SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Korkutan Patlama

Gece Yarısı Korkutan Patlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, bir insanı yardım vakfına ait konteynerde meydana gelen şiddetli patlama halkı sokağa döktü. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda çevrede bulunan ev ve araçlarda hasar meydana geldi.

Olay, 23.10 sıralarında Battalgazi ilçesi Uçbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhtar Sokak'ta Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara iftar yemeği hazırlanması için oluşturulan konteynerde şiddetli bir patlama meydana geldi. Kent merkezin dört bir yanında hissedilen patlamada şans eseri yaralanan olmaz iken çevrede bulunan ev ve park halindeki araçlarda hasar meydana geldi.

İlk belirlemelere göre, mutfak tüpünde sızan gaz sıkışması kaynaklı patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, Malatya Büyükşehir belediye başkanı Sami Er de olay yerine gelerek çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Patlama sesi ile çok sayıda vatandaşın bölgeye akın ettiği olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Özcan (1 ay önce)
    Yahu sanayi tüpünün mahalle içinde ne işi var çok geçmiş olsun.. denetimler artırılmalı..
    %68
    %32
    Yanıtla
  • bilir bilmez her habere yorum yapmayın, çok komik oluyor. doğalgazı olmayan tüm lokantalar ve ateşle işi olan tüm işletmeler kullanır bu tüpü. adı sanayi tüpü diye oto sanayide kullanılmaz. gerekli güvenliği sağlamazsan çakmak gazı bile tehlikelidir.
    %59
    %41
    Yanıtla