SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gasp İddiasıyla İlgili 3 Gözaltı

0
Güncellendi - 2021-11-29 14:55:46
Gasp İddiasıyla İlgili 3 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gasp iddiası ile ilgili 3 şüpheliyi gözaltına alırken, Eskimalatya'da meydana gelen işyeri kurşunlana olayının şüphelisi de olayda kullandığı silahla yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu bilgi verildi:

"Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

-İnönü Caddesinde bir mağazada meydana gelen işyerinden hırsızlık olayının faili meçhul şüphelisi yapılan kamera çalışmasında çalmış olduğu 6.500 TL değerinde montlarla birlikte yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

-Alacakapı Mahallesinde meydana gelen İş yeri Kurşunlama- Silahlı Tehdit- Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması - Mala Zarar Verme olayı ile ilgili kamera görüntüleri izlenmiş, şüpheli ve olayda kullanılan pompalı tüfek ele geçirilmiş, tahkikat başlanılmıştır.

-İnderesi Caddesinde meydana gelen Meskûn Mahalde Ateş Etmek ve 6136 SKM olayı ile ilgili olayı gerçekleştiren şahıs yakalanmış, şahıstan 1 adet Kurusıkı Tabanca ve 22 adet mermi ile 2 adet kesici alet ele geçirilmiş tahkikata başlanılmıştır.

-Küçükmustafapaşa Mahallesinde meydana gelen Yağma(Gasp)- Kasten Yaralama -Tehdit–Hakaret olayında, müşteki kaysı ticareti nedeniyle 400.000 TL’lik borcu olduğu şüpheli 3 şahıs tarafından darp edilip üzerinde bulunan bir miktar parayı zorla almaları ile ilgili şüphelileri yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

-İstiklal Mahallesinde meydana gelen açıktan hırsızlık konusu ile ilgili şüpheli şahıs çalıntı telefonla birlikte yakalanmış tahkikata başlanılmıştır.

-Niyazi Mahallesinde meydana gelen epilasyon hizmeti karşılığında 3 adet sahte çeyrek altın verilmesi olayı ilgili üzerine şüpheliler yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

-Başharık Mahallesinde bir şahsın yapılan kaba üst yoklamasında, 0.56 gr metafetamin ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.

-Ayrıca farklı yer ve zamanlarda şüphe üzerine durdurulan 7 şahsın yapılan GBT-UYAP sorgulamasında arandığı tespit edilmiş, tahkikata başlanmıştır."

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ilgili açıklama da şöyle:

"-Halfettin Mahallesinde faaliyet gösteren isimsiz ve ruhsatsız bir işyerinde tombala oynayan 15 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış,  kumar parası olan 175 TL muhafaza altına alınmış, işletmeci şahıs hakkında adli işlem yapılarak, tahkikata başlanılmıştır.

-Beydağı Mahallesinde bulunan TOKİ inşaatı işçilerin kaldığı koğuşlarda meydana gelen 10 ayrı telefon hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayın 2 şüphelisi yakalanmış. Yaşı küçük şahıs çocuk şube müdürlüğüne teslim edilmiş diğer şüpheli ise sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest kalmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız