SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gece Gündüz Demeden Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2018-09-12 03:37:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’u makamında ağırladı. Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta uyguladıkları sosyal sorumluluk ve eğitim projeleri başta olmak üzere diğer yatırımlar hakkında Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’la bilgiler paylaştı.

“YENİ GÖREVİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM”

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’a yeni görevinde başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentimize yeni kazandırılan Turgut Özal Üniversitemizde Rektörlük görevine getirilen Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut hanımefendiye öncelikle nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunarken, yeni görevinde başarılar dilerim.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla böylesine değerli bir göreve getirilen Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’un başarılı çalışmaların altına imza atacağına yürekten inanıyoruz.Eğitim hizmetlerine çok büyük ayrıcalık tanıyan, ülke çapında yankı uyandıran bir çok projeyi hayat geçiren Yeşilyurt Belediyesi olarak ta Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’un başarılı bir hizmet döneminden geçmesi için gereken desteği vereceğiz ” diye konuştu.

“BİRLİKTE PROJELER ÜRETECEĞİZ, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’da, yeni kurulan bir üniversite olarak yerel yönetimler, kamu, kurum ve meslek örgütleriyle birlikte projeler üreterek Malatya’nın daha fazla kalkınması ve büyümesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederken, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a da başarılar diledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günün anısına Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut’a, Yeşilkonak kursiyerleri tarafından yapılan tablo hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Rektör ve belediye başkanı, ne alaka? Bilimsel ne yapılmış ne yapılıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Başkan çok liyakatlı ya, belediyenin imkanlarıyla iyi reklam yapıyor maşallah. Bu Malatyanın yerel yöneticilerden şansı gülmeyecek mi hiç, yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    kendi liyakatla gelmediki atayacaklarıda liyakatla olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    Liyakat diyosunuzda acaba başkanda likayat varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (6 yıl önce)
    Sayın Rektörüm, Yardımcılarınızı, dekanlarınızı ve idarecilerinizi birilerinin yaptığı gibi bir yerlerin adamlarından değil de inşallah liyakayatlı kişilerden seçersiniz. O durumda sizi eleştirenlerin de çenesi kapanmış olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birileri kim.. rektörü birileri getirmedimi? Sen nerede yaşıyorsun.. uzaydanmı geldin? Liyakatla mı seçildi, liyakatlı birilerini getirsin. Liste çoktan önüne konmuştur bile.
    0
    0
    Yanıtla