölgede toplu bir eylem yapılacağı duyuruldu. Eylem olaysız sona erdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.209 saniye