SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Gaziantep'teki Yarım Devrelik Maçtan 1 Puan Çıktı: 0-0

Gaziantep'teki Yarım Devrelik Maçtan 1 Puan Çıktı: 0-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 18 Ocak'ta ilk yarısı oynanan ve 0-0 iken ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın ikinci yarısını oynamak üzere Gaziantep FK ile oynadı ve maç 0-0 sona erdi . Yeni Malatyaspor'da sakat olan Kenan Özer, Mounir ve Tetteh'in yanı sıra, Antalya maçındaki ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya verilen Sadık Çiftpınar kadroda yer almadılar. 

STAT:  Kalyon Stadyumu  

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Volkan Ahmet Narinç, Kamil Çetin, 4.Hakem- Muhammet Ali Metoğlu, Özgüç Türkalp(VAR), Tarık Ongun(AVAR), Caner Ak(AVAR)

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.: 1. Günay Güvenç, 3. El Hadjı Papy Mıson Djılobodjı, 5. Furkan Soyalp, 6. Alın Dorınel Toşca, 10. Muhammet Demir, 21. Doğan Erdoğan, 25. Joao Vıtor Brandao Fıgueıredo, 28. Angelo Nicolas Sagal Tapıa, 44. Alexandru Iulıan Maxım, 45. Steven Roy Caulker, 70. Stylıanos Kıtsıou (Dakika 90+2 17. Oğuz Ceylan),
YEDEKLER: 71. Mustafa Burak Bozan, 23. Ekrem Kılıçarslan, 16. Pawel Mıroslaw Olkowskı, 15. Ertuğrul Ersoy, 17. Oğuz Ceylan, 74. Amedej Vetrih, 52. Alexander Merkel, 18. Ahmed El Messaoudı, 20. Recep Niyaz, 22. Torgeır Borven
TEKNİK SORUML: Erol Bulut

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR:  25. Ertaç Özbir, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran, 7. Mustafa Eskihellaç, 11. Ibrahim Didier Ndong, 18. Mehdı Embareck Zeffane, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 66. Jospın Nshımırımana (Dk.78 34. Godfred Donsah), 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 34. Godfred Donsah, 54. Atakan Müjde, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce

SARI KARTLAR: Oğuz Ceylan, Joao Figueiredo (Gaziantep FK), Zaffane, Awuku, Mustafa  Eskihellaç (Yeni Malatyaspor)

Dakika 51: Haddadi'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Gaziantep defansı kornere attı. Paslaşarak kullanılan atıştan gelen topu Muhammet Demir bir kez daha kornere gönderdi. Atışı Karim Hafes kullandı ve top kale önündeki oyuncuları aşarak auta gitti.

Dakika 53: Gaziantep kontraatağında Muhammet Demir'den gelen topu Awuku kornere göndererek tehlikeyi uzaklaştırdı. Korner atışı kullanılırken, hakem Malatya lehine faul kararı verdi.

Dakika 62: Sağdan gelişen Malatya atağında Azubuike'nin ortaladığı topa Dicko hamle yaptı, ancak bu futbolcunun dokunamadığı top auta gitti.

Dakika 64: Azubuike'nin kaptırdığı topla Muhammet Demir, Yeni Malatya ceza sahasına girdi, ancak rakibine faul yapınca, atak sonuçsuz kaldı.

Dakika 67: Gaziantep'in kazandığı serbest atışı Maxim kullandı. Gelen topa Sagal hareketlendi. Ancak defans tehlikeyi önledi.

Dakika 69: Gaziantep'in Maxim'le kullandığı korner atışından gelen topa hamle yapan Caulker'le Awuku arasındaki itişmeye müdahale eden hakem korner atışını tekrarlattı.

Dakika 72: Yeni Malatyaspor'un çıkarken kaptırdığı topu alan Muhammet Demir sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci Ertaç son anda müdahale ederek gole izin vermedi.

Dakika 76: Gaziantep atağı tehlikeli gelişti, Muhammet Demir vurdu, dönen topa bir kez daha aynı oyuncu vurdu, Ertaç ayaklarıyla madahale etti.

