SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Eksik Tamamladığı Maçta G.Saray'a Mağlup:2-0

0
Güncellendi - 2018-05-13 05:22:45
EYMS Eksik Tamamladığı Maçta G.Saray'a Mağlup:2-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, lider Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı 30. saniye ve 12. dakikada yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Bu sezon birçok maçta kontrolsüz müdahaleleri yüzünden birçok takım arkadaşını sakatlayan Sadık, bu maçın 75. dakikasında da takım arkadaşı Chebake'nin sakatlanmasına yolaçtı. İlk oyuncu değişikliği hakkını 25. dakikada Mina'nın sakatlanmasıyla 'mecburen' yapan EYMS, 75. dakikaya kadar 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanmış olduğu için, Chebake'nin de oyuna devam edememesi yüzünden son 15 dakika 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor maçını Türk Telekom Stadyumu’da toplam biletli 45 bin 652 futbolsever izledi.

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu

HAKEMLER: Bülent Yıldırım (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), İsmail Şencan (Eskişehir Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Asım Yusuf Öz (Ankara Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4. Hakem Serkan Tokat (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

GALATASARAY: 1.Nestor Fernando Muslera, 3.Maicon Pereira Roque, 10.Younes Belhanda, 11.Sinan Gümüş (Dk.69 7.Yasin Öztekin), 14.Martin Lines, 15.Ryan Henk Donk (Dk.89 43.Ozan Muhammed Kabak), 18.Bafetibi Gomis, 24.Garry Mendes Rodrigues, 25.Fernando Francisco Reges (Dk.83 8.Selçuk İnan), 55.Yuto Nagatomo, 64. Jason Gregory Denayer

YEDEKLER: 67.Eray İşcan, 2.Mariano Ferreira Filho, 4.Serdar Aziz, 5.Ahmet Yılmaz Çalık, 7.Yasin Öztekin, 8.Selçuk İnan, 9.Eren Derdiyok, 33.Jasmin Latovlevici, 43.Ozan Muhammed Kabak, 52.Celil Yüksel

TEKNİK SORUMLU: Fatih Terim

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 9.Khalid Boutaib, 11.Eren Tozlu (Dk.73 97.Mustafa Eskihellaç), 14.Okechukwu Godson Azubuike, 16.Sadık Çiftpınar, 21.Adem Büyük, 22.Aly Cissokho, 27.İssam Chebake, 35.Aytaç Kara, 37.Arturo Rafeal Mina Meza (Dk.25 3.Matheus Doria Macedo), 90.Abdoulaye Sadio Diallo (Dk.46 8.Murat Yıldırım)

YEDEKLER: 25.Ertaç Özbir, 3.Matheus Doria Macedo, 4.Gökhan Akkan, 8.Murat Yıldırım, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia, 89.Gilberto Olivera Souza Junior, 97.Mustafa Eskihellaç, 88.Fernando Emanuel Dening

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GOLLER: Dk.1 Younes Belhanda, Dk.12 Bafetibi Gomis (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Garry Mendes Rodrigues (Galatasaray), Abdoulaye Sadio Diallo, Sadık Çiftpınar, Khalid Boutaib, Matheus Doria Macedo, Mustafa Eskihellaç (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: Galatasaray karşılaşmaya golle başladı. Evkur Yeni Malatyaspor savunmasında büyük hata. Garry Mendes Rodrigues araya girdi ve pasını aktardı Belhanda topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 1-0.

Dakika 3: Galatasaray hızlı başladığı karşılaşmada ikinci gole çok yaklaştı. Garry Rodrigues'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Younes Belhanda yerden çok sert vurdu. Top, direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 10: Sağ kanattan gelişen atakta Martin Linnes ortasını uzak direğe doğru göndermek istiyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gitti.

Dakika 11: Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ceza sahasında etkili oldu. İssam Chebake’nin sağdan ortasında Boutaib göğsüyle indirdi. Eren Tozlu vurdu ancak savunmaya çarpan top yükseklik kazandı kaleye gitmedi.

Dakika 12: Galatasaray Gomis ile ikinci golü buldu. İstanbul ekibi hızlı çıktı. Garry Mendes Rodrigues, soldan iyi hareketlendi ve pasını Gomis’e aktardı. Gomis’e sadece vurmak düştü: 2-0.

