SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Galibiyetle Süslemek İstedik Ama Olmadı"

0
Güncellendi - 2018-05-08 18:59:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu ve takım ikinci kaptanı Sadık Çiftpınar, Göztepe karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Güzel performansımızı galibiyetle süslemek istedik ama olmadı" dedi.

Süper Ligin 32.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. 3 topu direkten dönen ve bir topu da Göztepe kalecisi Beto'nun çizgi üzerinde kontrol ettiği karşılaşmada Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncuların performansları alkış aldı.

Murat Yıldırım'ın yokluğunda Saido Diallo, Michael Pereira'nın yokluğunda ise Eren Tozlu'nun görev aldığı karşılaşmada ilk yarım saatlik dilimde İzmir ekibinin baskısını savuşturan, geriye kalan 60 dakikada ise oyunun tartışmasız hakimi olan sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan 1 puan çıkarttı.

Karşılaşmanın başarılı isimlerinden Sadık Çiftpınar, Göztepe deplasmanından galibiyetle dönemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

İzmir deplasmanında iyi mücadele etmelerine karşın 1 puan aldıklarını dile getiren Çiftpınar, "Bu güzel performansı bir galibiyetle süsleyip, Murat Yıldırım'a armağan etmek isterdik ama olmadı. Sağlık olsun. Destek veren, dua eden herkesten Allah razı olsun. İzmir'de bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Ligde kalan iki maçta en yüksek puanı alıp, ligi iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

32 HAFTADA 40 PUAN

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 40 puan hedefine 32.haftada Göztepe deplasmanından aldığı 1 puanla ulaştı.

Ligde 32 haftalık süreçte 10 galibiyet, 10 beraberlik, 12'de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 40 puan topladı. Evkur Yeni Malatyaspor, 40 puanın 24'ünü iç sahada, 16'sını ise deplasmanda aldı.

Ligde, Trabzonspor ile birlikte en çok berabere kalan takım olan Evkur Yeni Malatyaspor, 32 haftalık süreçte rakip ağları 35 kez havalandırırken, kalesinde 41 gol gördü.

EYMS, 33.HAFTADA GALATASARAY'A KONUK OLACAK

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak maçların programı belli oldu. Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 33.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Süper Lig’de 33.hafta karşılaşmaları 11, 12, 13 ve 14 Mayıs’ta oynanacak. Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor maçı, 12 Mayıs Cumartesi akşamı İstanbul’da oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ligde 33. haftada oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

11 Mayıs Cuma

20.00 Antalyaspor-Medipol Başakşehir (Antalya Stadyumu)

12 Mayıs Cumartesi

16.00 Kasımpaşa-Gençlerbirliği (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu)

19.00 Atiker Konyaspor-Göztepe (Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu)

19.00 Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor (Türk Telekom Stadı)

13 Mayıs Pazar

16.00 Bursaspor-Trabzonspor (Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu)

19.00 Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor (Yeni 4 Eylül Stadyumu)

19.00 Osmanlıspor-Beşiktaş (Osmanlı Stadı)

 14 Mayıs Pazartesi

20.00 Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu)

20.00 Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe (Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Sadık, Göztepe maçında rakibiyle bir kafa topuna müdahale ederken (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    LİGİ 43 PUANLA BİTİRİRİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (6 yıl önce)
    Boutalip ve Adem gibi adamlarla gol atamaz bu takımmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Malatya defans değilde pas oyunu ile daha etkili hocam degerlendir bu oyun stilini saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (6 yıl önce)
    İlk defa böyle bir oyun seyrettik, tebrikler
    0
    0
    Yanıtla