Dakika 79: Yeni Malatyaspor adına atak geliştiren Dicko'yu, Djilobodji durdurdu.

Dakika 82: Yeni Malatya atağında Zaffane sağdan ceza sahasına yaklaştı ve ortaladı. Dicko hamle yaparken, Djilobodji tarafından sert bir şekilde durduruldu. Top dışarı çıkarken, hakemin kararı korner oldu. Gelen topu kaleci Günay uzaklaştırdı. İkinci kez Awuku vurdu, Günay bir kez daha müdahale etti.

Dakika 88: Gaziantep atağında Maxim'in topa vuracağı sırada ceza sahasında Ndong'un müdahalesi üzerine, uyarı alan hakem VAR'a gitti ve Yeni Malatyaspor lehine faul atışına hükmetti.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Oğuz Ceylan'dan gelen pasta Ertaç'ı çalımlayan Muhammet Demir, dar açıdan vurdu, top dışarı gitti.

Dakika 90+4: Yeni Malatyaspor'un Donsah'la gelişen atağından sonuç alınamadı.

Dakika 90+5: Maxim'in vuruşunda Ndong'a çarpan top kornere çıktı. Korner atışından önce hakem yine VAR'a gitti. Hakem, korner atışını yaptırdı.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha (Gaziantep)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bu takım bu yönetim tarafından düşürüldü.Koca bir şehri 3 senedir para yok diye diye uyuttular.Geçen yıl itibarıyla futbolcu satışlarından en çok para kazanan 3 takımdan biri olmasına rağmen her sene bu ligin en ucuz kadrosunu kuranlar nasıl oluyorda hep borcumuz var para yok diyorlar?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Rakip yarısahasına girince oyuncularımız birbirlerini arıyorlar.neredeyse telefon açıp nerdesiniz diye soracaklar.Forvet mevkisi tamamen boş.mustafa eskihellaç sahada hiç yok.diğerleride evlere şenlik.bizim için lig çoktan bitti.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    İlk maçta , yani ilk devrede 44. dakikada sarı kart gören Oğuz Ceylan hemen oyundan alındı. 2.devre 91. dakikada oyuna girdi. TFF sayfasında bu maç kadro detaylarında aynen böyle diyor. GFK. 0 - YMS:3 Erol hocanın kameralara çıkmama sebebi bu yüzden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mpeza (2 yıl önce)
    maçta kural hatası var beyler haberiniz olsun antep ertelenen maçta ilk yarıda çıkardığı oyuncuyu tekrar 90 nc dakikada oyuna aldı kural hatası yaptı şimdiden tff ye duyurulur malatyaspor hanesine bir üç puan yazarmısınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Gönül verdiğimiz memleketimizin takımının göz göre göre eriyip bitmesine gönül razı olmuyor Malatya'yi ülke genelinde temsil eden tek yer futbol takimidir ama sahipsiz olması başı boşluğun olması başkanın herseye kulak tıkayıp vurdumduymazligi İstanbul'dan Malatya'ya (sözde) başkanlık yapması içimizi çok acıtıyor Allah rızası için takımımıza ortak degerimiz Malatyasporumuza sahip çıkacak bir Babayiğit istiyorum elini taşın altına koyup bizi bu buhrandan çıkarır inşallah YÖNETİM İSTİFA...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Her zaman en çok mücadeleyi Ertaç veriyor hakkıyla oynayan mücadele eden tek adam…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mertersin (2 yıl önce)
    Neyin derdindesiniz bitti işte Antep malatya kümeye diye bağırıyordu
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mertersin (2 yıl önce)
    Haddadi rezil futbolcu kim topcu yaptı seni
    %64
    %36
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Nsimirimana ve Awuku tam bir serseri mayın bunları 3 lig ekibi Yeşilyurt belediyespora hediye edin .Bu puan Ertaç sayesinde.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Takım öz güvenini kaybetmiş, çok az süre alan oyuncular,süper ligde oynamak kolay değil bir iki maçla degerlendirmek hoş değil.
    %67
    %33
    Yanıtla