Dakika 17: Nagatomo’nun soldan ortasında Garry Mendes Rodrigues, ceza sahası ön çizgisi önünde topla buluştu. Rodrigues, topu düzeltti vurdu ancak sonuç alamadı.

Dakika 25: Evkur Yeni Malatyaspor’da Arturo Mina sakatlandı ve yerini Doria’aya bıraktı.

Dakika 27: Sinan Gümüş orta alanda aldığı topla hızlı çıktı ve soldan ceza alanına hareketlenen Garry Mendes Rodrigues’e pasını aktardı. Garry Mendes Rodrigues’in vuruşunda kaleci Farnolle’nin müdahalesinin ardından Cissokho tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 34: Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Sinan Gümüş ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Maicon Roque kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı çıktı.

Dakika 36: Sağ kanattan gelişen atakta Younes Belhanda'nın pası ile Bafetimbi Gomis sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

Dakika 38: Sinan Gümüş, ceza sahası dışından sert vurdu. Farnolle, sol köşeye iyi uzandı ve yerden gelen topu kontrol etti.

Dakika 44: Aytaç Kara’nın orta alanda yaptığı ortada Khalid Boutaib, ceza alanı sol çaprazdan topun gelişine vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

Dakika 45+2: Galatasaray’ın sağ taraftan kazandığı serbest vuruşu Sinan Gümüş kullandı. Sinan’ın ortası direk auta çıktı.

İlk yarı 2-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Dakika 47: Evkur Yeni Malatyaspor hızlı geldi. Azubuike ile gelişen atakta solda Eren topla buluştu. Eren’in pasında Aytaç Kara ceza sahası ön çizgisi üzerinden vurdu ancak top, farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 50: İssam Chebake’nin sağdan pasında Boutaib’ten önce Galataaray savunması araya girdi geri dönen topu Chebake bir kez daha ortaladı ancak sonuç çıkmadı.

Dakika 53: Adem Büyük pozisyonu hazırladı. Galatasaray ceza sahası ön çizgisi önüne kadar gelen Adem sağda Eren’e pasını aktardı. Eren tekrar Adem’i gördü. Adem’in vuruşunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 55: Evkur Yeni Malatyaspor’da orta alanın sağ tarafından kazanılan serbest vuruşu Aytaç kullandı. Ceza sahasına etkili gelen ortada Eren’den önce Galatasaray defansı topa dokundu ve sarı kırmızılılar korner kazandı. Korner atışından sonuç çıkmadı.

Dakika 58: Sinan’ın pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Garry Mendes Rodrigues topu düzeltti, vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 60: Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib ile Galatasaraylı Garry Mendes Rodrigues arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Hakem Bülent Yıldırım her iki oyuncuyu da sarı kartla cezalandırdı.

Dakika 62: Galatasaray’da Evkur Yeni Malatyaspor ceza alanına gönderilen uzun topta Gomis topun gelişine istediği gibi vuramadı top auta çıktı.

Dakika 64: Evkur Yeni Malatyaspor’da orta alanda Aytaç Karanın kontrol edemediği topla buluşan Gomis, Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanına kadar topu sürüp, pasını Sinan Gümüş’e aktardı. Sinan Gümüş, sağdan hareketlenen Fernando Francisco Reges’e pasını aktardı. Fernando’nun sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Fabien Farnolle gole izin vermedi.

Dakika 68: Cisssokho’nun soldan ortasında Boutaib’ten önce kaleci Muslera çıktı ve topu kontrol etti.

Dakika 70: Adem Büyük, uzak mesafeden şansını denedi ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 71: Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ceza sahası önünde etkili olmak istedi. Boutaib’in pasında Eren kaleyi denedi ancak etkisiz şut sonrası kaleci Muslera topu kontrol etmekte zorlanmadı.

Dakika 75: Evkur Yeni Malatyaspor’da Sadık Çiftpınar ile İssam Chebake çarpıştı. Sadık ayağa kalkarken, İssam Chebake acı içerisinde yerde kaldı. Sol omuzunu tutan Chebake oyuna devam edemedi. Evkur Yeni Malatyaspor, 3 oyuncu değişikliğini yaptığı için karşılaşmaya 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

Dakika 78: Ceza sahası sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Younes Belhanda ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılamayı başardı.

Dakika 86: Selçuk’un sol taraftan kullandığı serbest vuruşta kaleci Farnolle dokundu top kornere çıktı. Korner atışında sonuç yok.

Dakika 88: Yasin Öztekin, ceza sahası sağ çaprazdan sert vurdu top kaleci Farnolle’nin kucağında kaldı.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak 4 dakika ilave edildi.

Dakika 90+2: Younes Belhanda’nın sert şutunda Doria topun kaleye gitmesine izin vermedi. Galatasaraylıların bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem devam kararı verdi.

Dakika 90+3: Evkur Yeni Malatyaspor’da serbest vuruşta Doria kafayı vurdu sonuç yok.

Karşılaşma 2-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA- iha (İstanbul)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Dakika 1 gol bir, bu takıma neşter atilmazsa önümüzdeki sezon sonumuz hüsran olacak.Yonetime de diyecek bir söz bulamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Kardeşim sizler neyin peşindesiniz. G.Sarayı evinde 2-1 yenen Malatya, Beşiktaşı gollsuz gönderen yine Malatya. Zor gol yiyen bu takım Fener, Başakşehir ve G.saray maçlarında neden ilk dakikalarda gol yiyor, neden maçın ilk saniyelerinde defans hataları yapmış süsü vererek topu teslim edip kaleyi zora sokuyor, neden 0-0 iken kontratak ile yakalanmış gibi yapıp gol yiyor... Tüm bunları bir düşünün. Sadece Beşiktaş maçı gerçek bir maçtı, şaibe falan yoktu. Diğerleri ise fıssss...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Hoca Başakşehir için mutlak galibiyet için başladı. Halbuki klasik oyunumuzu oynasaydık, farklı olurdu. Biz oynatmayan takımız , oynayan değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Futbolda bazen kaybederek kazanırsın. Bizimkiler demek ki kaybederek kazanmanın derdinde. Gelen yat gidene yat. Yan gel yat kazan dönemi.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Bu kadar kişilksiz futbol oynatmanın mantığı ne acaba gol atmadan kazanmakmı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (6 yıl önce)
    Farkettinizmi EYMS Ligin ilklerini kimseye kaptirmadi sezonun ilk 30 saniye ve son 30 saniyede gol unu yiyerek kirilmasi cok guc bir rekora imza atti
    0
    0
    Yanıtla
  • Coskun han (6 yıl önce)
    Diallo mina eren...bunlar kesin gitmeli.mina kaplumbağa gibiydin. Kim puan almış cimbomdan orda...takım zayıf...iyi transfer şart..bu sene iyiyiz.seneye daha iyi olmayizxx
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (6 yıl önce)
    Bu diallo merakını anlayamadım gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Buğra ve sadık arti mustafa hallaç merakını hic kimse anlamadi hoca kendine yakın insanları oynatmakta ısrarlı ancak bu futbolcular bu ligin değil bence 2.lig oyuncusu gidip.sakarya gibi takimlarda anca futbol oynayabilir kapasiteleri yeterli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Bu oyuncularla önunüzdekim sezon devam edilirse ilk düşme adayı malatyaspordur. Gs li sadik ,adem,ts li aytaç teknik direktorun yil boyu yatan eren,diallo,secimi gs ik dakika barcelone gibi ileride basmak bjk taktiğile bu maca ciksa en az bir puan anilirdi Genclerbirlğinin duşmesi ve malatyanin bu oyuncularla ligde kalmasi mucize ama mucizeler her zaman görulmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • alu gül (6 yıl önce)
    Yıllar evvel malatyaspora gelen Şükrü Ersoy hoca mukavele yapmadan tribünde bir mac izlerken o zaman yonetici olan rahmetli Huseyin istanbulluogluna malatyaspor seyircisinin hepsi antrenör siz boşuna antrenör aramayın demişti halen görüyorumki aynı yerdeyiz herkes hocadan daha iyi biliyor kimin oynayacağını
    0
    0
    Yanıtla
  • O dediğin hoca nin ne başarisi vsr kariyerinde düşünen yargılayan insanların olması iyidir ama senin gibi sorgulamayan herşeyi alkışlayan şakşakcılarla bir kaç yila kalmaz bu takim zaten alt lig de olur sen seyircisin taraftar değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)
    MALATYASPOR 2 MALATYASPOR 0 İlk gol Sadık’ın pasında Mina bekleyerek gole davetiye çıkarıyor.İkinci golde Diallo sağdan kaçan Chabe’keye topu atamıyor topu ezerek kaptırıyor Mina geride kalarak posizyon hatası yapıyor üstelik orta sahada faul yapmıyor sonuç gol.Emeklere yazık değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bugün tam bir hoca faciası yaşadık.Evlere şenlik ilk onbir tiyatrosu izledik.Oyuncu değişikliklerine acı acı güldük.Bugün oynayan futbolcularımızın yarısını gelecek sezon görmek istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost (6 yıl önce)
    Maçın hakemi gs yi hiç üzmedi. Hakem eyms belki gol atar diye çok korktu. Hakem habire malatya aleyhine karar verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan yms super futbol oynadı gol attı hakem vermedi demi poziayonu yoktuu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Asıl sana hadi ordan adamın tahlili doğru.hakem birçok pozisyonda hatalı fauller verdi tercih haklarını GS can yana kullandı.Yapılmayacak hatalarla 2 gol yedik.GS’yın Telekom da oynadığı maçlarda daha baskılı oynuyordu YMS. buna.musade etmedi.Tabii forvette çok etkili olmadık yetersiz kaldık.GS bu kadar kolay gol atmamalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mina ya hem dirsek hem kalça hemde tabanıyla girip mina yı sakatlanan gomise four çalmadı bunun gibi 10 pozisyon vardı maçta
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali aslan (6 yıl önce)
    Abi adam gibi bir topçumuz yok yahu. Eren, diallo, farnolle, Mina, Murat yıldırım, Rahman Buğra, Aytaç, boutaib, vs. Bunlarla yola devam edersek işimiz yaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Levent Kılıçaslan (6 yıl önce)
    Maçın kahramanı Sadık Çiftpınar.Bize Çift ilkler yaşattı.Birincisi 30 uncu saniye golü yememize ,ikincisi kendi arkadaşına çift dalarak sakatlanmasına, ıssam chebeke nin omzu çıktı .Çiftpınarın daha dikkatli olması temennisiyle .
    0
    0
    Yanıtla
  • El bombası bir de hedefi milli takimmiş malatya olmasa bu adam 2.lig de oynayamazdı teknik sıfır her hareketi faull
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    Gol mustafa mustafa mustafanin oyuna girmesi taraftara ihanetttir dening var dia var barezite var mustafa kurtarici olarak oyuna girer fenerbahce macinda berk girer hoca ne iciyon sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)Ramazan 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu nasıl yorum?Teknikdirektörmüsün?Gençleri hiç oynatmadan mı futbolcu yapacaksın?Gençler konu mankeni mi?Malatyaspor yüksek maliyetli futbolcu alarak Lig’de tutulabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    2-0 başladı.2-0 bitti.GS li topçular ayağına top değmeden gol sevinci yaşadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)
    MALATYASPOR 2 MALATYASPOR 0 Birinci gol Sadık pasını Mina’ya atıyor o seyrediyor Rodrigez’e gel götür at diyor.2.gol Diallo orta sahada sağdan kaçan Chabeke’ye atmıyor kaptırıyor kaptırılan topa orta sahada Mina yine hata yaparak faul yapması gerekirken adamı bıraktı sonuç gol.Orta saha çok top kaybettik (özellikle ilk yarı )sonuç bizleri üzdü
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Malatyamızın yenilmesine ilk defa çok sevindim. Şampiyon CİMBOM
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya evladıyım diye gezme
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyamiz deme o zaman İstanbul'un de...
    0
    0
    Yanıtla
  • NE DIYECEGIMI BILMIYORUM MALATYANIN YENILMESINE SEVINEN MALATYALI???????? YAZIK AYIP UTAN KENDINE SAYGIN YOKSA MALATYA YA SAYGILI OL BÖYLE TARAFTAR OLURSA STAD TABIKI DOLMAZ BÜTÜN TAKIMLAR BIZIM MALATYA DURURKEN BASKA TAKIM TUTMAK SAYGISIZLIK OLUR IKINCI BIR TAKIM OLABILIR MALATYALI MALATYA SPIRLU OLMALI
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbul takımını tutmak bir heves memleket takımını tutmakta şereftir.. nokta!
    0
    0
    Yanıtla
  • O heves senin olsun, bize şeref yeter...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıddık (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bravo arkadaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevin tabi gardaş bu takım zaten bu kafayla bu yıl şansla vs ile kaldı seneye zaten misafir bu yönetim ve teknim heyetle artı ali ravci ile bu takimin seneye başarılı olması imkansızzzzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Sezon içinde de senin gibi düşünen kökende Malatya sevgisi olmayıp sanki özel düşmanları olanların hevesleri kursaklarında kaldı.İnşaallah hep böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Siz ve sizin gibi felâket tellallarını ligde kalarak hüsrana uğrattığı için , başta futbolcular ve teknik yönetim, başkan ve idari yönetim ile özde taraftarlara selam olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerli (6 yıl önce)
    32 hafta sonra ilk defa Malatya'yı destekliyorum.Desteklememin nedeni malatya bu maçı kazansın galatasaray yenilsin ki fener karabük'ü yendiği zaman liderliğe yükselsin ama olmadı ama yinede SONUNA KADAR FENERBAHÇE
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)Fenerli isimli kullanıcı yorumuna
    O zaman bu sayfadan çık git burada Malatyalılar var hadi fener sayfasına
    0
    0
    Yanıtla
  • Baska kapiya bizde öyle şeyler olmaz mertce çikar oynariz yeneriz yeniliriz beraber kaliriz Ama başkalarina güvenerek şampiyon olmak içimize sinmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun sana dürüst adamsın ama bu takımda kapasite bu gs la mucadele etmesi imkansız yeterli değil ne hocası ne yönetimi ne de futbolcularıyla maç bitsin de gidelik havasında bir takım vardı sahada ligi 7 haftadır kafasında bitirmiş mücadeleden yoksun bir 11
    0
    0
    Yanıtla
  • recep.gurbuz (6 yıl önce)Fenerli isimli kullanıcı yorumuna
    o zaman git çağa çoluğun tuttuğu takımını destekle burda ne işn var
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Sari,kirmizi,en,buyuk,malatyam,sari,kirmizi, Sanpiyon,galatasaray,cim,com
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Istahimiz kaçtı.1-0 mağlup başladık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Bi takim bu kadar ezik oynayamaz hepiniz profosyonel futbolcularsiniz para aliyorsunuz..cikar adam gibi mucadele edersiniz ya yener ya yenilirsiniz.bu kadar eziklik olmaz be
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim Karaca (6 yıl önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    Maçı seyrettiğim?Topla oynama oranına baktınız anlarsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    Dialloyu ve Eren Tozlu oynatarak maç başlaman bitmiştir kazanmak İçin çıkmamış Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • 33 haftadır boutaib denen adama nasıl tahammül ediyorsun o zaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Akhisarın fenere karsı oynadıgı oyunu gördükten sonra malatyanın oynadgı oyun rezaletten baska hic birseyle acıklanamaz diallo denen oyuncu demeye bin sahit lazım nasıl süper ligde maca cıkar anlamak zor gönderin 3.lige kurtulun boutaib sahada sadece geziyor her oyuncu birbirinden beter kalktk istanbula maca geldik bin pisman olduk kadronun büyük ölçüde degismesi sart ortasaha ve forvet yok defans iyi deniyor 10 dk da 2 gol yedik ligin en keyif vermeyen takımıyız cok sükür ligde kaldık gecen haftaki göztepe macında sanki farklı bir takım vardı nazar degdi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yine ilklerdeyiz dakika 1 goll 1
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (6 yıl önce)
    Dialloyu malatyaspora kim aldirmissa bugün kim forma vermişse malatyanin düşmanıdır yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Defansi güclu takimimiz 10 dakikada 2 tane yedi tatile çikmişlar
    0
    0
    Yanıtla